Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']urosły :crazyeye: to musi mieć dużo testosteronu :roll:
bo od wywijania tym wałkiem to tylko powinna mieć dobrze rozwiniętą siłę uderzenia, a nie rozrośnięte muskuły :roll:[/quote]
Ja tam nie widziałem żeby wąsy miała :evil_lol:
Co powinna, to powinna, a co ma, to ma :p:evil_lol:

Idem już :shake:..........:hand:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooooooooooo...??? :oops: Tak mi się wymskło :evil_lol:[/quote]
oj nic :siara:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Od rury się zaczęło.... :evil_lol:

Dobra! Idę Bazar pooglądać, bo znowu jakąś goopotę palnę!

buziaki i na razie!

:loveu:[/quote]
Czym się ciepło :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tam nie widziałem żeby wąsy miała :evil_lol:
Co powinna, to powinna, a co ma, to ma :p:evil_lol:

Idem już :shake:..........:hand:[/quote]
a co Ty tam wiesz :eviltong: :eviltong:

No to se ić :roll: :roll:

Miłego dnia :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz......Ala mi łeb urwie za te kilkadziesiąt ston :crazyeye:[/quote]

dlaczemu? :hmmmm: :roll:

jak Ty będziesz wyglądał bez tego................:siara:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Od rury się zaczęło.... :evil_lol:

Dobra! Idę Bazar pooglądać, bo znowu jakąś goopotę palnę!

buziaki i na razie!

:loveu:[/quote]

od czegoś zawsze musi się zacząć.......:cool1:
jaką goopotę...........dobrze Ciotka gadasz :cool3:

Buziam :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Natury nie da się oszukać :evil_lol:

Ja tez śmigam na spacerki

Co by tu dzisiaj na papu zrobić? :hmmmm:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][B]No niestety...wyłazi z ciebie samiec:diabloti::evil_lol:
[COLOR=Green]
ja dzisiaj spagetti mam;) ale takie wariackie...po mojemu:evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Jestem:loveu:...jest tu kto? Hop Hop?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Cześć :) Przyszłam się pochwalić, że w sobotę zrobię milion fotek Izuni i Jabcokowej ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niestety z aparatem nie wpuszczamy...Japckowa nie daje się focić:shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Absolutnie....spoko :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kłamczuch:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]A Jabłuszkowej jakoś urosły :-o......byle czym tego wałka nie połamała :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Się ćwiczy się ma[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-462.gif[/IMG]

Bossszzz mówie Wam jakiego mam wnerwa...............grrrrrrrrrrrrrrrr:mad:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz......Ala mi łeb urwie za te kilkadziesiąt ston :crazyeye:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]urywać nie będę :diabloti: ......ale nie czytam :placz::placz::placz:...oki mnie bolą .... Was spuścić z pola widzenia i proszę :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]urywać nie będę :diabloti: ......ale nie czytam :placz::placz::placz:...oki mnie bolą .... Was spuścić z pola widzenia i proszę :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Też tak mówię...łoni jak się rozplocą to matko i córko:shake::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Niestety z aparatem nie wpuszczamy...Japckowa nie daje się focić:shake:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Bazyliszek!

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]urywać nie będę :diabloti: ......ale nie czytam :placz::placz::placz:...oki mnie bolą .... Was spuścić z pola widzenia i proszę :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nie ma sensu się wgłębiać ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B]No niestety...wyłazi z ciebie samiec:diabloti::evil_lol:[/B][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja dzisiaj spagetti mam;) ale takie wariackie...po mojemu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jestem:loveu:...jest tu kto? Hop Hop?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja też mam spagetti!

Ja jestem- co widać i słychać! :multi:

Czmu masz wnerwa? :-o

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja też mam spagetti!

Ja jestem- co widać i słychać! :multi:

Czmu masz wnerwa? :-o[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaa bo sie właśnie dowiedziałam że administracja przez 24 miesiace nie naliczała mi opłaty za wode......dowiedziałam się tego przypadkiem bo odebrałam aneks płatnościowy dla sąsiadki....patrzę a tam ona ma wyszczególnione wszystko łączne z wodą a u mnie tego nie ma........w sumie wiedziałam ze tego nie mam na wyszczególnieniu ale myślałam że inni też nie mają a opłata wliczana jest w czynsz..........a tu doopa:angryy:

Więc dzwonię do administracji a tam mnie Pani łaskawie informuje że od stycznia 2007 na tym mieszkaniu ma zarejestrowane UWAGA - 0 osób:crazyeye: i że zwyczajnie dlatego nie wliczali mi wody do czynszu....I jeszcze się mnie pyta czy ja mam założony wodomierz........Nie kurka nie mam:cool1:.....z kosmosu podawałam kwoty do rozliczeń:angryy:

W ogóle powiedziała że tak to tutaj u niej w kompie wyglada jakby na tym mieszkaniu nikt nie mieszkał.........no wiec kto płacił czynsz do tej pory....pytam się grzecznie Pani:cool1:...może duchy?:cool1:

pani poklikawszy poinformowała mnie że w związku z tym faktem mam dodatkowo do czynszu dopłacać 250 zł! co miesiąc i jeszcze zapłacić zaległość 450 zł. NIEDOCZEKANIE:angryy::shake: Nie wiem jak ona to policzyła bo mnie wychodzi zupełnie inaczej........i znowu muszę tam iść i burdel zrobić:angryy::angryy::angryy::mad:

Normalnie wymiękam:mdleje: jestem duchem...nie ma mnie i nie istnieje w rejestrze:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaa bo sie właśnie dowiedziałam że administracja przez 24 miesiace nie naliczała mi opłaty za wode......dowiedziałam się tego przypadkiem bo odebrałam aneks płatnościowy dla sąsiadki....patrzę a tam ona ma wyszczególnione wszystko łączne z wodą a u mnie tego nie ma........w sumie wiedziałam ze tego nie mam na wyszczególnieniu ale myślałam że inni też nie mają a opłata wliczana jest w czynsz..........a tu doopa:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Więc dzwonię do administracji a tam mnie Pani łaskawie informuje że od stycznia 2007 na tym mieszkaniu ma zarejestrowane UWAGA - 0 osób:crazyeye: i że zwyczajnie dlatego nie wliczali mi wody do czynszu....I jeszcze się mnie pyta czy ja mam założony wodomierz........Nie kurka nie mam:cool1:.....z kosmosu podawałam kwoty do rozliczeń:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]W ogóle powiedziała że tak to tutaj u niej w kompie wyglada jakby na tym mieszkaniu nikt nie mieszkał.........no wiec kto płacił czynsz do tej pory....pytam się grzecznie Pani:cool1:...może duchy?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]pani poklikawszy poinformowała mnie że w związku z tym faktem mam dodatkowo do czynszu dopłacać 250 zł! co miesiąc i jeszcze zapłacić zaległość 450 zł. NIEDOCZEKANIE:angryy::shake: Nie wiem jak ona to policzyła bo mnie wychodzi zupełnie inaczej........i znowu muszę tam iść i burdel zrobić:angryy::angryy::angryy::mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie wymiękam:mdleje: jestem duchem...nie ma mnie i nie istnieje w rejestrze:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Chyba musisz się do pani pofatygować OSOBIŚCIE, bo inaczej nie uwierzy, że istniejesz ......

Posted

[quote name='jbk']Chyba musisz się do pani pofatygować OSOBIŚCIE, bo inaczej nie uwierzy, że istniejesz ......[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pójdę...i taki im rozpiździel zrobię ze sie tą kawą zaleją:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Ciotka! Nie wkoorwiaj się! Ja musiałam zapłacić ponad 2000, bo mi też zapomnieli doliczać... Przez 5 lat! :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja już Pni powiedziałam, że mnie to wali i jej nie zapłacę. Bo to był jej zas....ny obowiązek tego pilnować. ja placiłam tak jak miałam na blankietach. A że oni zapomnieli tego wpisać to już ich sparwa. Niech sobie wśród swoich pracownikow poszukają tego osła co to przegapił i niech on sobie to teraz reguluje:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaa bo sie właśnie dowiedziałam że administracja przez 24 miesiace nie naliczała mi opłaty za wode......dowiedziałam się tego przypadkiem bo odebrałam aneks płatnościowy dla sąsiadki....patrzę a tam ona ma wyszczególnione wszystko łączne z wodą a u mnie tego nie ma........w sumie wiedziałam ze tego nie mam na wyszczególnieniu ale myślałam że inni też nie mają a opłata wliczana jest w czynsz..........a tu doopa:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Więc dzwonię do administracji a tam mnie Pani łaskawie informuje że od stycznia 2007 na tym mieszkaniu ma zarejestrowane UWAGA - 0 osób:crazyeye: i że zwyczajnie dlatego nie wliczali mi wody do czynszu....I jeszcze się mnie pyta czy ja mam założony wodomierz........Nie kurka nie mam:cool1:.....z kosmosu podawałam kwoty do rozliczeń:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]W ogóle powiedziała że tak to tutaj u niej w kompie wyglada jakby na tym mieszkaniu nikt nie mieszkał.........no wiec kto płacił czynsz do tej pory....pytam się grzecznie Pani:cool1:...może duchy?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]pani poklikawszy poinformowała mnie że w związku z tym faktem mam dodatkowo do czynszu dopłacać 250 zł! co miesiąc i jeszcze zapłacić zaległość 450 zł. NIEDOCZEKANIE:angryy::shake: Nie wiem jak ona to policzyła bo mnie wychodzi zupełnie inaczej........i znowu muszę tam iść i burdel zrobić:angryy::angryy::angryy::mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie wymiękam:mdleje: jestem duchem...nie ma mnie i nie istnieje w rejestrze:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Ciotka! Nie wkoorwiaj się! Ja musiałam zapłacić ponad 2000, bo mi też zapomnieli doliczać... Przez 5 lat! :angryy:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja pierdziu

skoro masz liczniki to najnormalniej w świecie można zrobić rozliczenie .... nie rozumię co to jakieś symulacje ze strony tej pani :roll:[/B][/COLOR][/FONT]