Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: nie wiem kto mnie tutaj tak nie lubi :shake: ale jak chciałam napisać przywitanie to................tak mnie stąd wylottało, że musiałam zresetować kompa, żeby wrócić :roll: nooooo ciekawe kto :mad: :mad: :mad: :diabloti: To te dwie z przodu pewnie, bo się na ich serwer wgramoliłaś :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Iv_ napisał(a):A tak w ogóle to czeeeeeeeść :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Witankooooo :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :roll: nie wiem kto mnie tutaj tak nie lubi :shake: ale jak chciałam napisać przywitanie to................tak mnie stąd wylottało, że musiałam zresetować kompa, żeby wrócić :roll: nooooo ciekawe kto :mad: :mad: :mad: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A tak w ogóle to czeeeeeeeść :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iv_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Menrzuś napisał(a):To te dwie z przodu pewnie, bo się na ich serwer wgramoliłaś :diabloti: :crazyeye: tak myślisz? a to jedne :mad: a raczej dwie......:mad: :cool3: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Śmigam na spacerki :hand: Miłego spacerowania :multi:tylko zbytnio nie buszuj w krzakach :razz: :cool3: Paaaaaa :loveu: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Śmigaj, bo Ci bułki wykupią :evil_lol: :hand:Hahahahahaha doWCciapniś:evil_lol: Iv_ :roll: nie wiem kto mnie tutaj tak nie lubi :shake: ale jak chciałam napisać przywitanie to................tak mnie stąd wylottało, że musiałam zresetować kompa, żeby wrócić :roll: nooooo ciekawe kto :mad: :mad: :mad:Też mnie wywaliło.......no ja na pewno tego nie sprawiłam.....w koncu tez jestem poszkodowana:roll: To te dwie z przodu pewnie, bo się na ich serwer wgramoliłaś :diabloti:Że kogo ty miałeś na mysli:mad::evil_lol: A tak poza tym......to czemu was nie ma:placz: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Śmigam na spacerki :hand: Zgubiłeś się w tym lesie czy Cię Enty porwały:hmmmm: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gacor MISZCZ uników ;) Witanko :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 czesc chłopaki i dziewczyny :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']Zgubiłeś się w tym lesie czy Cię Enty porwały:hmmmm: Dzikie węże mnie napadły :eviltong: Co się stało z Twoim banerkiem? :crazyeye:.....został na tamtym serwerze? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gacor MISZCZ uników ;) Witanko :multi::multi::multi: Prawda? :evil_lol: Taka mała glizda a dużemu się nie daje :evil_lol: Witankooo :multi: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 evaxon napisał(a):czesc chłopaki i dziewczyny :multi::multi::multi: Czeeeeść dziewczę me :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bila napisał(a):Hejka, gaduły:loveu::multi: Jakie gaduły - przecież tu jest cichutko :roll: Siemanko :multi::loveu: Quote
Bila Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No ja nie mogę tak sobie pogadać, jakbym chciała:placz::placz:, bo chałturzę:shake: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bila napisał(a):No ja nie mogę tak sobie pogadać, jakbym chciała:placz::placz:, bo chałturzę:shake: Znowu? :crazyeye:....zgoopiejesz jeszcze :shake: Quote
Bila Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Znowu? :crazyeye:....zgoopiejesz jeszcze :shake: To się chyba już stało:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bila napisał(a):To się chyba już stało:evil_lol::evil_lol::diabloti: Jeszcze chyba nie, bo w nocy nie krzyczysz :evil_lol: Quote
Bila Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Jeszcze chyba nie, bo w nocy nie krzyczysz :evil_lol: Kto mnie tam wie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bila napisał(a):Kto mnie tam wie:evil_lol: Bym słyszał :evil_lol:.....a poza tym Biszkoptowy rano by miał rozbiegane oczy :diabloti: Quote
Bila Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Menrzuś napisał(a):Bym słyszał :evil_lol:.....a poza tym Biszkoptowy rano by miał rozbiegane oczy :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biszkoptowy jak chrapie, to jak w letargu. Nic mu nie przeszkadza:roll: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A tak Gacek po walkach wyglądał :evil_lol: Quote
Recommended Posts