Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Gonię bo lubię w oczy patrzeć rozmówcy:roll: Byłam...to mało:diabloti: Aaaaa.....posladki już Ci się znudziły? :evil_lol: Dobra....będę uciekał tyłem :diabloti: Co mało? :crazyeye: Mów mi tu pełnymi zdaniami :mad: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaa.....posladki już Ci się znudziły? :evil_lol: Dobra....będę uciekał tyłem :diabloti: Co mało? :crazyeye: Mów mi tu pełnymi zdaniami :mad:Możesz przodem:roll: .....ale z pośladkami:diabloti::evil_lol: Bossszzz co ty taki rozkojarzony.....film na TVN ogladasz? :razz::diabloti: No mówię ze ja jestem na tych zdjęciach! Czy to mało? To że jestem na focie to wystarczy za wszystkie figle migle Izy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Możesz przodem:roll: .....ale z pośladkami:diabloti::evil_lol: Bossszzz co ty taki rozkojarzony.....film na TVN ogladasz? :razz::diabloti: No mówię ze ja jestem na tych zdjęciach! Czy to mało? To że jestem na focie to wystarczy za wszystkie figle migle Izy:evil_lol: To mam się skręcić jak faworek? :crazyeye: A co jest na TVN? No taaaak......pytajnika nie postawiłaś, a ja jestem z tych zero-jedynkowych :shake: Nie pierwszy raz jesteś na focie na dogo ;) Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']To mam się skręcić jak faworek? :crazyeye: A co jest na TVN? No taaaak......pytajnika nie postawiłaś, a ja jestem z tych zero-jedynkowych :shake: Nie pierwszy raz jesteś na focie na dogo ;)Nio:lol: No Tajemnice Brokeback Mountain:roll: mój TZ jakoś tak się kręci i z trudem ogląda:roll::niewiem: Eeeeeehhh jeszcze sie nie nauczyłeś ze ja jestem na bakier z interpunkcja:evil_lol: No niby tak.....ale Iza ma też filmiki:oops: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Nio:lol: No Tajemnice Brokeback Mountain:roll: mój TZ jakoś tak się kręci i z trudem ogląda:roll::niewiem: Eeeeeehhh jeszcze sie nie nauczyłeś ze ja jestem na bakier z interpunkcja:evil_lol: No niby tak.....ale Iza ma też filmiki:oops: Dobra....juz nie będę ciągnął tego tematu :evil_lol: A ja Animals oglądam :diabloti::diabloti: Ale czasami różnie przez to można odczytać :eviltong:.....nie jestem taki pointny jak Wy :eviltong: No to powiedz Izie, że ma zakaza wstawiania na forum......może tylko na PW :multi: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobra....juz nie będę ciągnął tego tematu :evil_lol: A ja Animals oglądam :diabloti::diabloti: Ale czasami różnie przez to można odczytać :eviltong:.....nie jestem taki pointny jak Wy :eviltong: No to powiedz Izie, że ma zakaza wstawiania na forum......może tylko na PW :multi: Lepiej nie:evil_lol: Wiedziałam........mój to by teraz nawet zone romantica obejrzał :diabloti: Ja tam lubię to podwójne dno:diabloti: eeeeeeee no jakoś muszę to przyjąć na klatę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Lepiej nie:evil_lol: Wiedziałam........mój to by teraz nawet zone romantica obejrzał :diabloti: Ja tam lubię to podwójne dno:diabloti: eeeeeeee no jakoś muszę to przyjąć na klatę:evil_lol: No własnie :evil_lol: A co...taki jest przymulony? :crazyeye::evil_lol: Taaaa.....detektywka Munkówna :diabloti: No to co marudzisz..... :mdleje: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']No własnie :evil_lol: A co...taki jest przymulony? :crazyeye::evil_lol: Taaaa.....detektywka Munkówna :diabloti: No to co marudzisz..... :mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto TZ czy film?:roll: Hahahahahahahahah....kolejna ulubiona pozycja:loveu: A tak se:roll: Dobra idę spać:hand:.................śnij kolorowo:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto TZ czy film?:roll: Hahahahahahahahah....kolejna ulubiona pozycja:loveu: A tak se:roll: Dobra idę spać:hand:.................śnij kolorowo:loveu: No to ić detektyfffko :evil_lol: Dobrej :loveu::loveu: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']No to ić detektyfffko :evil_lol: Dobrej :loveu::loveu: A idę cffaniaczku:evil_lol: paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']A idę cffaniaczku:evil_lol: paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: No, teraz to już się bojam :diabloti: paaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Alicja']................... ,,Złoty,, pierścionek zarąbał ;) Zbyszek :p z Bazarku ;) oddaj Zbyszek srebrny pierścionek coś zarąbal za pięć dyszek :mad: oddaj moje piękne ametysty za pięć i pół dyszki :razz: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Iv_'] oddaj Zbyszek srebrny pierścionek coś zarąbal za pięć dyszek :mad: oddaj moje piękne ametysty za pięć i pół dyszki :razz: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bila napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: I co się śmiejesz? :eviltong: Chyba cUś się podchmieliła i zaczęła po nocy śpiewy :shake: :evil_lol: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Menrzuś napisał(a):I co się śmiejesz? :eviltong: Chyba cUś się podchmieliła i zaczęła po nocy śpiewy :shake: :evil_lol: Myślisz, że Iv sobie cuś dziabnęła?:cool3: Dzień doberek, u nas dziś posypało, wczoraj padał styropian, a dziś białą kołdra leży Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bila napisał(a):Myślisz, że Iv sobie cuś dziabnęła?:cool3: Dzień doberek, u nas dziś posypało, wczoraj padał styropian, a dziś białą kołdra leży No a jak to nazwać? Cały wieczór Jej nie było, a raptem wpada w środku nocy i karaoke uskutecznia :niewiem::evil_lol: U mnie też jest nawalone - psiaki, a w szczególności Gacek, są przeszczęśliwe :multi: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 śpiewy od rana ... to ja akompaniament dodam i zatańczę dober Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja']śpiewy od rana ... to ja akompaniament dodam i zatańczę dober Śpiewy to były w nocy, a jak widzę, Ciebie do teraz trzyma :diabloti: (ta z palcami na oczach jest najlepsza :evil_lol:) witanko :multi: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Iv_ napisał(a):bo mnie wczoraj cały dzień w domu nie było :crazyeye: przeca mówiłam, że jadę do netoprzyjaciółki do innego miasta :eviltong:, a jak wróciłam to i se pośpiewałam :eviltong: :cool3: a co może nie można? :mad: :roll: Cześć Kochani :loveu: :loveu: :loveu: to ja Wasza Gwiazda :multi: ograbiona z ametystów :mdleje: :placz: No to wesoło musiało tam u tej netki być :evil_lol: Aaaaa tam - znajdziesz se jeszcze inne ;) Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Iv_ napisał(a):bo mnie wczoraj cały dzień w domu nie było :crazyeye: przeca mówiłam, że jadę do netoprzyjaciółki do innego miasta :eviltong:, a jak wróciłam to i se pośpiewałam :eviltong: :cool3: a co może nie można? :mad: :roll: Cześć Kochani :loveu: :loveu: :loveu: to ja Wasza Gwiazda :multi: ograbiona z ametystów :mdleje: :placz: Cześć Gwiazdo ograbiona z ametystów:evil_lol::loveu: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja']śpiewy od rana ... to ja akompaniament dodam i zatańczę dober Ala też szalej od rana:cool3:. Witanko:loveu: Quote
Iv_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Menrzuś napisał(a):I co się śmiejesz? Chyba cUś się podchmieliła i zaczęła po nocy śpiewy Bila napisał(a):Myślisz, że Iv sobie cuś dziabnęła? Dzień doberek, u nas dziś posypało, wczoraj padał styropian, a dziś białą kołdra leży Menrzuś napisał(a):No a jak to nazwać? Cały wieczór Jej nie było, a raptem wpada w środku nocy i karaoke uskutecznia :niewiem::evil_lol: U mnie też jest nawalone - psiaki, a w szczególności Gacek, są przeszczęśliwe :multi: bo mnie wczoraj cały dzień w domu nie było :crazyeye: przeca mówiłam, że jadę do netoprzyjaciółki do innego miasta :eviltong:, a jak wróciłam to i se pośpiewałam :eviltong: :cool3: a co może nie można? :mad: :roll: Cześć Kochani :loveu: :loveu: :loveu: to ja Wasza Gwiazda :multi: ograbiona z ametystów :mdleje: :placz: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bila napisał(a):Ala też szalej od rana:cool3:. Witanko:loveu: A co się dziwisz? Karnawał przecie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: nooooooo fajnie było :loveu: jakie inne? :crazyeye:Jakie inne? Jakie inne? Jakie inne? :crazyeye: :crazyeye: Chcę tylko TE!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Life is brutal :shake: :diabloti: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: nooooooo fajnie było :loveu: jakie inne? :crazyeye:Jakie inne? Jakie inne? Jakie inne? :crazyeye: :crazyeye: Chcę tylko TE!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Menrzuś Cię licytnął?:evil_lol: Quote
Recommended Posts