Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobra rada - dostanie to "eeeeee" o 3ciej w nocy :diabloti:[/quote] to była tylko propozycja :eviltong: nie musi z niej korzystać przecież :roll: :p Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Nieczułość? :crazyeye:......... :mdleje:[/quote] [SIZE=1][COLOR=silver]na to wychodzi[/COLOR][/SIZE] :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']to była tylko propozycja :eviltong: nie musi z niej korzystać przecież :roll: :p[/quote] Ładna mi propozycja :eviltong: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']On już jest za gruby:eviltong:[/quote] bo to dooopa zbita :niewiem: trza na odwyk wziąść grubaska :razz::eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_'][SIZE=1][COLOR=silver]na to wychodzi[/COLOR][/SIZE] :roll: :roll:[/quote] [COLOR=silver] [SIZE=1](mi tam nie wychodzi :roll:)[/SIZE][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']No ja myślałam,że jestem taka czarująca wróżka, a tu patrz.... :evil_lol:[/quote] Tez tak sądzę - to Iv chciała z Ciebie wiedźmę zrobić :diabloti: Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Idę spać, gadulińscy, bo jutro wstaję świtem bladym:placz::placz::placz:. A tak było fajnie, tyle wolnego i komu to przeszkadzało:shake:. Kolorowych śpijcie dobrze, jak skończycie gadać:hand::buzi: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Iv, nie gniewaj się, ale nie skorzystam:evil_lol:[/quote] [quote name='Menrzuś']Ładna mi propozycja :eviltong:[/quote] nie będe już żadnych propozycji tu wysuwać :watpliwy: :roll: :p Quote
Bila Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']teraz to posunąłeś się za daleko [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-529.gif[/IMG] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-196.gif[/IMG][/quote] Ale spokojnie Iv, ja mu nie uwierzyłam:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Iv:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Na pewno nie:lol:[/quote] A kto proponował jabłko pieskowi, żebyś w nocy latała? :razz: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś'][COLOR=silver] [SIZE=1](mi tam nie wychodzi :roll:)[/SIZE][/COLOR][/quote] [SIZE=1][COLOR=gray]jak zwykle masz inne zdanie jak ja[/COLOR][/SIZE] :roll: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Idę spać, gadulińscy, bo jutro wstaję świtem bladym:placz::placz::placz:. A tak było fajnie, tyle wolnego i komu to przeszkadzało:shake:. Kolorowych śpijcie dobrze, jak skończycie gadać:hand::buzi:[/quote] Doooobrej Bila - ja też powoli sie zbieram. Jutro wielki dzień - wetka zdejmie Gackowi szwy z trzeciej powieki i miejmy nadzieję, że zacznie znowu widzieć Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Ale spokojnie Iv, ja mu nie uwierzyłam:cool3:[/quote] Doooobra....zapamietam :obrazic: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Tez tak sądzę - to Iv chciała z Ciebie wiedźmę zrobić :diabloti:[/quote] teraz to posunąłeś się za daleko [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-529.gif[/IMG] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-196.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iv_']:multi: całe szczęście :loveu: bo rzucał na mnie kalumnie jakieś :eviltong: :roll:[/quote] Czas na mnie Iv....doooobrej nocki :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Idę spać, gadulińscy, bo jutro wstaję świtem bladym:placz::placz::placz:. A tak było fajnie, tyle wolnego i komu to przeszkadzało:shake:. Kolorowych śpijcie dobrze, jak skończycie gadać:hand::buzi:[/quote] Wszystko co fajne to szybko sie kończy :placz: Dobrej nocki Cioteczko :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bila']Ale spokojnie Iv, ja mu nie uwierzyłam:cool3:[/quote] :multi: całe szczęście :loveu: bo rzucał na mnie kalumnie jakieś :eviltong: :roll: Quote
Iv_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Czas na mnie Iv....doooobrej nocki :multi::loveu:[/quote] idź idź :eviltong: narozrabiałeś i znikasz teraz :roll: facet :p kolorowych snów :loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:oooo Menrzuś powrócony .... za kogo trzymać :kciuki: za wetkę czy Gacka :hmmmm: Paaaa lecę do pracy :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:oooo Menrzuś powrócony .... za kogo trzymać :kciuki: za wetkę czy Gacka :hmmmm: Paaaa lecę do pracy :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Z Gacusiem będzie OK. Trzymajmy za wetkę, żeby przeżyła:cool3: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doszły mnie słuchy że ktoś sie objawił:multi:........i nawet nie tęsknił:cool1:....a to juz karygodne jest:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='halbina']koniec laby... do roboty... :roll:[/quote] Nareszcie wszystko do normy wróci ;) Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Iv_']idź idź :eviltong: narozrabiałeś i znikasz teraz :roll: facet :p kolorowych snów :loveu::multi:[/quote] Wstawaj już, wstawaj.....śpiochu :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye:oooo Menrzuś powrócony ....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]za kogo trzymać :kciuki: za wetkę czy Gacka :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Paaaa lecę do pracy :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Dostanie ogłupiacza w doopalona i stanie się dla wetki niegroźny :p Chyba mu muszę namordnik załatwić :roll: Czymnij się ciepło w pracy :multi:....u mnie jest minus 14C :bigcool: Quote
Recommended Posts