Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa i zapomniałam powiedzieć:splat: że foty mnie się baaardzo podobają[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-543.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
To stwierdzenie wzruszyło mnie do łez [IMG]http://www.pic4ever.com/images/154fs232528.gif[/IMG]

:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Som my niżej na mapie to i ciśnienie mamy niższe:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wow........na takie śpiewanie to od razu mi krew w żyłach szybciej krąży:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To trzeba trochę adrenalinki sobie zapodać :razz:

Ma się te zdolności :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie możliwe.....nie wierze:crazyeye: przecież wszędzie się mówi że "chłopaki nie płaczą"[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote]
To taka sama plotka jak i "facet to świna...." :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Oooooo.....druga senna :crazyeye: Co tam z Wami na tym południu, że takie zaspane?

"Wstawaj, szkoooda dnia..." laaalllalalala :diabloti:

Czeeeeeeee Jabłuszkowa :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Som my niżej na mapie to i ciśnienie mamy niższe:evil_lol:

Wow........na takie śpiewanie to od razu mi krew w żyłach szybciej krąży:diabloti:

Witaj Menrzusiu:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']To stwierdzenie wzruszyło mnie do łez [IMG]http://www.pic4ever.com/images/154fs232528.gif[/IMG]

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie możliwe.....nie wierze:crazyeye: przecież wszędzie się mówi że "chłopaki nie płaczą"[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To akurat nie plotka:cool1::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak tak...to dawaj.....:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]P.S Co tak z tyłu zostajesz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]WoW ale u mnie sypie:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aleś wymyśliła :eviltong::cool1:

.....zużyłem :oops:.......:evil_lol:

To Ty tak śmigasz doprzodu. Zawsze tym samochodzikiem tak pędzisz? :crazyeye:

A u mnie ciepełko -6 :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To taka sama plotka jak i "facet to świna...." :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To akurat nie plotka:cool1::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]To trzeba trochę adrenalinki sobie zapodać :razz:

Ma się te zdolności :p[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak tak...to dawaj.....:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]P.S Co tak z tyłu zostajesz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]WoW ale u mnie sypie:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Aleś wymyśliła :eviltong::cool1:

.....zużyłem :oops:.......:evil_lol:

To Ty tak śmigasz doprzodu. Zawsze tym samochodzikiem tak pędzisz? :crazyeye:

A u mnie ciepełko -6 :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Zniknęłam na chwile bo Ala wyłączyła mi kompa z nienacka....DWA razy:angryy:

No dobra nie wszyscy....ale wiekszość:roll:

Co? Talent? :placz:

Wstyd sie przyznać ale tak.....smigam....nie lubię wolno jeździć:roll::oops:

Eeee to faktycznie Bahamy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zniknęłam na chwile bo Ala wyłączyła mi kompa z nienacka....DWA razy:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dobra nie wszyscy....ale wiekszość:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co? Talent? :placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wstyd sie przyznać ale tak.....smigam....nie lubię wolno jeździć:roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeee to faktycznie Bahamy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dzielna dziewczynka - od razu wskoczyłaś w dobry czas :evil_lol:

Aaaaa tam - nie znasz się :eviltong:

Boszszsz.......aleś się rozkojarzyła :shake:......:evil_lol:

No maaaaasz......przy takiej temp. to można w szortach ganiać:multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzielna dziewczynka - od razu wskoczyłaś w dobry czas :evil_lol:

Aaaaa tam - nie znasz się :eviltong:

Boszszsz.......aleś się rozkojarzyła :shake:......:evil_lol:

No maaaaasz......przy takiej temp. to można w szortach ganiać:multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i to jedyny plus jest:evil_lol:

Taaa a ty sie znasz:evil_lol:

Ja? Dlaczego?:roll:

Ta już to widzę......taki kaczorek w szorcikach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i to jedyny plus jest:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaa a ty sie znasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja? Dlaczego?:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ta już to widzę......taki kaczorek w szorcikach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Od razu przyjemniej :razz:

Tylko nie kaczorek plizzzzzzzz :mad:

Widziałaś gdzieś tą uśmiechniętą? Jakoś znikła :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Od razu przyjemniej :razz:

Tylko nie kaczorek plizzzzzzzz :mad:

Widziałaś gdzieś tą uśmiechniętą? Jakoś znikła :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No dobra- będę łaskawa- Gąsiorek:eviltong::evil_lol:

Iv_....hmmmm no właśnie nie wiem gdzie się ona podziewa....kurde przyszła by już bo nie ma komu dokuczać:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No dobra- będę łaskawa- Gąsiorek:eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iv_....hmmmm no właśnie nie wiem gdzie się ona podziewa....kurde przyszła by już bo nie ma komu dokuczać:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A Ty co z tymi nielotami? :crazyeye:

Następna co rzuciła :shake:....eeeeech

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty co z tymi nielotami? :crazyeye:

Następna co rzuciła :shake:....eeeeech[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A tak jakoś.....może i nieloty ale jakie mięsko:razz::evil_lol:

Ojj na pewno jej coś wypadło......moze jej sie bieznia zacięła:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak jakoś.....może i nieloty ale jakie mięsko:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojj na pewno jej coś wypadło......moze jej sie bieznia zacięła:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
....z gąsiora? :crazyeye: .... no chyba, że gęsi pipek :evil_lol:

Mam nadzieję....bo chyba się nie przedźwignęła :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']....z gąsiora? :crazyeye: .... no chyba, że gęsi pipek :evil_lol:

Mam nadzieję....bo chyba się nie przedźwignęła :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gęsi co?:roflt: Czy to to o czym myśle że to to?:evil_lol:

Eeee coś ty Una HImenka jest.....nic jej nie ruszy;)[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
No nic muszę się powoli zbierać....ala mnie tu już szarpie za rękaw:roll:

Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Gęsi co?:roflt: Czy to to o czym myśle że to to?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeee coś ty Una HImenka jest.....nic jej nie ruszy;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic muszę się powoli zbierać....ala mnie tu już szarpie za rękaw:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To taka potrawa z gęsich żołądków - chyba o tym myślałaś? :razz::evil_lol:
(chociaż nazwa jest zabójcza :diabloti:)

Paaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='Bila']A gdzie IV:razz::mad:,nasza druga gwiazda?
Filmiki jakieś nakręcileś???:cool3::cool3:[/quote]
To ja się Ciebie pytam.....razem ganiałyście po różnych wątkach :roll:

coś tam nakręciłem, ale muszę poprzerabiać i wcisnąć w net

Posted

[quote name='Bila']No właśnie nie wiem, dlaczego jej nie ma???:mad:

To do roboty:diabloti::evil_lol:[/quote]
Chyba jakiś list gończy trzeba wystawić :roll:

Po spacerkach się zabiorę ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja się Ciebie pytam.....razem ganiałyście po różnych wątkach :roll:

coś tam nakręciłem, ale muszę poprzerabiać i wcisnąć w net[/quote]

No właśnie nie wiem, dlaczego jej nie ma???:mad:

To do roboty:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chyba jakiś list gończy trzeba wystawić :roll:

Po spacerkach się zabiorę ;)[/quote]

Chyba trzeba:diabloti:
To przylecę później sprawdzić:cool3: