Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Dziewczynki, idę zakładać na siebie, co mam cieplejszego i lete biszkopta wybiegać. To do sklikania:hand:.Na razie[/quote] a ja lecę do moich farbek, bo coś czuję, że mam ADHD rączek i muszę nimi poruszać :evil_lol: Biluś, miłego spaceru z Bilbkiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']No ja w tej nie mogę:shake::shake:. genialnie wychodzi mi tylko fastryga:evil_lol:[/quote] ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Iv się nabija:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Iv się nabija:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No popatrz, a już myślałam, że ty taka zmyślna igłowo bestia jesteś:evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dziewczynki, idę zakładać na siebie, co mam cieplejszego i lete biszkopta wybiegać. To do sklikania:hand:.Na razie Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']No popatrz, a już myślałam, że ty taka zmyślna igłowo bestia jesteś:evil_lol:[/quote] :shake::shake::shake: jestem beznadziejna w robotach kobiecych:shake: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:jakie gaduły ...poszłam na kawusię do TZta a tu tyle stron przybyło :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']cześć Gwiazdo :multi: :loveu: :loveu: jak oprzytomniejesz to wróć tu :cool1: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][B]:B-fly:[COLOR=Green]Jestem:B-fly:[/COLOR][/B][/FONT] [quote]Bila No jak trzy godziny we fryzjerni siedziałaś, to gdzie masz mieć siły. Fotę miałaś dać nowej koafiury i gdzie jest pytam:mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie fryzjer mnie zmęczył ino jeden taki Sylwester...mówię Wam nachalny facio:roll: A fryzura wcale nie nowa.....odświeżona tylko nieco;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Melduję jakby co, że żyję - tylko mi rano laptok był padł i jadę na zapasowym i na naprędce sklejonym necie :shake:....nie mam gg, ani dostępu do zdjęć czy dokumentów. Czyli jest mnie pół :placz: Do tego ta goopia klawiatura :roll: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Melduję jakby co, że żyję - tylko mi rano laptok był padł i jadę na zapasowym i na naprędce sklejonym necie :shake:....nie mam gg, ani dostępu do zdjęć czy dokumentów. Czyli jest mnie pół :placz: Do tego ta goopia klawiatura :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: o bidulku [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']A co w laptopie masz inną?[/quote] Ten ma taką jakąś wielką :crazyeye:.........:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:glaszcze: o bidulku [/B][/COLOR][/FONT][/quote] No sama widzisz :shake:......mam tylko to co w necie :placz: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B]:B-fly:[COLOR=Green]Jestem:B-fly:[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie fryzjer mnie zmęczył ino jeden taki Sylwester...mówię Wam nachalny facio:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Po pysku mu trzeba było:olympic: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No to i ja jestem po tej "godzince". :eviltong: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Melduję jakby co, że żyję - tylko mi rano laptok był padł i jadę na zapasowym i na naprędce sklejonym necie :shake:....nie mam gg, ani dostępu do zdjęć czy dokumentów. Czyli jest mnie pół :placz: Do tego ta goopia klawiatura :roll:[/quote] ojejku :crazyeye: jesteś tylko połowiczny :placz: i w dodatku nie nabyłeś się długo coś :roll: Biedny Menrzuś :glaszcze: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Po pysku mu trzeba było:olympic:[/quote] dobrze radzisz Cioteczka .....:diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']No to i ja jestem po tej "godzince". :eviltong:[/quote] Widzę, że w Nowym Roku godziny też mają nowy wymiar :cool1: :multi: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 a tak w ogóle to Dobry wieczór :loveu::loveu::loveu: przyszłam tak [I]se[/I] luknąć co tu się dzieje [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] i pogwiazdorzyć chwilkę :cool3: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Dobry wieczór! Jak na razie to widzę monolog, wszyscy wymiękli po Sylwku, kaca leczą pewnie. :evil_lol:[/quote] albo zakwasy po tańcach :evil_lol: czasem trzeba i pomonologować, żeby sprowokować :cool1: :cool3: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']a tak w ogóle to Dobry wieczór :loveu::loveu::loveu: przyszłam tak [I]se[/I] luknąć co tu się dzieje [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] i pogwiazdorzyć chwilkę :cool3:[/quote] Dobry wieczór! Jak na razie to widzę monolog, wszyscy wymiękli po Sylwku, kaca leczą pewnie. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']ojejku :crazyeye: jesteś tylko połowiczny :placz: i w dodatku nie nabyłeś się długo coś :roll: Biedny Menrzuś :glaszcze:[/quote] buuuuuuuuu.....nawet emotki od Ciebie i Ali mi się nie wyświetlają :placz: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']buuuuuuuuu.....nawet emotki od Ciebie i Ali mi się nie wyświetlają :placz:[/quote] boszszszsz :roll: no nie płakaj już :calus: a ja tak sie zastanawiałam co mi gg olewasz :roll: a tu se kompa zepsował tylko :eviltong: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']boszszszsz :roll: no nie płakaj już :calus: a ja tak sie zastanawiałam co mi gg olewasz :roll: a tu se kompa zepsował tylko :eviltong:[/quote] Fajnie Menrzusiowi nowy rok się zaczął. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Dobry wieczór! Jak na razie to widzę monolog, wszyscy wymiękli po Sylwku, kaca leczą pewnie. :evil_lol:[/quote] Ja dzisiaj miałem informatyczny dzień. Możesz sobie wyobrazić jak on wyglądał po Sylwestrze :shake:................:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']boszszszsz :roll: no nie płakaj już :calus: a ja tak sie zastanawiałam co mi gg olewasz :roll: a tu se kompa zepsował tylko :eviltong:[/quote] I znowu emotki nie widać.....:-( Musiałem coś zeskanować - podłączyłem skanera i sruuuuuuuu......cUś się zapętliło i doopa blada:roll: Quote
Recommended Posts