Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biszkoptowy jak chrapie, to jak w letargu. Nic mu nie przeszkadza:roll: Mi to trzy bestie chrapią :shake:......a na powiedzenie, żeby się zamknęły, to zaczynają się rozciągać, skutecznie spychając mnie na ścianę :roll: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Dzikie węże mnie napadły :eviltong: Co się stało z Twoim banerkiem? :crazyeye:.....został na tamtym serwerze? :evil_lol:A co z nim nie tak?:roll: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']A co z nim nie tak?:roll: Oooooo...pojawił się z Tobą - widać się na serwerze spotkaliście :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 http://img161.imageshack.us/img161/1545/51982706cv0.jpg Gacorek wykamany na maxa:evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 O nasza gwiazda:multi::multi::multi::loveu: Gacek wygląda na spełnionego:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja']http://img161.imageshack.us/img161/1545/51982706cv0.jpg Gacorek wykamany na maxa:evil_lol::evil_lol: A żebyś wiedziała - poszedł potem do kuchni i się rozłożył na podłodze jak żaba - każda noga w inną stronę z pełnym dotykiem podwozia do podłogi :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bila napisał(a):O nasza gwiazda:multi::multi::multi::loveu: Gacek wygląda na spełnionego:evil_lol: Argon nie mniej :evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Oooooo...pojawił się z Tobą - widać się na serwerze spotkaliście :evil_lol:No to co mnie straszysz:roll: Cześć Biluniu:multi: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']No to co mnie straszysz:roll: Cześć Biluniu:multi: Już nic nie mówię :roll: Quote
Bila Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']Nieeee! No nie popadajmy w skrajności:evil_lol: Bosssszzz ale mam nerwy! Grrrrrrrrrrr:angryy: Ten laptok mnie wykończy....badziewie......kupię nowy! Słowo daję:angryy: a tego wypierniczę za okno:diabloti: Tylko uważaj, żebyś komuś główki nie uszkodziła:evil_lol:, jak będziesz miotać Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Już nic nie mówię :roll: Nieeee! No nie popadajmy w skrajności:evil_lol: Bosssszzz ale mam nerwy! Grrrrrrrrrrr:angryy: Ten laptok mnie wykończy....badziewie......kupię nowy! Słowo daję:angryy: a tego wypierniczę za okno:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Doberek Wujaszku! Widzę, że w nocy miałeś tu zlot czarownic :diabloti: Quote
Agniest Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Hej :) nie było mnie.....trochę :evil_lol: ALE MASZ ZA....FAJNY AVATAREK !!!! :loveu: a jak wasze zdrówko? Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']Nieeee! No nie popadajmy w skrajności:evil_lol: Bosssszzz ale mam nerwy! Grrrrrrrrrrr:angryy: Ten laptok mnie wykończy....badziewie......kupię nowy! Słowo daję:angryy: a tego wypierniczę za okno:diabloti: Co......Vista nie pasi? :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Doberek Wujaszku! Widzę, że w nocy miałeś tu zlot czarownic :diabloti: Czeeeść Cioteczko :multi: Sprawdzały tylko czy nie śpię :lol: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Agniest napisał(a):Hej :) nie było mnie.....trochę :evil_lol: ALE MASZ ZA....FAJNY AVATAREK !!!! :loveu: a jak wasze zdrówko? Witankooooo :multi::loveu: Nie da się tego nie zauważyć :p......już zdrowa? Wystarczy tylko focić, a zawsze jakieś zdjęcie "wyjdzie" Z naszym zdrówkiem jest wszystko OK....dzisiaj tylko jadę na kontrolę Gacorkowego oczka. Znowu wrócił "server is too busy" :angryy: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witam :) Ciągle czytam, ciągle zaglądam, ciągle nie nadążam ;) Cholewcia, myślałam, że szybsza jestem :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jbk napisał(a):Witam :) Ciągle czytam, ciągle zaglądam, ciągle nie nadążam ;) Cholewcia, myślałam, że szybsza jestem :diabloti: No mówiłem przecież, że tylko desperat może to przeczytać w całości :diabloti: Dzieńdoberek :multi: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 evaxon napisał(a):wstałam wczesniej zeby sie uczyć:grins: :roflt: I jak widzę - dobrze Ci idzie :roflt: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 wstałam wczesniej zeby sie uczyć:grins: :roflt: Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 apple napisał(a):jestem...na tej ekranowj......zanim cos napisze to sie zestarzeje....wpadne z pracy:placz::placz::placz: :crazyeye: nie rozumieć :shake: Quote
Iv_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Doberek Wujaszku! Widzę, że w nocy miałeś tu zlot czarownic :diabloti: :cool3: dobrze, że mnie w nocy tu nie było :evil_lol: nie jestem czarownica :p jestem Gwiazda :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: nie rozumieć :shake: Klawiatura Jabłuszkowej nie działa, więc pisze z ekranowej ;) Quote
Iv_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Czeeee :multi: wszystkim razem i każdemu z osobna :razz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 apple napisał(a):jestem...na tej ekranowj......zanim cos napisze to sie zestarzeje....wpadne z pracy:placz::placz::placz: Czymnij się ciepło :loveu: Ja tez lecę z Gacorkiem.....paaaaaaaaaaaaaaa:hand: Quote
Recommended Posts