apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']No to w środęzapowiada się uczta duchowa :multi:.....no, może w czwartek :evil_lol: Eeeee no ja myślę ze na Wielkanoc najwcześniej:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Raz za dużo, raz za mało.....zdecyduj się :evil_lol: To powiedz ile stronek na dzień to jest to optimum :razz: :cool1:...zdziwiona byłam :mad: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Jestem:sweetCyb: Przeżyłam...nie zabiły, nie poćwiartowały i nie zakopały w ogródku...........ufff:mdleje: I mam foty......i co gorsza nie zawaham sie ich użyć:diabloti: aaaaaaaaa i mam ciotkę Izę w pozycji "na pieska":diabloti::razz: Nic nie wspomniałaś o suficie - nie spadł? :evil_lol: Widziałem Izę z tej pozycji .......boska jest :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Eeeee no ja myślę ze na Wielkanoc najwcześniej:evil_lol: Jakby miała tylko siebie z Avantim, to faktycznie byłoby to na Wielkanoc :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Alicja'] :cool1:...zdziwiona byłam :mad: Też bym się zdziwił :p (a po co ta pałeczka? :razz:) Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Nic nie wspomniałaś o suficie - nie spadł? :evil_lol: Widziałem Izę z tej pozycji .......boska jest :diabloti: Nie spadł:eviltong: Gdzie?:crazyeye: Inwigilujesz też mojego kompa? Przeca Izy w TEJ pozycji jeszcze nie wstawiałam:roll: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakby miała tylko siebie z Avantim, to faktycznie byłoby to na Wielkanoc :evil_lol: A to ty uważasz że to kiedy wstawi foty zalezy od ich zawartości?:razz: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']A to ty uważasz że to kiedy wstawi foty zalezy od ich zawartości?:razz: Oczywiście......Jabłkową od razu wstawi :evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Oczywiście......Jabłkową od razu wstawi :evil_lol: No to akurat nie wiem czy dobrze:roll: Menrzusiu a kaj twój avatarek:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']No to akurat nie wiem czy dobrze:roll: Menrzusiu a kaj twój avatarek:hmmmm: Spoko....to "od razu" to jest ze standardowym poślizgiem :diabloti: Ja go widzę Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Spoko....to "od razu" to jest ze standardowym poślizgiem :diabloti: Ja go widzę Nie obrażę się jak te zemną slizną się do Wielkanocy:roll: A ja nie.............gdzie jest Gacuś:placz: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Nie obrażę się jak te zemną slizną się do Wielkanocy:roll: A ja nie.............gdzie jest Gacuś:placz: to trza było kfefa założyć :diabloti: Przeładuję - poczekaj Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']to trza było kfefa założyć :diabloti: Przeładuję - poczekajCooooooo?:crazyeye: Po naszemu mów:roll: Szczekam:roll: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Cooooooo?:crazyeye: Po naszemu mów:roll: Szczekam:roll: Gustowny berecik długi do brody :diabloti: Już? Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Gustowny berecik długi do brody :diabloti: Już?Łoszzz qurde....to czego wcześniej nie mówiłeś:roll: Bym se sprawiła:cool1: No i doopa:shake: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Bila']Cześć gaduły kochane:loveu::multi:. Ja też nie widzę avatarka:placz:, ale foty z sabatu u Japcokowej widziałam:lol::cool3:No to dlaczemu nie zostawiłaś odcisku łapki:roll: Co to za anonimowe podglądactwo:mad::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Bila napisał(a):Cześć gaduły kochane:loveu::multi:. Ja też nie widzę avatarka:placz:, ale foty z sabatu u Japcokowej widziałam:lol::cool3: Bo siedzicie na złym serwerze :shake: Czeeee Bila:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Łoszzz qurde....to czego wcześniej nie mówiłeś:roll: Bym se sprawiła:cool1: No i doopa:shake: A po co Ci? jakiś maszkaron z Ciebie, cycuś? :shake: Przecież gwiazda z Ciebie :multi::loveu: Quote
Bila Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cześć gaduły kochane:loveu::multi:. Ja też nie widzę avatarka:placz:, ale foty z sabatu u Japcokowej widziałam:lol::cool3: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo siedzicie na złym serwerze :shake: Czeeee Bila:multi::loveu: Jak zwykle my......ja jestem na dobrym....na tym co ty:roll: A po co Ci? jakiś maszkaron z Ciebie, cycuś? :shake: Przecież gwiazda z Ciebie :multi::loveu:No nie....ale nie chcę was pooslepiać:roll: Trudno potem klikać:roll::evil_lol: Bo net mi tak chodził, że zanim mi się zdjęcia otwarły, to zdążyłam zjeść obiad:angryy:, a jak obejrzałam i chciałam komentnąć, to jak zaczęło mielić:mad: i w perspektywie musiałabym zjeść drugi obiad i być jeszcze szersza... Nie wytrzymałam nerwowo No to niech mi to będzie pierwszy i ostatni raz:evil_lol: Quote
Bila Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']No to dlaczemu nie zostawiłaś odcisku łapki:roll: Co to za anonimowe podglądactwo:mad::evil_lol: Bo net mi tak chodził, że zanim mi się zdjęcia otwarły, to zdążyłam zjeść obiad:angryy:, a jak obejrzałam i chciałam komentnąć, to jak zaczęło mielić:mad: i w perspektywie musiałabym zjeść drugi obiad i być jeszcze szersza... Nie wytrzymałam nerwowo Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']Jak zwykle my......ja jestem na dobrym....na tym co ty:roll: No nie....ale nie chcę was pooslepiać:roll: Trudno potem klikać:roll::evil_lol: No to niech mi to będzie pierwszy i ostatni raz:evil_lol: Widać z drugiej strony tego serwera :diabloti: Przymknę powieki....i założe letnie okurary:eviltong: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Widać z drugiej strony tego serwera :diabloti: Przymknę powieki....i założe letnie okurary:eviltong:A bo ty zawsze przede mną uciekasz:evil_lol: Chyba gogle do spawania:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple']A bo ty zawsze przede mną uciekasz:evil_lol: Chyba gogle do spawania:evil_lol: A co mam zrobić jak mnie gonisz? :crazyeye::evil_lol: To coś Ty tam na tych fotkach wyprawiała? :diabloti: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']A co mam zrobić jak mnie gonisz? :crazyeye::evil_lol: To coś Ty tam na tych fotkach wyprawiała? :diabloti: Gonię bo lubię w oczy patrzeć rozmówcy:roll: Byłam...to mało:diabloti: Quote
Recommended Posts