Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']No wlaśnie, dopiero pierwsze oznaki życia się pojawiły w Waszej postaci, Iv i Alu:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: bo My takie żyjątka jesteśmy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Witanko:multi::loveu:, ja też się przyczołgałam:diabloti:. Cioteczka Tomcugowa migrenę ma:evil_lol::cool3:?[/quote]
:loveu: Nareszcie :mad: przecież tak dużo wczoraj nie wypiłyśmy, żeby tak długo leźć :eviltong:
Chyba długo lataliście rano z Bilbem polując na noworoczne resztki trawnikowe :evil_lol:
No właśnie :roll: Tomcugowej nie było tu od rana :shake: może jej ten denaturacik zaszkodził :crazyeye: :cool3:

Posted

[quote name='Selket']Bilcia:loveu::loveu::loveu::loveu: Kolejna żywa na tym wątku:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
taaaaaaa zaraz powie.............żywe trupy :roll:

żartowałam se :cunao:

:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Witanko:multi::loveu:, ja też się przyczołgałam:diabloti:. Cioteczka Tomcugowa migrenę ma:evil_lol::cool3:?[/quote]

No coś jakby...ale gdyby ktoś pytał to od razu odpowiadam: z przepracowania moi mili, z przepracowania.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Jak nie była:-o, prosiła, żeby cichutko gadać, bo jak Ala słusznie zauważyła, globusa ma:evil_lol:[/quote]

:oops: boszsz tak poprzerzucało posty, że dopiero teraz się doczytałam co i jak ;)

Posted

Bilcia:loveu::loveu::loveu::loveu: Kolejna żywa na tym wątku:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']No so....:oops: Wczoraj oglądałam najpierw film o wampirach, a potem o dziewuszce w studni, więc żywe trupki mnie już nie zdziwią:diabloti: A swoją drogą to jak na żywego trupa masz niezwykłą ruchomość i piękny czepeczke na główce:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
no booooooo ja jestem bardzo ruchoma i piękna przeca [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
jak na żywego trupa w moim wieku :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: bo My takie żyjątka jesteśmy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nu, takie poranne ptasiorki z Was:loveu: Ale przynajmniej nie siedze sobie sama ino z Wami:grins:

Posted

[quote name='tomcug']Dziewczyny, nie krzyczcie tak proszę, bo mi głowa pęka. :evil_lol:[/quote]
Tupot białych mew o pokład???:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Jak nie była:-o, prosiła, żeby cichutko gadać, bo jak Ala słusznie zauważyła, globusa ma:evil_lol:[/quote]

Właśnie, właśnie, a Wy się tutaj tak wydzieracie od rana! :evil_lol:
Ludzie, już nie wiem, gdzie szukać tych postów. :crazyeye:

Posted

[quote name='Iv_']:loveu: Nareszcie :mad: przecież tak dużo wczoraj nie wypiłyśmy, żeby tak długo leźć :eviltong:
Chyba długo lataliście rano z Bilbem polując na noworoczne resztki trawnikowe :evil_lol:
No właśnie :roll: Tomcugowej nie było tu od rana :shake: może jej ten denaturacik zaszkodził :crazyeye: :cool3:[/quote]

Jak nie była:-o, prosiła, żeby cichutko gadać, bo jak Ala słusznie zauważyła, globusa ma:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']taaaaaaa zaraz powie.............żywe trupy :roll:

żartowałam se :cunao:

:diabloti:[/quote]
No so....:oops: Wczoraj oglądałam najpierw film o wampirach, a potem o dziewuszce w studni, więc żywe trupki mnie już nie zdziwią:diabloti: A swoją drogą to jak na żywego trupa masz niezwykłą ruchomość i piękny czepeczek na główce:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']To już chyba pozostanie tak na stałe:roll: Bo przecież to tylko drobna usterka:roll:[/quote]
:crazyeye: jak to drobna? jak trzeba latać po całej stronie, a czasem i po poprzedniej żeby coś doczytać :mad:
Nie podoba mi się ta usterka :shake:

Posted

[quote name='Bila']Selketowa, a ty jak skowroneczek od rana:loveu::evil_lol:, a jak tam świnki? Dalej świńtuszą?:evil_lol:[/quote]
A nie wiem, nie ma mnie w domku :grins: Ale ostatnio to obiektem pożadania Californi był hamaczek i się z nim namiętnie miziała.... Ale może jej przeszło, bo hamaczek nie chciał odwzajemnić jej zalotów:-(

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to co Wy robiłyście , że macie globusa :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Pewnie się nie nam nie powiedzą :niewiem:

Posted

[quote name='Selket']A nie wiem, nie ma mnie w domku :grins: Ale ostatnio to obiektem pożadania Californi był hamaczek i się z nim namiętnie miziała.... Ale może jej przeszło, bo hamaczek nie chciał odwzajemnić jej zalotów:-([/quote]

Podły ten hamak:mad::mad:

:evil_lol: