Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']a co tam :cool3: raz się żyje, a to co o nas mówią inni powinno nas ponoć nie obchodzić :evil_lol:[/quote]

racja. od razu mi się tylko przypomina, jak kiedyś pracowałam w gazecie i były to dobre czasy, że jak się póżno kończyło, to nas taksówkami odwozili. Moja dozorczyni, póki nie dowiedziała się, gdzie pracuję, to podejrzewała, że ja z tych, wicie-rozumicie, zarabiają, mijając się z urzędem podatkowym:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcug']Taaaaaaaaaaaaa, ale tak to bywa, jak żałuje się psu żarałka i musi biedak sam sobie radzić. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
jak na to niby niedojadanie to.......Bilbuś nieźle wygląda :evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']Taaaaaaaaaaaaa, ale tak to bywa, jak żałuje się psu żarałka i musi biedak sam sobie radzić. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

tia, ten by nie zginął w kwestiach żywieniowych. Jemu kryzysy niestraszne:lol:

Posted

[quote name='Iv_']jak na to niby niedojadanie to.......Bilbuś nieźle wygląda :evil_lol:[/quote]

No:oops:. Wet przykazał nam się odchudzać:shake:

Posted

[quote name='Bila']racja. od razu mi się tylko przypomina, jak kiedyś pracowałam w gazecie i były to dobre czasy, że jak się póżno kończyło, to nas taksówkami odwozili. Moja dozorczyni, póki nie dowiedziała się, gdzie pracuję, to podejrzewała, że ja z tych, wicie-rozumicie, zarabiają, mijając się z urzędem podatkowym:evil_lol:[/quote]
:crazyeye: uuuuuuuuuuuu no no.......to gospodyni miała dużo do myślenia :roflt::roflt::roflt:

:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']racja. od razu mi się tylko przypomina, jak kiedyś pracowałam w gazecie i były to dobre czasy, że jak się póżno kończyło, to nas taksówkami odwozili. Moja dozorczyni, póki nie dowiedziała się, gdzie pracuję, to podejrzewała, że ja z tych, wicie-rozumicie, zarabiają, mijając się z urzędem podatkowym:evil_lol:[/quote]

Czyli, że ciężko pracowałaś, niekoniecznie głową. :evil_lol: Dobre. :jumpie::jumpie::jumpie:

Posted

[quote name='Bila']No:oops:. Wet przykazał nam się odchudzać:shake:[/quote]

Moim ogrom też nie brakuje.....zbędnych kilogramów. Trzeba zacząć omijać śmietniki. :cool3:

Posted

[quote name='Bila']No:oops:. Wet przykazał nam się odchudzać:shake:[/quote]
Dlatego latacie po nocach na te..............polowania :diabloti:
żeby oczywiście się poruszać :cool3: a to dojadanie to tylko tak przypadkiem :razz:

Posted

[quote name='tomcug']Czyli, że ciężko pracowałaś, niekoniecznie głową. :evil_lol: Dobre. :jumpie::jumpie::jumpie:[/quote]

No, a najśmieszniejsze dla mnie zawsze było to, że wiecie, te panie zawsze wyglądają w sposób taki zwracający na siebie uwagę, a ja to tak nie bardzo. Ale może myślała, że to kamuflaż:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Dlatego latacie po nocach na te..............polowania :diabloti:
żeby oczywiście się poruszać :cool3: a to dojadanie to tylko tak przypadkiem :razz:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']Moim ogrom też nie brakuje.....zbędnych kilogramów. Trzeba zacząć omijać śmietniki. :cool3:[/quote]

No trzeba by, ale zapytajcie Bilba, powie wam, jak to ciężko:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No, a najśmieszniejsze dla mnie zawsze było to, że wiecie, te panie zawsze wyglądają w sposób taki zwracający na siebie uwagę, a ja to tak nie bardzo. Ale może myślała, że to kamuflaż:evil_lol:[/quote]

No właśnie miałam wielką ochotę zapytać jak się ubierałaś, ale wolałam ugryźć się w ...klawiaturę.
:razz:

Posted

[quote name='Iv_']Wiesz, [B]bo one po pracy to chyba przebierają się w normalne ciuchy, a nie te latexy non stop[/B] :hmmmm: pewnie ta gospodyni też myslała, że Ty............przebrana jesteś :cool3: :evil_lol:

:diabloti:[/quote]

No dobra, dobra - a skąd Ty to wszystko tak dobrze wiesz? :biggrina::biggrina::biggrina:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: jak to skąd? z internetu rzecz jasna :evil_lol: :roflt: :roflt:[/quote]

No normalnie wszystkiego stamtąd się człowiek dowie:evil_lol::evil_lol:. Cioteczki letę spać, bo biszkoptowy jutro bez miłosierdzia wywali mnie na dwór:mad:.
Uwielbiam z Wami gadać. Najwspanialszych noworocznych snów:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Bila']No, a najśmieszniejsze dla mnie zawsze było to, że wiecie, te panie zawsze wyglądają w sposób taki zwracający na siebie uwagę, a ja to tak nie bardzo. Ale może myślała, że to kamuflaż:evil_lol:[/quote]
Wiesz, bo one po pracy to chyba przebierają się w normalne ciuchy, a nie te latexy non stop :hmmmm: pewnie ta gospodyni też myslała, że Ty............przebrana jesteś :cool3: :evil_lol:

:diabloti:

Posted

[quote name='tomcug']No dobra, dobra - a skąd Ty to wszystko tak dobrze wiesz? :biggrina::biggrina::biggrina:[/quote]
:crazyeye: jak to skąd? z internetu rzecz jasna :evil_lol: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='tomcug']Że też na to nie wpadłam. :diabloti:[/quote]
sie ogląda :cool1: to sie wie, co w świecie itd :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No normalnie wszystkiego stamtąd się człowiek dowie:evil_lol::evil_lol:. Cioteczki letę spać, bo biszkoptowy jutro bez miłosierdzia wywali mnie na dwór:mad:.
Uwielbiam z Wami gadać. Najwspanialszych noworocznych snów:loveu::loveu::loveu:[/quote]
:hmmmm: a sam nie może się wyprowadzać :razz::diabloti:

Spokojnych i kolorowych senków :multi: :loveu: :loveu:

Posted

oooooooo już 2 godzina :crazyeye: pora i na mnie spać :cool3:

Dobrej nocy Cioteczki :loveu: :loveu: i jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku!!!:multi: