Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Iv_ napisał(a):dzisiaj znowu widać Gacusia :loveu: ale wczoraj raz był, a raz nie było :shake: mnie nie pokazują się takie rzeczy jak Menrzusiowi :shake: tylko widze co nam tu zrzucił do obejrzenia ;) Już nareperowałem to :p Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja'] a ja widze Menrzusia cudny avatarek i to co napisane było tysz :razz::razz: widać , widać :glaszcze: Cudny? Toż to Zarazek :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Po spacerku chłopaki się wtulili w siebie :lol: a potem Argon zszedł na parter, a Sylwa z Gackiem trochę się poprzekomarzali Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Argon wolał mieć w tym czasie marzenia senne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja'] Zarazek powiadasz .... to wiem już skąd wirus w moim kompku :razz::razz: Myslisz, że to ten kurczak tak nabroił? Tak prawdę mówiąc, to wcale bym się nie zdziwił :evil_lol: Jaka chrzestna, taki chrześniak :diabloti: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Cudny? Toż to Zarazek :evil_lol: Zarazek powiadasz .... to wiem już skąd wirus w moim kompku :razz::razz: Quote
Bila Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: zgadnijcie kto się dobrał na bazarku do "mojego" pierścionka z ametystami :placz: zgroza........... :roll: :roll: :roll: Kwiat??:razz: Ala, Menrzuś witanko wieczorne, bo rano was nie złapałam:loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: zgadnijcie kto się dobrał na bazarku do "mojego" pierścionka z ametystami :placz: zgroza........... :roll: :roll: :roll: To mam tam wejść i zrobic porządek? Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bila napisał(a):Kwiat??:razz: Ala, Menrzuś witanko wieczorne, bo rano was nie złapałam:loveu::multi: Witanko Biluuuuuś :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :mdleje: zgadnijcie kto się dobrał na bazarku do "mojego" pierścionka z ametystami :placz: zgroza........... :roll: :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']I ta sama osoba czai się na "mój" Puści Ciebie w samych majtkach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']:roll: wiedziałam ze kiedyś obróci się to przeciwko Mnie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można by powiedzieć - ŻYCIE :diabloti: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: zgadnijcie kto się dobrał na bazarku do "mojego" pierścionka z ametystami :placz: zgroza........... :roll: :roll: :roll: I ta sama osoba czai się na "mój" Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Iv_ napisał(a):nic nie zrobisz :shake: bo ma prawo do kupna :watpliwy: No to wkraczam do akcji :mad: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Myslisz, że to ten kurczak tak nabroił? Tak prawdę mówiąc, to wcale bym się nie zdziwił :evil_lol: Jaka chrzestna, taki chrześniak :diabloti: :roll: wiedziałam ze kiedyś obróci się to przeciwko Mnie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila'] Ala, Menrzuś witanko wieczorne, bo rano was nie złapałam:loveu::multi: :multi::multi:witaj witaj :loveu: Mordoklejka :razz::razz: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi:witaj witaj :loveu: Mordoklejka :razz::razz: noooo ona :watpliwy: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Kwiat??:razz: Ala, Menrzuś witanko wieczorne, bo rano was nie złapałam:loveu::multi: też zgadłaś :watpliwy: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Iv_ napisał(a):z tym bejsbolem :crazyeye: jeszcze oskarżyłaby Cię o przemoc :roll: Jutro jak wrócę z wojaży to ją przelicytuję i zobaczymy co będzie dalej ;) Już ją przelicytowałem :p Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple']Widziałam fotki śpioszkowe:loveu: Poważnie? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Menrzuś napisał(a):To mam tam wejść i zrobic porządek? nic nie zrobisz :shake: bo ma prawo do kupna :watpliwy: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Menrzuś napisał(a):No to wkraczam do akcji :mad: z tym bejsbolem :crazyeye: jeszcze oskarżyłaby Cię o przemoc :roll: Jutro jak wrócę z wojaży to ją przelicytuję i zobaczymy co będzie dalej ;) Quote
Bila Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple']Widziałam fotki śpioszkowe:loveu: Ja też i podgryzki z Sylwą:evil_lol: Quote
Recommended Posts