Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:Witam się z Wami pospacerkowo przy kawce w 1szym dniu Nowego Roku ...oby lepszego od poprzednika :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']No wlaśnie, dopiero pierwsze oznaki życia się pojawiły w Waszej postaci, Iv i Alu:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: bo My takie żyjątka jesteśmy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dziewczyny, nie krzyczcie tak proszę, bo mi głowa pęka. :evil_lol: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No wlaśnie, dopiero pierwsze oznaki życia się pojawiły w Waszej postaci, Iv i Alu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to co Wy robiłyście , że macie globusa :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Witanko:multi::loveu:, ja też się przyczołgałam:diabloti:. Cioteczka Tomcugowa migrenę ma:evil_lol::cool3:?[/quote] :loveu: Nareszcie :mad: przecież tak dużo wczoraj nie wypiłyśmy, żeby tak długo leźć :eviltong: Chyba długo lataliście rano z Bilbem polując na noworoczne resztki trawnikowe :evil_lol: No właśnie :roll: Tomcugowej nie było tu od rana :shake: może jej ten denaturacik zaszkodził :crazyeye: :cool3: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']Bilcia:loveu::loveu::loveu::loveu: Kolejna żywa na tym wątku:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] taaaaaaa zaraz powie.............żywe trupy :roll: żartowałam se :cunao: :diabloti: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Witanko:multi::loveu:, ja też się przyczołgałam:diabloti:. Cioteczka Tomcugowa migrenę ma:evil_lol::cool3:?[/quote] No coś jakby...ale gdyby ktoś pytał to od razu odpowiadam: z przepracowania moi mili, z przepracowania.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 :mad: znowu posty przestawia :roll: nic się pod tym względem nie poprawiło w nowym roku :shake: :shake: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witanko:multi::loveu:, ja też się przyczołgałam:diabloti:. Cioteczka Tomcugowa migrenę ma:evil_lol::cool3:? Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Jak nie była:-o, prosiła, żeby cichutko gadać, bo jak Ala słusznie zauważyła, globusa ma:evil_lol:[/quote] :oops: boszsz tak poprzerzucało posty, że dopiero teraz się doczytałam co i jak ;) Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Witanko:multi::loveu:, ja też się przyczołgałam:diabloti:. Cioteczka Tomcugowa migrenę ma:evil_lol::cool3:?[/quote] Bilcia:loveu::loveu::loveu::loveu: Kolejna żywa na tym wątku:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']No so....:oops: Wczoraj oglądałam najpierw film o wampirach, a potem o dziewuszce w studni, więc żywe trupki mnie już nie zdziwią:diabloti: A swoją drogą to jak na żywego trupa masz niezwykłą ruchomość i piękny czepeczke na główce:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] no booooooo ja jestem bardzo ruchoma i piękna przeca [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] jak na żywego trupa w moim wieku :diabloti: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: bo My takie żyjątka jesteśmy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nu, takie poranne ptasiorki z Was:loveu: Ale przynajmniej nie siedze sobie sama ino z Wami:grins: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']Dziewczyny, nie krzyczcie tak proszę, bo mi głowa pęka. :evil_lol:[/quote] Tupot białych mew o pokład???:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Jak nie była:-o, prosiła, żeby cichutko gadać, bo jak Ala słusznie zauważyła, globusa ma:evil_lol:[/quote] Właśnie, właśnie, a Wy się tutaj tak wydzieracie od rana! :evil_lol: Ludzie, już nie wiem, gdzie szukać tych postów. :crazyeye: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']:loveu: Nareszcie :mad: przecież tak dużo wczoraj nie wypiłyśmy, żeby tak długo leźć :eviltong: Chyba długo lataliście rano z Bilbem polując na noworoczne resztki trawnikowe :evil_lol: No właśnie :roll: Tomcugowej nie było tu od rana :shake: może jej ten denaturacik zaszkodził :crazyeye: :cool3:[/quote] Jak nie była:-o, prosiła, żeby cichutko gadać, bo jak Ala słusznie zauważyła, globusa ma:evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']Pewnie się nie nam nie powiedzą :niewiem:[/quote] :mdleje: :hmmmm: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Selketowa, a ty jak skowroneczek od rana:loveu::evil_lol:, a jak tam świnki? Dalej świńtuszą?:evil_lol: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']taaaaaaa zaraz powie.............żywe trupy :roll: żartowałam se :cunao: :diabloti:[/quote] No so....:oops: Wczoraj oglądałam najpierw film o wampirach, a potem o dziewuszce w studni, więc żywe trupki mnie już nie zdziwią:diabloti: A swoją drogą to jak na żywego trupa masz niezwykłą ruchomość i piękny czepeczek na główce:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']To już chyba pozostanie tak na stałe:roll: Bo przecież to tylko drobna usterka:roll:[/quote] :crazyeye: jak to drobna? jak trzeba latać po całej stronie, a czasem i po poprzedniej żeby coś doczytać :mad: Nie podoba mi się ta usterka :shake: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Selketowa, a ty jak skowroneczek od rana:loveu::evil_lol:, a jak tam świnki? Dalej świńtuszą?:evil_lol:[/quote] A nie wiem, nie ma mnie w domku :grins: Ale ostatnio to obiektem pożadania Californi był hamaczek i się z nim namiętnie miziała.... Ale może jej przeszło, bo hamaczek nie chciał odwzajemnić jej zalotów:-( Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to co Wy robiłyście , że macie globusa :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pewnie się nie nam nie powiedzą :niewiem: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']A nie wiem, nie ma mnie w domku :grins: Ale ostatnio to obiektem pożadania Californi był hamaczek i się z nim namiętnie miziała.... Ale może jej przeszło, bo hamaczek nie chciał odwzajemnić jej zalotów:-([/quote] Podły ten hamak:mad::mad: :evil_lol: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dopiero zaczęła si ę miła pogawędka a ja muszę was opuścić na godzinkę :oops:. Ale ja tu wrócę!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts