Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale o tej porze to jeszcze jest noc za oknem - to wbrew naturze :shake:

Szeeeeeść :multi::loveu:

Cztery razy się logowałem i doopa - ciągle z przodu jestem. Pewnie ta zazdrosna modka cUś kombinuje :shake:[/quote]
a chodzenie spać o 1szej w nocy to nie wbrew naturze?:shake:

wyrywny jesteś i już :p
albo Cię młódki tak do biegu podrywają :evil_lol: :cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']A to, to już na PW :multi:

Oooooooo nie :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaraz jak tak dalej pójdzie to doberek każesz mi na PW mówić......co to za cenzorstwo:mad::evil_lol:

No jak wolisz latać bzzzzy to twoja sprawa...my chciałyśmy tylko pomóc:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: jaki środek nocy :roll: to już 6 godzina była, piękny czas na rozpoczęcie dnia :eviltong:

Cześć :loveu:[/quote]
Ale o tej porze to jeszcze jest noc za oknem - to wbrew naturze :shake:

Szeeeeeść :multi::loveu:

Cztery razy się logowałem i doopa - ciągle z przodu jestem. Pewnie ta zazdrosna modka cUś kombinuje :shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahahaha zabrzmiało bosko:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Albo domalujesz:roll: tyż bedzie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
domalować to ja mu mogę to i owo :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Twoje jasnowidztwo może sprawdza się w stosunku do Jabłkowej :roll:
ale co do mnie to nic z tego :eviltong: jak zwykle - pudło :eviltong: :cool3:[/quote]
Żadnych stosunków nie pamiętam :shake:

Taaaaa.....pewnie.....klawiatura każdy układ kliknięć przyjmie :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie...ledwo....liczyłam na więcej:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszyjemy;)...Iv jest szpecem w tej dziedzinie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A to, to już na PW :multi:

Oooooooo nie :crazyeye:

Posted

[quote name='Iv_']domalować to ja mu mogę to i owo :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]oczywiście wedle życzenia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza Domina[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-635.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Też się boję :shocked!:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: ja nie umiem szyć :mdleje: no może poza guzikiem :roll:
chyba, że mu przydrutuję wełną :p :evil_lol:[/quote]
Od razu powiedz, że potrzebuję różowych barchanków :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ty taka wyrywna nie bądź :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i bądź tu frontem do klienta:evil_lol:

No nic kochani...spadam na zakupy....Buziam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jak potrzebujesz, to my z cioteczkami Ci takie zakupimy! :diabloti:[/quote]
[B][I][SIZE=4][COLOR=magenta] z olbrzymią przyjemnością[/COLOR][/SIZE][/I][/B] :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To widać, że Iv ma jakieś dziwne fantazje :mad:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ojjj tak fantazjować to ona potrafi...np. że jest gwiazdą mojego formatu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote]Wooooow.....Iza - pohamuj się :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie się zaczerwieniłam:oops:

Dobra nie zagadujcie mnie...muszę iść paaaaaaaaaa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']To widać, że Iv ma jakieś dziwne fantazje :mad:[/quote]
:roll: ja nie mam żadnych fantazji :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']a chodzenie spać o 1szej w nocy to nie wbrew naturze?:shake:

wyrywny jesteś i już :p
albo Cię młódki tak do biegu podrywają :evil_lol: :cool3:[/quote]
a to co inszego - to jest powolne zamykanie dnia :evil_lol:

same komplementa dziewczyny z rana dostają :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ojjj tak fantazjować to ona potrafi...np. że jest gwiazdą mojego formatu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie się zaczerwieniłam:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra nie zagadujcie mnie...muszę iść paaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Nie Twojego formatu :shake:, bo nie jestem Twoja kopią, tylko indywidualnością :multi: fantazji tu nie trzeba, bo to są fakty :diabloti:
musisz w końcu z tym się pogodzić :roll:

Leć leć, tylko jakiś goopot nie nakupuj :cool3::eviltong:

Paaaaa:loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaraz jak tak dalej pójdzie to doberek każesz mi na PW mówić......co to za cenzorstwo:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak wolisz latać bzzzzy to twoja sprawa...my chciałyśmy tylko pomóc:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Na forum to się wstydam :oops::eviltong:

Ależ z Was pomocnice :loveu: