Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale o tej porze to jeszcze jest noc za oknem - to wbrew naturze :shake: Szeeeeeść :multi::loveu: Cztery razy się logowałem i doopa - ciągle z przodu jestem. Pewnie ta zazdrosna modka cUś kombinuje :shake:[/quote] a chodzenie spać o 1szej w nocy to nie wbrew naturze?:shake: wyrywny jesteś i już :p albo Cię młódki tak do biegu podrywają :evil_lol: :cool3: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Żadnych stosunków nie pamiętam :shake: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja też nie:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']A to, to już na PW :multi: Oooooooo nie :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaraz jak tak dalej pójdzie to doberek każesz mi na PW mówić......co to za cenzorstwo:mad::evil_lol: No jak wolisz latać bzzzzy to twoja sprawa...my chciałyśmy tylko pomóc:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: jaki środek nocy :roll: to już 6 godzina była, piękny czas na rozpoczęcie dnia :eviltong: Cześć :loveu:[/quote] Ale o tej porze to jeszcze jest noc za oknem - to wbrew naturze :shake: Szeeeeeść :multi::loveu: Cztery razy się logowałem i doopa - ciągle z przodu jestem. Pewnie ta zazdrosna modka cUś kombinuje :shake: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahahaha zabrzmiało bosko:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Albo domalujesz:roll: tyż bedzie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] domalować to ja mu mogę to i owo :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']Twoje jasnowidztwo może sprawdza się w stosunku do Jabłkowej :roll: ale co do mnie to nic z tego :eviltong: jak zwykle - pudło :eviltong: :cool3:[/quote] Żadnych stosunków nie pamiętam :shake: Taaaaa.....pewnie.....klawiatura każdy układ kliknięć przyjmie :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie...ledwo....liczyłam na więcej:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszyjemy;)...Iv jest szpecem w tej dziedzinie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A to, to już na PW :multi: Oooooooo nie :crazyeye: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']domalować to ja mu mogę to i owo :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]oczywiście wedle życzenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Od razu powiedz, że potrzebuję różowych barchanków :diabloti:[/quote] potrzebujesz? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Też się boję :shocked!:[/quote] Nie bojaj! nie bojaj! :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Też się boję :shocked!:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie nie znałam jej z tej strony:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti'].................... No!.....................[/quote] Co no? Sama widzisz, że ktoś mnie cały czas wykopuje do przodu :placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']potrzebujesz? :razz:[/quote] Jak potrzebujesz, to my z cioteczkami Ci takie zakupimy! :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza Domina[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-635.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Też się boję :shocked!: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: ja nie umiem szyć :mdleje: no może poza guzikiem :roll: chyba, że mu przydrutuję wełną :p :evil_lol:[/quote] Od razu powiedz, że potrzebuję różowych barchanków :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Już Ty taka wyrywna nie bądź :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i bądź tu frontem do klienta:evil_lol: No nic kochani...spadam na zakupy....Buziam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jak potrzebujesz, to my z cioteczkami Ci takie zakupimy! :diabloti:[/quote] [B][I][SIZE=4][COLOR=magenta] z olbrzymią przyjemnością[/COLOR][/SIZE][/I][/B] :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To widać, że Iv ma jakieś dziwne fantazje :mad:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ojjj tak fantazjować to ona potrafi...np. że jest gwiazdą mojego formatu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote]Wooooow.....Iza - pohamuj się :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie się zaczerwieniłam:oops: Dobra nie zagadujcie mnie...muszę iść paaaaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To widać, że Iv ma jakieś dziwne fantazje :mad:[/quote] :roll: ja nie mam żadnych fantazji :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']a chodzenie spać o 1szej w nocy to nie wbrew naturze?:shake: wyrywny jesteś i już :p albo Cię młódki tak do biegu podrywają :evil_lol: :cool3:[/quote] a to co inszego - to jest powolne zamykanie dnia :evil_lol: same komplementa dziewczyny z rana dostają :multi: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]oczywiście wedle życzenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Już Ty taka wyrywna nie bądź :eviltong: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ojjj tak fantazjować to ona potrafi...np. że jest gwiazdą mojego formatu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie się zaczerwieniłam:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra nie zagadujcie mnie...muszę iść paaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie Twojego formatu :shake:, bo nie jestem Twoja kopią, tylko indywidualnością :multi: fantazji tu nie trzeba, bo to są fakty :diabloti: musisz w końcu z tym się pogodzić :roll: Leć leć, tylko jakiś goopot nie nakupuj :cool3::eviltong: Paaaaa:loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja też nie:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To widać, że Iv ma jakieś dziwne fantazje :mad: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No no języczkiem mnie tu straszy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wooooow.....Iza - pohamuj się :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaraz jak tak dalej pójdzie to doberek każesz mi na PW mówić......co to za cenzorstwo:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak wolisz latać bzzzzy to twoja sprawa...my chciałyśmy tylko pomóc:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Na forum to się wstydam :oops::eviltong: Ależ z Was pomocnice :loveu: Quote
Recommended Posts