Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Jest jeszcze taka żydowska wersja - nadziewana farszem indycza skóra z szyi gęsiej :evil_lol:......może o tym myslałaś :razz::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakoś tez nie o tym:roll:

Witanko śnieżne:loveu::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Witankoooo :multi::loveu:
[quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]jakoś tez nie o tym:roll:

Witanko śnieżne[/COLOR][/FONT][/B]:loveu::multi:
no to nie wiem :shake::eviltong:

moje też jest śnieżne :multi::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A tam pitolisz ze nie wiesz....taki duży chłop i nie wie:evil_lol:;)

No to chyba dobrze nie? Lubię śnieg:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co ty dzisiaj taki wyrywny:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Nie pędź tak bo mi sniegiem po oczach sypiesz:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Wujaszku i Ptasiory! :loveu:[/quote]
Witankoooo :multi::loveu:
[quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]jakoś tez nie o tym:roll:

Witanko śnieżne[/COLOR][/FONT][/B]:loveu::multi:
no to nie wiem :shake::eviltong:

moje też jest śnieżne :multi::loveu:

Posted

[quote name='halbina']wiesz, Menrzusiu, tęsknię... a za czym?... to jak odbierzesz pocztę, to sie domyśl... :p[/quote]
Nic w poczcie nie mam nowego, więc trudno mi się domyśleć :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś'][quote name='apple']
Wczoraj z przodu, dzisiaj z tyły - ale masz wahania :evil_lol:

Duży?....a taki se :p

Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To raczej ty nie mozesz sobie znaleźć odpowiedniego tempa....albo ślimaczysz się z tyło albo znowóż pokazujesz pośladki:evil_lol:

Ooo jaki skromniutki:p

No mam nadzieje że foty wynurzeniowe są....bo jak nie:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś']Witankoooo :multi::loveu:
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tam pitolisz ze nie wiesz....taki duży chłop i nie wie:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to chyba dobrze nie? Lubię śnieg:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol:

Posted

Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol:[/quote]

A jakieś zdjęcia tych peryskopów to nam się należą??? :cool3:

Posted

No to powiedz, że są ładne :diabloti:

wszyscy mi to mówią :eviltong::evil_lol:

Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj[/quote]

Ty się burzą nie wymawiaj! :mad:

Posted

Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Hahahahaha- PIKNE CI ONE!:evil_lol:

odgapiają ode mnie:cool1:

:crazyeye:...............no wiesz.......pozbawić nas takiego widoku:crazyeye:....nie no to jest nie do przyjęcia.....:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To raczej ty nie mozesz sobie znaleźć odpowiedniego tempa....albo ślimaczysz się z tyło albo znowóż pokazujesz pośladki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ooo jaki skromniutki:p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No mam nadzieje że foty wynurzeniowe są....bo jak nie:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj

Posted

Mmmmmmmmm....od razu lepiej :lol:

MoNdrala....ja mam trzy bestie w domu :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ino nie pęknij z dumy:evil_lol:

No i właśnie dlatego powinienes być majgany w tej kwestii:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś']

Jak? Jak??? :roll: Językiem? :eviltong:[/quote]
To pokaż jak to się robi, bo jakiś niekumaty jestem :shake::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś'][quote name='Iza i Avanti']
To pokaż jak to się robi, bo jakiś niekumaty jestem :shake::eviltong:[/quote]

1. Kupujesz kask
2. Montujesz na nim aparat
3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć
4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][quote name='Menrzuś']

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hahahahaha- PIKNE CI ONE!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]odgapiają ode mnie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:crazyeye:...............no wiesz.......pozbawić nas takiego widoku:crazyeye:....nie no to jest nie do przyjęcia.....:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Mmmmmmmmm....od razu lepiej :lol:

MoNdrala....ja mam trzy bestie w domu :eviltong:

Posted

:oops:[quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś']

1. Kupujesz kask
3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć
4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahaahahaha a tą jak zwykle poniosła fantazja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Przyjszłam:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:.Cześć gaduły.

Nie ma filmików z agresywnym BF-em, nie ma:placz::placz::placz::placz:, a miały być:angryy:

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś']

1. Kupujesz kask
4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol:[/quote]
To poczekam, aż sie takie cUś na Twoim bazarze znajdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już wstawiam.....spoko

[SIZE=1](co za upierdasek :evil_lol:)[/SIZE]

[COLOR=#000000][URL="http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Ulubiona zabawka[/COLOR]

[COLOR=#000000][URL="http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Piłeczka[/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nawet z tym kołnierzem dzielnie walczy:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś'][quote name='apple']:oops:
Śmiej się....śmiej - zobaczysz, że to opatentuje i kasiorę będzie na tym trzepać :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myslisz że sie z toba podzieli....no wkońcu ją zainspirowałeś....taka mUza z Ciebie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Przyjszłam:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:.Cześć gaduły.

Nie ma filmików z agresywnym BF-em, nie ma:placz::placz::placz::placz:, a miały być:angryy:[/quote]
Już wstawiam.....spoko

[SIZE=1](co za upierdasek :evil_lol:)[/SIZE]

[COLOR=windowtext][URL="http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Ulubiona zabawka[/COLOR]

[COLOR=windowtext][URL="http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Piłeczka[/COLOR]

Posted

[quote name='apple']:oops:[quote name='Iza i Avanti']
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahaahahaha a tą jak zwykle poniosła fantazja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Śmiej się....śmiej - zobaczysz, że to opatentuje i kasiorę będzie na tym trzepać :diabloti: