apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Jest jeszcze taka żydowska wersja - nadziewana farszem indycza skóra z szyi gęsiej :evil_lol:......może o tym myslałaś :razz::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakoś tez nie o tym:roll: Witanko śnieżne:loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Witankoooo :multi::loveu: [quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]jakoś tez nie o tym:roll: Witanko śnieżne[/COLOR][/FONT][/B]:loveu::multi: no to nie wiem :shake::eviltong: moje też jest śnieżne :multi::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A tam pitolisz ze nie wiesz....taki duży chłop i nie wie:evil_lol:;) No to chyba dobrze nie? Lubię śnieg:multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co ty dzisiaj taki wyrywny:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Nie pędź tak bo mi sniegiem po oczach sypiesz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Wujaszku i Ptasiory! :loveu:[/quote] Witankoooo :multi::loveu: [quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]jakoś tez nie o tym:roll: Witanko śnieżne[/COLOR][/FONT][/B]:loveu::multi: no to nie wiem :shake::eviltong: moje też jest śnieżne :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='halbina']wiesz, Menrzusiu, tęsknię... a za czym?... to jak odbierzesz pocztę, to sie domyśl... :p[/quote] Nic w poczcie nie mam nowego, więc trudno mi się domyśleć :shake: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Wczoraj z przodu, dzisiaj z tyły - ale masz wahania :evil_lol: Duży?....a taki se :p Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To raczej ty nie mozesz sobie znaleźć odpowiedniego tempa....albo ślimaczysz się z tyło albo znowóż pokazujesz pośladki:evil_lol: Ooo jaki skromniutki:p No mam nadzieje że foty wynurzeniowe są....bo jak nie:mad:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś']Witankoooo :multi::loveu: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tam pitolisz ze nie wiesz....taki duży chłop i nie wie:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to chyba dobrze nie? Lubię śnieg:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wczoraj z przodu, dzisiaj z tyły - ale masz wahania :evil_lol: Duży?....a taki se :p Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Wczoraj z przodu, dzisiaj z tyły - ale masz wahania :evil_lol: Duży?....a taki se :p Fantastycznie :multi:.....wczoraj tyle napadało, że Gackowe uszy za peryskopy robiły. Ale się chłopak naszalał :lol:[/quote] A jakieś zdjęcia tych peryskopów to nam się należą??? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] No to powiedz, że są ładne :diabloti: wszyscy mi to mówią :eviltong::evil_lol: Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj[/quote] Ty się burzą nie wymawiaj! :mad: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='Iza i Avanti'] A jak niby je miałem zrobić....co? :roll:[/quote] Jak? Jak??? :roll: Językiem? :eviltong: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] No to powiedz, że są ładne :diabloti: wszyscy mi to mówią :eviltong::evil_lol: Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Hahahahaha- PIKNE CI ONE!:evil_lol: odgapiają ode mnie:cool1: :crazyeye:...............no wiesz.......pozbawić nas takiego widoku:crazyeye:....nie no to jest nie do przyjęcia.....:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To raczej ty nie mozesz sobie znaleźć odpowiedniego tempa....albo ślimaczysz się z tyło albo znowóż pokazujesz pośladki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ooo jaki skromniutki:p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No mam nadzieje że foty wynurzeniowe są....bo jak nie:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to powiedz, że są ładne :diabloti: wszyscy mi to mówią :eviltong::evil_lol: Pewnie, że nie ma - obie ręce miałem zajęte, a do tego śniegiem po oczach dawało - burza śnieżna wczoraj była tutaj Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś'] A jakieś zdjęcia tych peryskopów to nam się należą??? :cool3:[/quote] A jak niby je miałem zrobić....co? :roll: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Mmmmmmmmm....od razu lepiej :lol: MoNdrala....ja mam trzy bestie w domu :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ino nie pęknij z dumy:evil_lol: No i właśnie dlatego powinienes być majgany w tej kwestii:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś'] Jak? Jak??? :roll: Językiem? :eviltong:[/quote] To pokaż jak to się robi, bo jakiś niekumaty jestem :shake::eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='Iza i Avanti'] To pokaż jak to się robi, bo jakiś niekumaty jestem :shake::eviltong:[/quote] 1. Kupujesz kask 2. Montujesz na nim aparat 3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć 4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hahahahaha- PIKNE CI ONE!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]odgapiają ode mnie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:crazyeye:...............no wiesz.......pozbawić nas takiego widoku:crazyeye:....nie no to jest nie do przyjęcia.....:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mmmmmmmmm....od razu lepiej :lol: MoNdrala....ja mam trzy bestie w domu :eviltong: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :oops:[quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś'] 1. Kupujesz kask 2. Montujesz na nim aparat 3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć 4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahaahahaha a tą jak zwykle poniosła fantazja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Przyjszłam:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:.Cześć gaduły. Nie ma filmików z agresywnym BF-em, nie ma:placz::placz::placz::placz:, a miały być:angryy: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś'] 1. Kupujesz kask 2. Montujesz na nim aparat 3. Kupujesz specjalne takiecuś montowane do aparatu, a zakończone przyciskiem do robienia zdjęć 4. Wkładasz takie cuś do buzi i pstryk! Zdjęcie zrobione :evil_lol:[/quote] To poczekam, aż sie takie cUś na Twoim bazarze znajdzie :evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Już wstawiam.....spoko [SIZE=1](co za upierdasek :evil_lol:)[/SIZE] [COLOR=#000000][URL="http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Ulubiona zabawka[/COLOR] [COLOR=#000000][URL="http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Piłeczka[/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nawet z tym kołnierzem dzielnie walczy:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple']:oops: Śmiej się....śmiej - zobaczysz, że to opatentuje i kasiorę będzie na tym trzepać :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myslisz że sie z toba podzieli....no wkońcu ją zainspirowałeś....taka mUza z Ciebie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Bila']Przyjszłam:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:.Cześć gaduły. Nie ma filmików z agresywnym BF-em, nie ma:placz::placz::placz::placz:, a miały być:angryy:[/quote] Już wstawiam.....spoko [SIZE=1](co za upierdasek :evil_lol:)[/SIZE] [COLOR=windowtext][URL="http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/egjGvjG28BY[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Ulubiona zabawka[/COLOR] [COLOR=windowtext][URL="http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.youtube.com/v/_E1nqcgnJWE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Piłeczka[/COLOR] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple']:oops:[quote name='Iza i Avanti'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahaahahaha a tą jak zwykle poniosła fantazja:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Śmiej się....śmiej - zobaczysz, że to opatentuje i kasiorę będzie na tym trzepać :diabloti: Quote
Recommended Posts