Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak.....jak ona by mi zrobiła porządek w papierach to bym dopiero miała bur....dom rozpusty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojojojojjjj no bo tak jakoś jeszcze mi się oki nie rozkleiły nooo:roll: raz się człowiek nie wczyta i już mu wyrzucają:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do Gacka to mam pewien pomysł....zaczaj sie za kanapą ze strzykawką, zawołaj Gacka i wyceluj w oko:roflt:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To myślisz, że Iza to ma tamu siebie ten dom? :crazyeye:....wooooooooow :crazyeye::evil_lol: To Ty tak prosto z łóżka do kompeczka przyśmigałaś? :razz::razz: To, to ja wiem, ale mało kropelek mam żeby tak psikać po pokoju :shake: Muszę poczekać chyba, aż zaśnie i wtedy z zaskoku :p Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak.....jak ona by mi zrobiła porządek w papierach to bym dopiero miała bur....dom rozpusty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojojojojjjj no bo tak jakoś jeszcze mi się oki nie rozkleiły nooo:roll: raz się człowiek nie wczyta i już mu wyrzucają:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do Gacka to mam pewien pomysł....zaczaj sie za kanapą ze strzykawką, zawołaj Gacka i wyceluj w oko:roflt:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jesoooooooooooooooooo! Apple! :crazyeye::shake: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']To myślisz, że Iza to ma tamu siebie ten dom? :crazyeye:....wooooooooow :crazyeye::evil_lol: To Ty tak prosto z łóżka do kompeczka przyśmigałaś? :razz::razz: To, to ja wiem, ale mało kropelek mam żeby tak psikać po pokoju :shake: Muszę poczekać chyba, aż zaśnie i wtedy z zaskoku :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie u siebie nie.......u siebie pewno ma porządeczek...ale u mnie to by bur...l zrobiła. Bo wiesz jak sie placi to sie dobrze nie pracuje...a ona jest MISZCZEM plocenia:loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee nie...ale takie mam jakieś oki sklejone.....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ooooo i to jest jakaś myśl:razz:........z zaskoku......biedny...się nerwicy nabawi:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooooooooooo! Apple! :crazyeye::shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No cooo?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie u siebie nie.......u siebie pewno ma porządeczek...ale u mnie to by bur...l zrobiła. Bo wiesz jak sie placi to sie dobrze nie pracuje...a ona jest MISZCZEM plocenia:loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee nie...ale takie mam jakieś oki sklejone.....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ooooo i to jest jakaś myśl:razz:........z zaskoku......biedny...się nerwicy nabawi:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak Iza jest MISZCZEM plocenia, to Ty chyba MEGA-MISZCZEM :diabloti::loveu: Może Ala teraz Ciebie czymś wysmarowała? :razz: To raczej ja się nerwicy nabawię - Gacor MUSI mieć zakroplone :placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No cooo?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jeszcze gupa pali! :diabloti: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak Iza jest MISZCZEM plocenia, to Ty chyba MEGA-MISZCZEM :diabloti::loveu: Może Ala teraz Ciebie czymś wysmarowała? :razz: To raczej ja się nerwicy nabawię - Gacor MUSI mieć zakroplone :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No każdy ma jakiegoś GURU:roll: Co ja poradzę ze Iza ma mnie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Mówisz......trza by spojrzeć do lusterka...ale strach:roll::eek2: Eeee tam...."twardym trza być a nie miĘtkim"[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jeszcze gupa pali! :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nic nie pale:roll: tak sie pytam.....boś mnie ofuknęła jak nie wiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale tak też wetka przemyła oko Gacka jak ją wcześniej dziabnął w rękę - nie było innego wyjścia :shake:[/quote] Boście go wszyscy rozpuścili jak dziadowski bicz:diabloti::evil_lol:. Witanko Laseczki, witanko Menrzusiu:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nic nie pale:roll: tak sie pytam.....boś mnie ofuknęła jak nie wiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Strzykawką! W psa!!! :angryy: /A raczej psie oko! :mad: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No każdy ma jakiegoś GURU:roll: Co ja poradzę ze Iza ma mnie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mówisz......trza by spojrzeć do lusterka...ale strach:roll::eek2:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeee tam...."twardym trza być a nie miĘtkim"[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote] Fakt - trudno z tym polemizować :roflt: To weź to pomniejszające lusterko :razz::evil_lol: To powiedz jak tu się utwardzić ....... moNdrala :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Strzykawką! W psa!!! :angryy: /A raczej psie oko! :mad:[/quote] Ale tak też wetka przemyła oko Gacka jak ją wcześniej dziabnął w rękę - nie było innego wyjścia :shake: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Strzykawką! W psa!!! :angryy: /A raczej psie oko! :mad:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ty o to:crazyeye: A ja myślałam ze o ten bu....znaczy dom uciech:evil_lol: Eeeeeeee no to była tylko taka propozycja ...wiesz taki paint-ball:evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote]Fakt - trudno z tym polemizować :roflt: To weź to pomniejszające lusterko :razz::evil_lol: To powiedz jak tu się utwardzić ....... moNdrala :eviltong:[/quote]:B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]TA i co mi to da? Najwyzej przeżyję mniejszy szok?:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Aaaaaa to już jest wyższa szkoła jazdy:p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]Powiem Ci w tajemnicy:[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Cyan]styl od miotły:cool3:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale tak też wetka przemyła oko Gacka jak ją wcześniej dziabnął w rękę - nie było innego wyjścia :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A widzisz Iza! Widzisz!!!!:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ty o to:crazyeye: A ja myślałam ze o ten bu....znaczy dom uciech:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeeeeee no to była tylko taka propozycja ...wiesz taki pain-ball:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja też myslałem, że za tą bu....-mamę :diabloti: [quote] :B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]TA i co mi to da? Najwyzej przeżyję mniejszy szok?:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Ale za to przeżyjesz :diabloti: [quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaa to już jest wyższa szkoła jazdy:p[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]Powiem Ci w tajemnicy:[/COLOR][SIZE=1][COLOR=cyan]styl od miotły:cool3:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/quote] A co tu ma miotła do utwardzenia? :crazyeye: Quote
Bila Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Wcale że bo nie - nauczył sie pyszczyć od Sylwy :shake: Czeeeeeść Biluś :multi::loveu:[/quote] :calus: Mały cfffaniaczek:loveu::diabloti:, a Sylwa pewnie dumna, że takiego ucznia ma:evil_lol:. A Sylwa łape jeszcze ma, bo na fotach widziałam, że ktos miał zakusy, żeby ją schrupać:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A widzisz Iza! Widzisz!!!!:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A Ty cicho bądź - piersią Ciebie zasłaniam, a Ty jeszcze spod ręki się odgryzasz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Bila']Boście go wszyscy rozpuścili jak dziadowski bicz:diabloti::evil_lol:. Witanko Laseczki, witanko Menrzusiu:loveu:[/quote] Wcale że bo nie - nauczył sie pyszczyć od Sylwy :shake: Czeeeeeść Biluś :multi::loveu: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty cicho bądź - piersią Ciebie zasłaniam, a Ty jeszcze spod ręki się odgryzasz :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] jak tak to dopszz:roll: już milczę:roll:[/COLOR][/FONT][/B] :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja też myslałem, że za tą bu....-mamę :diabloti: Ale za to przeżyjesz :diabloti: A co tu ma miotła do utwardzenia? :crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ja też:evil_lol:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Mówisz......a jeśli jednak nie:roll: No jak to co......jak Cię Alfa zacznie miotłą okładać.....to zaraz mięśnie naprężysz...i będziesz utwardzony:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green] jak tak to dopszz:roll: już milczę:roll:[/COLOR][/FONT][/B] :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Ciekawe jak długo wytrzymasz :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mówisz......a jeśli jednak nie:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to co......jak Cię Alfa zacznie miotłą okładać.....to zaraz mięśnie naprężysz...i będziesz utwardzony:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To będzie reanimacja metodą usta-usta :evil_lol: Taaaa....pewnie :eviltong: Będę wyglądał jak wtedy, co zupa była za słona :shake::evil_lol: Quote
Bila Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Boszszsz....nie tak mocno, bo mi się małe A zrobi :evil_lol: Sama widzisz, że bulboksa mam, a nie jakąś zestrachaną bulwę :roll: Widziałaś ten morderczy chwyt? :razz: Argon chciał mieć sisterkę tylko dla siebie, a Sylwa tak bezczelnie się wpychała :evil_lol:[/quote] Nie bój żaby, bądź mężny, jak twoje psy:evil_lol::diabloti:. Normalnie Argon to killer:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a ty nam tu, że nunuś:-o:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Bila']:calus: Mały cfffaniaczek:loveu::diabloti:, a Sylwa pewnie dumna, że takiego ucznia ma:evil_lol:. A Sylwa łape jeszcze ma, bo na fotach widziałam, że ktos miał zakusy, żeby ją schrupać:cool3:[/quote] Boszszsz....nie tak mocno, bo mi się małe A zrobi :evil_lol: Sama widzisz, że bulboksa mam, a nie jakąś zestrachaną bulwę :roll: Widziałaś ten morderczy chwyt? :razz: Argon chciał mieć sisterkę tylko dla siebie, a Sylwa tak bezczelnie się wpychała :evil_lol: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Menrzuś']To będzie reanimacja metodą usta-usta :evil_lol: Taaaa....pewnie :eviltong: Będę wyglądał jak wtedy, co zupa była za słona :shake::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jeeeesssssoooo:mdrmed:...a kto mnie będzie reanimował?:razz::diabloti: Eeeee tam...jak się dobrze napniesz to nie będzie śladów:evil_lol: No nic...czas na mnie.....wpadnę z pracy....całuję mocno i smigam ! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts