Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']a tuś trafiła kulą w płot - jeszcze w spodniach :eviltong:[/quote] Menrzuś :crazyeye:co Ci? w spodniach o tej porze? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']a może to nie denaturka :hmmmm: tylko eeeeeeee wino np, jagodowe :roll: :evil_lol:[/quote] Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :diabloti: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie no..... z denaturką na Nowy Rok :mdleje: :evil_lol:[/quote] Nie wybrzydzaj, pij co jest. Widac cioteczka Tomcugowa nic pod ręką innego nie miała:evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']A ja ma problem, cosik małe te literki się zrobiły i nie widzę za bardzo. :cool1: Inna sprawa, że kieliszek obok mnie pusty już.................[/quote] [B][I][SIZE=7]a teraz widzisz?????????[/SIZE][/I][/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']Menrzuś :crazyeye:co Ci? w spodniach o tej porze? :diabloti:[/quote] No po prostu nie chciał w dezabilu 2009 powitać:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']A ja ma problem, cosik małe te literki się zrobiły i nie widzę za bardzo. :cool1: Inna sprawa, że kieliszek obok mnie pusty już.................[/quote] Jabłuszkowa ostatnio taki sam problem miała - zwiększ stopień powiększania do 125%.....:evil_lol: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Nie wybrzydzaj, pij co jest. Widac cioteczka Tomcugowa nic pod ręką innego nie miała:evil_lol:[/quote] I na dodatek niewybredna, jak Bilbo. :megagrin: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']Menrzuś :crazyeye:co Ci? w spodniach o tej porze? :diabloti:[/quote] Kurturarnym trzeba byc do końca :p Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']On tylko na jedno poluje:angryy::angryy:. Artykuły spozywcze, eks-artykuły spożywcze, artykuły podobne do spożywczych, artykuły, które spożywcze są już tylko we wspomnieniach, ale jemu to nie przeszkadza:mad::evil_lol:[/quote] aaaaaaa czyli zbieracz odpadów śmietnikowo - spożywczych :cool3: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']A ja ma problem, cosik małe te literki się zrobiły i nie widzę za bardzo. :cool1: Inna sprawa, że kieliszek obok mnie pusty już.................[/quote] Już pełny [IMG]http://aniagra1.blox.pl/resource/noc11.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Nie wybrzydzaj, pij co jest. Widac cioteczka Tomcugowa nic pod ręką innego nie miała:evil_lol:[/quote] Ale wejście w ten Nowy Rok :shake:......psom sie na oczy rano nie pokażę:evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']I na dodatek niewybredna, jak Bilbo. :megagrin:[/quote] Dobrze, że jeszcze się nie żywię odpadkami osiedlowymi:diabloti::evil_lol: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale wejście w ten Nowy Rok :shake:......psom sie na oczy rano nie pokażę:evil_lol:[/quote] No niepedagogicznie, taki fioletowy. A Alfa jak cię zobaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Kurturarnym trzeba byc do końca :p[/quote] o końcu tu nie rozmawiamy jeszcze :eviltong: jakkolwiek to zabrzmiało :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Argon mnie prosi - robię wymuszony odjazd :shake: Dobrej nocki i jeszcze raz [SIZE=4]Szczęśliwego Nowego Roku :loveu:[/SIZE] Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Dobrze, że jeszcze się nie żywię odpadkami osiedlowymi:diabloti::evil_lol:[/quote] No wiesz Cioteczko, o sobie myślałam, żem niewybredna, broń Boże to nie było do Ciebie. A za kielonek dziękuję, bo zaczęło mnie suszyć. ;) Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ale jak poczytałam nasze posty, to wynika z nich, że: a) my to niewybredne pijaczki; b) Menrzuś to ekshibicjonista, który z rzadka tylko się odziewa Jak nic modzi watek zamkną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Dobrze, że jeszcze się nie żywię odpadkami osiedlowymi:diabloti::evil_lol:[/quote] oj Cioteczka, pomału i Ty dojdziesz do wprawy :cool3: jak tak latacie po osiedlu, a Bilbo poluje, to Ty.......może też się na jakąś puszeczkę, czy papierek po batoniku skusisz :diabloti: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='tomcug']No wiesz Cioteczko, o sobie myślałam, żem niewybredna, broń Boże to nie było do Ciebie. A za kielonek dziękuję, bo zaczęło mnie suszyć. ;)[/quote] A ja o sobie:evil_lol:. Wedle powiedzenia: pokaż mi swojego psa, powiem ci, kim jesteś:evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']Ale jak poczytałam nasze posty, to wynika z nich, że: a) my to niewybredne pijaczki; b) Menrzuś to ekshibicjonista, który z rzadka tylko się odziewa Jak nic modzi watek zamkną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] buahahahaahha podsumowanie świetne [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :diabloti: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Iv_']oj Cioteczka, pomału i Ty dojdziesz do wprawy :cool3: jak tak latacie po osiedlu, a Bilbo poluje, to Ty.......może też się na jakąś puszeczkę, czy papierek po batoniku skusisz :diabloti:[/quote] :roflt::roflt::roflt:Rany boskie, zszargam sobie opinię już całkowicie:diabloti: Quote
Bila Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Argon mnie prosi - robię wymuszony odjazd :shake: Dobrej nocki i jeszcze raz [SIZE=4]Szczęśliwego Nowego Roku :loveu:[/SIZE][/quote] Kolorowych:loveu: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']:roflt::roflt::roflt:Rany boskie, zszargam sobie opinię już całkowicie:diabloti:[/quote] a co tam :cool3: raz się żyje, a to co o nas mówią inni powinno nas ponoć nie obchodzić :evil_lol: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Bila']:roflt::roflt::roflt:Rany boskie, zszargam sobie opinię już całkowicie:diabloti:[/quote] Taaaaaaaaaaaaa, ale tak to bywa, jak żałuje się psu żarałka i musi biedak sam sobie radzić. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Argon mnie prosi - robię wymuszony odjazd :shake: Dobrej nocki i jeszcze raz [SIZE=4]Szczęśliwego Nowego Roku :loveu:[/SIZE][/quote] :placz: szkoda, bo tak dobrze nam się tu razem piło :evil_lol: eeeeeeee tzn, klikało ;) :diabloti: Kolorowych snów Menrzuś :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts