Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Iv_']Kochani, Szczęśliwego Nowego Roku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: Myślałem, że nie doczłapiesz dzisiaj tu :evil_lol: Wszystkiegoooooo :multi::multi::loveu: Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 IV:multi::multi::multi::multi:, wszystkiego dobrego. Ale miałaś wejście:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Myślałem, że nie doczłapiesz dzisiaj tu :evil_lol: Wszystkiegoooooo :multi::multi::loveu: Tu, w to miejsce muszę zajrzeć, chociażbym była zła na całe dogo ;) Bo tutaj jesteście Wy :loveu: Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bila napisał(a):IV:multi::multi::multi::multi:, wszystkiego dobrego. Ale miałaś wejście:evil_lol: :oops: wejście ....smoka :diabloti: Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']To zacznij mu od dzisiaj uszy czyścić :evil_lol: przyzwyczajony do hałasu ;) TZ mu na gitarze elektrycznej gra :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Iv_ napisał(a):Tu, w to miejsce muszę zajrzeć, chociażbym była zła na całe dogo ;) Bo tutaj jesteście Wy :loveu: Przecież całe dogo ciebie nie uderzyło.....zresztą zostawmy to No ja myslę :multi: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja']przyzwyczajony do hałasu ;) TZ mu na gitarze elektrycznej gra :evil_lol: Myślisz, że dlatego Gacek spokojnie te wybuchy przyjął, bo ciągle marudzenie Sylwowe słyszy? :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jak zwykle skromniś jesteś :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Iv_ napisał(a):Jak zwykle skromniś jesteś :eviltong: :eviltong: :eviltong: No maaaaaasz :p Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cioteczki trzeźwe? :razz: Menrzuś a Ty? ;) :diabloti: Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Iv_ napisał(a)::oops: wejście ....smoka :diabloti: To ty jesteś King Bruce IV karate mistrz:cool3: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Iv_ napisał(a):Cioteczki trzeźwe? :razz: Menrzuś a Ty? ;) :diabloti: Ja w Sylwestra tylko raz byłem trzeźwy jak świnia - 2 lata temu :roll: Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Iv_ napisał(a):Cioteczki trzeźwe? :razz: Menrzuś a Ty? ;) :diabloti: Ja trzeźwa jak hipopotam:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Menrzuś napisał(a):No maaaaaasz :p Teraz wyglądasz jak kocur co zakradł się do spiżarni i śmietankę z mleka zlizał :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bila napisał(a):To ty jesteś King Bruce IV karate mistrz:cool3: miszcz się pisze :diabloti: Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja w Sylwestra tylko raz byłem trzeźwy jak świnia - 2 lata temu :roll: A co nic do wypicia nie miałeś? Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Iv_ napisał(a):Teraz wyglądasz jak kocur co zakradł się do spiżarni i śmietankę z mleka zlizał :evil_lol: ba :p :diabloti: Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Menrzuś napisał(a):miszcz się pisze :diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Niech będzie miszcz Quote
tomcug Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Znalazłam wątek, gdzie nikt nie śpi, więc wkręcę się jak śruba. Może mnie nie wywalicie z hukiem. Wszystkiego najlepszego z Nowym Rokiem. :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bila napisał(a):A co nic do wypicia nie miałeś? Miałem, ale to było przyjęcie Sylwy i tutaj się horrory działy. Nie było czasu na ubrzdyngolenie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bila napisał(a)::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Niech będzie miszcz Ile to trzeba się namęczyć, żeby kadrę wyszkolić :diabloti: Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 tomcug napisał(a):Znalazłam wątek, gdzie nikt nie śpi, więc wkręcę się jak śruba. Może mnie nie wywalicie z hukiem. Wszystkiego najlepszego z Nowym Rokiem. :loveu::loveu::loveu: Cioteczka Tomcugowa:multi::multi::multi::loveu:. Mniodzio, dostałaś moje życzonka na gg? Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Ile to trzeba się namęczyć, żeby kadrę wyszkolić :diabloti: Jeszcze trochę mnie podszkolisz i chałtury mi się skończą, bo mi podziękują:diabloti::evil_lol:. Quote
Iv_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Bila']Ja trzeźwa jak hipopotam:evil_lol: oooooooo ten? ................ :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 tomcug napisał(a):Znalazłam wątek, gdzie nikt nie śpi, więc wkręcę się jak śruba. Może mnie nie wywalicie z hukiem. Wszystkiego najlepszego z Nowym Rokiem. :loveu::loveu::loveu: Tutaj w Sylwestra jest podwójne święto - zawsze ktoś tu jest. Witanko......i też lepsiejszego roku niż był :multi: Quote
Recommended Posts