Iv_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ala się nie powtarza - nocnik przyniesie :evil_lol:[/quote] albo pampersy :roll: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iv_']urosły :crazyeye: to musi mieć dużo testosteronu :roll: bo od wywijania tym wałkiem to tylko powinna mieć dobrze rozwiniętą siłę uderzenia, a nie rozrośnięte muskuły :roll:[/quote] Ja tam nie widziałem żeby wąsy miała :evil_lol: Co powinna, to powinna, a co ma, to ma :p:evil_lol: Idem już :shake:..........:hand: Quote
Iv_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooooooooooo...??? :oops: Tak mi się wymskło :evil_lol:[/quote] oj nic :siara: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']A mi to "rurę" wypomniałaś :diabloti:[/quote] Od rury się zaczęło.... :evil_lol: Dobra! Idę Bazar pooglądać, bo znowu jakąś goopotę palnę! buziaki i na razie! :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Od rury się zaczęło.... :evil_lol: Dobra! Idę Bazar pooglądać, bo znowu jakąś goopotę palnę! buziaki i na razie! :loveu:[/quote] Czym się ciepło :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tam nie widziałem żeby wąsy miała :evil_lol: Co powinna, to powinna, a co ma, to ma :p:evil_lol: Idem już :shake:..........:hand:[/quote] a co Ty tam wiesz :eviltong: :eviltong: No to se ić :roll: :roll: Miłego dnia :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Boszszsz......Ala mi łeb urwie za te kilkadziesiąt ston :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iv_']a co Ty tam wiesz :eviltong: :eviltong: No to se ić :roll: :roll: Miłego dnia :multi::loveu:[/quote] Swoje wiem :p Paaaaaaaaaaaaaaa :loveu::multi: Quote
Iv_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Boszszsz......Ala mi łeb urwie za te kilkadziesiąt ston :crazyeye:[/quote] dlaczemu? :hmmmm: :roll: jak Ty będziesz wyglądał bez tego................:siara: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Od rury się zaczęło.... :evil_lol: Dobra! Idę Bazar pooglądać, bo znowu jakąś goopotę palnę! buziaki i na razie! :loveu:[/quote] od czegoś zawsze musi się zacząć.......:cool1: jaką goopotę...........dobrze Ciotka gadasz :cool3: Buziam :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iv_']od czegoś zawsze musi się zacząć.......:cool1: jaką goopotę...........dobrze Ciotka gadasz :cool3: Buziam :loveu:[/quote] No tak! Tylko potem wychodzi to co wychodzi :evil_lol: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cześć :) Przyszłam się pochwalić, że w sobotę zrobię milion fotek Izuni i Jabcokowej ;) Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Natury nie da się oszukać :evil_lol: Ja tez śmigam na spacerki Co by tu dzisiaj na papu zrobić? :hmmmm: Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][B]No niestety...wyłazi z ciebie samiec:diabloti::evil_lol: [COLOR=Green] ja dzisiaj spagetti mam;) ale takie wariackie...po mojemu:evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Jestem:loveu:...jest tu kto? Hop Hop?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Cześć :) Przyszłam się pochwalić, że w sobotę zrobię milion fotek Izuni i Jabcokowej ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niestety z aparatem nie wpuszczamy...Japckowa nie daje się focić:shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Absolutnie....spoko :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kłamczuch:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]A Jabłuszkowej jakoś urosły :-o......byle czym tego wałka nie połamała :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Się ćwiczy się ma[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-462.gif[/IMG] :diabloti: Bossszzz mówie Wam jakiego mam wnerwa...............grrrrrrrrrrrrrrrr:mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Boszszsz......Ala mi łeb urwie za te kilkadziesiąt ston :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]urywać nie będę :diabloti: ......ale nie czytam :placz::placz::placz:...oki mnie bolą .... Was spuścić z pola widzenia i proszę :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]urywać nie będę :diabloti: ......ale nie czytam :placz::placz::placz:...oki mnie bolą .... Was spuścić z pola widzenia i proszę :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Też tak mówię...łoni jak się rozplocą to matko i córko:shake::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Niestety z aparatem nie wpuszczamy...Japckowa nie daje się focić:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Bazyliszek! Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]urywać nie będę :diabloti: ......ale nie czytam :placz::placz::placz:...oki mnie bolą .... Was spuścić z pola widzenia i proszę :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie ma sensu się wgłębiać ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B]No niestety...wyłazi z ciebie samiec:diabloti::evil_lol:[/B][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja dzisiaj spagetti mam;) ale takie wariackie...po mojemu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jestem:loveu:...jest tu kto? Hop Hop?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja też mam spagetti! Ja jestem- co widać i słychać! :multi: Czmu masz wnerwa? :-o Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja też mam spagetti! Ja jestem- co widać i słychać! :multi: Czmu masz wnerwa? :-o[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaa bo sie właśnie dowiedziałam że administracja przez 24 miesiace nie naliczała mi opłaty za wode......dowiedziałam się tego przypadkiem bo odebrałam aneks płatnościowy dla sąsiadki....patrzę a tam ona ma wyszczególnione wszystko łączne z wodą a u mnie tego nie ma........w sumie wiedziałam ze tego nie mam na wyszczególnieniu ale myślałam że inni też nie mają a opłata wliczana jest w czynsz..........a tu doopa:angryy: Więc dzwonię do administracji a tam mnie Pani łaskawie informuje że od stycznia 2007 na tym mieszkaniu ma zarejestrowane UWAGA - 0 osób:crazyeye: i że zwyczajnie dlatego nie wliczali mi wody do czynszu....I jeszcze się mnie pyta czy ja mam założony wodomierz........Nie kurka nie mam:cool1:.....z kosmosu podawałam kwoty do rozliczeń:angryy: W ogóle powiedziała że tak to tutaj u niej w kompie wyglada jakby na tym mieszkaniu nikt nie mieszkał.........no wiec kto płacił czynsz do tej pory....pytam się grzecznie Pani:cool1:...może duchy?:cool1: pani poklikawszy poinformowała mnie że w związku z tym faktem mam dodatkowo do czynszu dopłacać 250 zł! co miesiąc i jeszcze zapłacić zaległość 450 zł. NIEDOCZEKANIE:angryy::shake: Nie wiem jak ona to policzyła bo mnie wychodzi zupełnie inaczej........i znowu muszę tam iść i burdel zrobić:angryy::angryy::angryy::mad: Normalnie wymiękam:mdleje: jestem duchem...nie ma mnie i nie istnieje w rejestrze:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaa bo sie właśnie dowiedziałam że administracja przez 24 miesiace nie naliczała mi opłaty za wode......dowiedziałam się tego przypadkiem bo odebrałam aneks płatnościowy dla sąsiadki....patrzę a tam ona ma wyszczególnione wszystko łączne z wodą a u mnie tego nie ma........w sumie wiedziałam ze tego nie mam na wyszczególnieniu ale myślałam że inni też nie mają a opłata wliczana jest w czynsz..........a tu doopa:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Więc dzwonię do administracji a tam mnie Pani łaskawie informuje że od stycznia 2007 na tym mieszkaniu ma zarejestrowane UWAGA - 0 osób:crazyeye: i że zwyczajnie dlatego nie wliczali mi wody do czynszu....I jeszcze się mnie pyta czy ja mam założony wodomierz........Nie kurka nie mam:cool1:.....z kosmosu podawałam kwoty do rozliczeń:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]W ogóle powiedziała że tak to tutaj u niej w kompie wyglada jakby na tym mieszkaniu nikt nie mieszkał.........no wiec kto płacił czynsz do tej pory....pytam się grzecznie Pani:cool1:...może duchy?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]pani poklikawszy poinformowała mnie że w związku z tym faktem mam dodatkowo do czynszu dopłacać 250 zł! co miesiąc i jeszcze zapłacić zaległość 450 zł. NIEDOCZEKANIE:angryy::shake: Nie wiem jak ona to policzyła bo mnie wychodzi zupełnie inaczej........i znowu muszę tam iść i burdel zrobić:angryy::angryy::angryy::mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie wymiękam:mdleje: jestem duchem...nie ma mnie i nie istnieje w rejestrze:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Chyba musisz się do pani pofatygować OSOBIŚCIE, bo inaczej nie uwierzy, że istniejesz ...... Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Chyba musisz się do pani pofatygować OSOBIŚCIE, bo inaczej nie uwierzy, że istniejesz ......[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pójdę...i taki im rozpiździel zrobię ze sie tą kawą zaleją:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ciotka! Nie wkoorwiaj się! Ja musiałam zapłacić ponad 2000, bo mi też zapomnieli doliczać... Przez 5 lat! :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja już Pni powiedziałam, że mnie to wali i jej nie zapłacę. Bo to był jej zas....ny obowiązek tego pilnować. ja placiłam tak jak miałam na blankietach. A że oni zapomnieli tego wpisać to już ich sparwa. Niech sobie wśród swoich pracownikow poszukają tego osła co to przegapił i niech on sobie to teraz reguluje:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaa bo sie właśnie dowiedziałam że administracja przez 24 miesiace nie naliczała mi opłaty za wode......dowiedziałam się tego przypadkiem bo odebrałam aneks płatnościowy dla sąsiadki....patrzę a tam ona ma wyszczególnione wszystko łączne z wodą a u mnie tego nie ma........w sumie wiedziałam ze tego nie mam na wyszczególnieniu ale myślałam że inni też nie mają a opłata wliczana jest w czynsz..........a tu doopa:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Więc dzwonię do administracji a tam mnie Pani łaskawie informuje że od stycznia 2007 na tym mieszkaniu ma zarejestrowane UWAGA - 0 osób:crazyeye: i że zwyczajnie dlatego nie wliczali mi wody do czynszu....I jeszcze się mnie pyta czy ja mam założony wodomierz........Nie kurka nie mam:cool1:.....z kosmosu podawałam kwoty do rozliczeń:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]W ogóle powiedziała że tak to tutaj u niej w kompie wyglada jakby na tym mieszkaniu nikt nie mieszkał.........no wiec kto płacił czynsz do tej pory....pytam się grzecznie Pani:cool1:...może duchy?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]pani poklikawszy poinformowała mnie że w związku z tym faktem mam dodatkowo do czynszu dopłacać 250 zł! co miesiąc i jeszcze zapłacić zaległość 450 zł. NIEDOCZEKANIE:angryy::shake: Nie wiem jak ona to policzyła bo mnie wychodzi zupełnie inaczej........i znowu muszę tam iść i burdel zrobić:angryy::angryy::angryy::mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie wymiękam:mdleje: jestem duchem...nie ma mnie i nie istnieje w rejestrze:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ciotka! Nie wkoorwiaj się! Ja musiałam zapłacić ponad 2000, bo mi też zapomnieli doliczać... Przez 5 lat! :angryy: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja pierdziu skoro masz liczniki to najnormalniej w świecie można zrobić rozliczenie .... nie rozumię co to jakieś symulacje ze strony tej pani :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts