Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']a tuś trafiła kulą w płot - jeszcze w spodniach :eviltong:[/quote]
Menrzuś :crazyeye:co Ci? w spodniach o tej porze? :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie no..... z denaturką na Nowy Rok :mdleje:

:evil_lol:[/quote]
Nie wybrzydzaj, pij co jest. Widac cioteczka Tomcugowa nic pod ręką innego nie miała:evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']A ja ma problem, cosik małe te literki się zrobiły i nie widzę za bardzo. :cool1:
Inna sprawa, że kieliszek obok mnie pusty już.................[/quote]
[B][I][SIZE=7]a teraz widzisz?????????[/SIZE][/I][/B]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Menrzuś :crazyeye:co Ci? w spodniach o tej porze? :diabloti:[/quote]

No po prostu nie chciał w dezabilu 2009 powitać:cool3:

Posted

[quote name='tomcug']A ja ma problem, cosik małe te literki się zrobiły i nie widzę za bardzo. :cool1:
Jabłuszkowa ostatnio taki sam problem miała - zwiększ stopień powiększania do 125%.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Nie wybrzydzaj, pij co jest. Widac cioteczka Tomcugowa nic pod ręką innego nie miała:evil_lol:[/quote]

I na dodatek niewybredna, jak Bilbo. :megagrin:

Posted

[quote name='Bila']On tylko na jedno poluje:angryy::angryy:. Artykuły spozywcze, eks-artykuły spożywcze, artykuły podobne do spożywczych, artykuły, które spożywcze są już tylko we wspomnieniach, ale jemu to nie przeszkadza:mad::evil_lol:[/quote]

aaaaaaa czyli zbieracz odpadów śmietnikowo - spożywczych :cool3:

Posted

Już pełny

[IMG]http://aniagra1.blox.pl/resource/noc11.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Bila']Nie wybrzydzaj, pij co jest. Widac cioteczka Tomcugowa nic pod ręką innego nie miała:evil_lol:[/quote]
Ale wejście w ten Nowy Rok :shake:......psom sie na oczy rano nie pokażę:evil_lol:

Posted

[quote name='tomcug']I na dodatek niewybredna, jak Bilbo. :megagrin:[/quote]
Dobrze, że jeszcze się nie żywię odpadkami osiedlowymi:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale wejście w ten Nowy Rok :shake:......psom sie na oczy rano nie pokażę:evil_lol:[/quote]

No niepedagogicznie, taki fioletowy. A Alfa jak cię zobaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

Posted

[quote name='Menrzuś']Kurturarnym trzeba byc do końca :p[/quote]
o końcu tu nie rozmawiamy jeszcze :eviltong: jakkolwiek to zabrzmiało :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Dobrze, że jeszcze się nie żywię odpadkami osiedlowymi:diabloti::evil_lol:[/quote]
No wiesz Cioteczko, o sobie myślałam, żem niewybredna, broń Boże to nie było do Ciebie.
A za kielonek dziękuję, bo zaczęło mnie suszyć. ;)

Posted

Ale jak poczytałam nasze posty, to wynika z nich, że:

a) my to niewybredne pijaczki;
b) Menrzuś to ekshibicjonista, który z rzadka tylko się odziewa

Jak nic modzi watek zamkną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Dobrze, że jeszcze się nie żywię odpadkami osiedlowymi:diabloti::evil_lol:[/quote]
oj Cioteczka, pomału i Ty dojdziesz do wprawy :cool3: jak tak latacie po osiedlu, a Bilbo poluje, to Ty.......może też się na jakąś puszeczkę, czy papierek po batoniku skusisz :diabloti:

Posted

[quote name='tomcug']No wiesz Cioteczko, o sobie myślałam, żem niewybredna, broń Boże to nie było do Ciebie.
A za kielonek dziękuję, bo zaczęło mnie suszyć. ;)[/quote]

A ja o sobie:evil_lol:. Wedle powiedzenia: pokaż mi swojego psa, powiem ci, kim jesteś:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Ale jak poczytałam nasze posty, to wynika z nich, że:

a) my to niewybredne pijaczki;
b) Menrzuś to ekshibicjonista, który z rzadka tylko się odziewa

Jak nic modzi watek zamkną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
buahahahaahha podsumowanie świetne [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']oj Cioteczka, pomału i Ty dojdziesz do wprawy :cool3: jak tak latacie po osiedlu, a Bilbo poluje, to Ty.......może też się na jakąś puszeczkę, czy papierek po batoniku skusisz :diabloti:[/quote]

:roflt::roflt::roflt:Rany boskie, zszargam sobie opinię już całkowicie:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon mnie prosi - robię wymuszony odjazd :shake:

Dobrej nocki i jeszcze raz [SIZE=4]Szczęśliwego Nowego Roku :loveu:[/SIZE][/quote]

Kolorowych:loveu:

Posted

[quote name='Bila']:roflt::roflt::roflt:Rany boskie, zszargam sobie opinię już całkowicie:diabloti:[/quote]
a co tam :cool3: raz się żyje, a to co o nas mówią inni powinno nas ponoć nie obchodzić :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']:roflt::roflt::roflt:Rany boskie, zszargam sobie opinię już całkowicie:diabloti:[/quote]
Taaaaaaaaaaaaa, ale tak to bywa, jak żałuje się psu żarałka i musi biedak sam sobie radzić. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon mnie prosi - robię wymuszony odjazd :shake:

Dobrej nocki i jeszcze raz [SIZE=4]Szczęśliwego Nowego Roku :loveu:[/SIZE][/quote]
:placz: szkoda, bo tak dobrze nam się tu razem piło :evil_lol: eeeeeeee tzn, klikało ;) :diabloti:

Kolorowych snów Menrzuś :multi: :loveu: