Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No i się nie dowiedziałam, co to za wielki dzień :mad: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Królowa JeNdz:diabloti: Oooo matko a ja taka nieumalowana:roll: To w takim razie są dwie królowe jeNdzowatości w tym pokoiku :diabloti: A Ty bez tego pudru już żyć nie możesz? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No i się nie dowiedziałam, co to za wielki dzień :mad: I dlatego mam po nerach obrywać? :placz: Przecież dzień się dopiero zaczął....i to do tego Dzień Babci :p :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Ke?...........:roll: To jest tzw czytanie po łebkach :mdleje::roflt: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):To w takim razie są dwie królowe jeNdzowatości w tym pokoiku :diabloti: A Ty bez tego pudru już żyć nie możesz? :crazyeye:Jak dwie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad: No to wszystko z troski o twoje serce:roll: No nic muszę śmigać..........................paaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
e.v.a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :multi:znowu wstalam wczesniej zeby........................ pojsc na miasto bo przeciez od pol roku szukam odpowiedniej sofy do pokoju :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :mdleje: no tak jak ja przyszłam, to wszyscy już sobie poszli :shake: :roll: No cóż przywitam Was zaocznie :roll: Cześć Dziewczynki i Chłopczyku :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Jak dwie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad: No to wszystko z troski o twoje serce:roll: No nic muszę śmigać..........................paaaaaaaaaaaaa:loveu: Palcem nie będę pokazywał, bo mi go odgryzie :diabloti: Ooooo dzięki Ci :modla: Ja też powoli się zbieram na spacerki .........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):To jest tzw czytanie po łebkach :mdleje::roflt:Pfffffffffffffffffffff:obrazic: Ide! Wrócę jak będziesz gotowy mnie przeprosić za te oszczerstwa :obrazic::diabloti: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no tak jak ja jestem to wszyscy się zwijają , no wiecie państwo :bigcry: Quote
e.v.a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Aaaaaaa....i to wymyśliłaś przy wczorajszym piwku? :evil_lol: Witankooo :multi: hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie to wymyslilam dzisiaj :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: no tak jak ja przyszłam, to wszyscy już sobie poszli :shake: :roll: No cóż przywitam Was zaocznie :roll: Cześć Dziewczynki i Chłopczyku :multi: :loveu: :multi: :loveu: Ja jeszcze jestem :razz: Witanko Dziewczynko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):no tak jak ja jestem to wszyscy się zwijają , no wiecie państwo :bigcry: Przecież wszyscy wiedzą, że koło 11tej idę na spacerki z piesami :p Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Przecież wszyscy wiedzą, że koło 11tej idę na spacerki z piesami :p pfffffffyyyyyyyyyyyyy koło 11tej to pojęcie względne :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Pfffffffffffffffffffff:obrazic: Ide! Wrócę jak będziesz gotowy mnie przeprosić za te oszczerstwa :obrazic::diabloti: Klasyczne wykręcanie kota......ogonem :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Ja jeszcze jestem :razz: Witanko Dziewczynko :multi::loveu: :roll: jesteś, tylko nie wiadomo gdzie :eviltong: pewnie znowu rozglądasz się za młódkami :roll: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 evaxon napisał(a)::multi:znowu wstalam wczesniej zeby........................ pojsc na miasto bo przeciez od pol roku szukam odpowiedniej sofy do pokoju :evil_lol: Aaaaaaa....i to wymyśliłaś przy wczorajszym piwku? :evil_lol: Witankooo :multi: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no dobra Menrzuś wybaczam bo ja też o 11 idę małemu parówki odgrzać :lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):no dobra Menrzuś wybaczam bo ja też o 11 idę małemu parówki odgrzać :lol: Taaaaaaaa.....5 minut się skończyło? :placz: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Może być przed, albo po....a teraz jest o punkt 11ej :shake: wieeeesz 11.53 to też jest koło 11tej :p, jak i 10.55 np :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wiem ,ale u mnie jeszcze mały nie krzyczy mniam mniam to jeszcze troszkę posiedzę :loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Mówiłem, że są tutaj dwie królowe jeNdzowatości :eviltong: to te królowe to niby ja i Jabcokowa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no wiesz :obrazic: myslałam, że mnie nie bierzesz pod uwagę, bo ja owszem gwiazda jestem :multi:, ale żeby eeeeeeee no nieeeeeeeee :roll::roll: Jestem słodkim aniołeczkiem Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):A którą nogą dzisiaj wstałaś? :razz::evil_lol: :hmmmm: nie pamiętam :roll: a co masz jakieś sugestie? :razz: :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 evaxon napisał(a):hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie to wymyslilam dzisiaj :evil_lol: To chyba masz ciężką kackę odrzucającą od książek :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a):pfffffffyyyyyyyyyyyyy koło 11tej to pojęcie względne :eviltong: :eviltong: :eviltong: Może być przed, albo po....a teraz jest o punkt 11ej :shake: Quote
Recommended Posts