Menrzuś Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='apple']No taka już nasz babska, impulsywna natura....ale widzę, ze cię przekonałam!!!! Jupi![/quote] Taaaaa....impulsywna :eviltong: ale wytłumaczenie :shake: no, przekonałaś ;) Quote
Menrzuś Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='apple']Że taka kara? No wiesz.....przecież ona nie chciała....[/quote] Tak zawsze z babiszonami jest - nigdy nie chcą, tylko samo tak jakoś wychodzi :shake:..............:evil_lol: Quote
apple Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak zawsze z babiszonami jest - nigdy nie chcą, tylko samo tak jakoś wychodzi :shake:..............:evil_lol:[/quote] No taka już nasz babska, impulsywna natura....ale widzę, ze cię przekonałam!!!! Jupi! Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 czeeeeeee ranny Menrzuś , przyszłam zrobić Ci kujjjjjjjj a jako że nie umiem to nie wyrywaj się zbytnio :roll: bo nie celne jeszcze :p Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: uciekł :roll: :roll: :mdleje: facet nooooooooo :mad: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 i Jabłkowa też poleciała tak bez słowa :hmmmm: dziwne to jakieś :roll: :roll: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 może tutaj coś łapie i pożera :crazyeye: to może i ja profilaktycznie zniknę Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Prrrzzzzzyyyyyyyszzzzłam JA :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']Prrrzzzzzyyyyyyyszzzzłam JA :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] Ha, wczoraj tu byłaś potrzebna, a Cię nie było, Menrzuś kikiuta ma zamiast palca. :evil_lol: Cześć:loveu::loveu:. Iv dla Ciebie też witanko:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']Ha, wczoraj tu byłaś potrzebna, a Cię nie było, Menrzuś kikiuta ma zamiast palca. :evil_lol: [/quote] No ale nikt mnie nie zawołał :obrazic: Może to i lepiej, bo ja zapędy mordercze mam :grins: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']Prrrzzzzzyyyyyyyszzzzłam JA :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] [quote name='Bila']Cześć:loveu::loveu:. Iv dla Ciebie też witanko:loveu::loveu::loveu:[/quote] Cześć Dziewczyny :loveu: :loveu: cud maliny :cool1: :multi: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']No ale nikt mnie nie zawołał :obrazic: Może to i lepiej, bo ja zapędy mordercze mam :grins:[/quote] :-o:-o:-o:-oCo się stało? Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']No ale nikt mnie nie zawołał :obrazic: Może to i lepiej, bo ja zapędy mordercze mam :grins:[/quote] :crazyeye: jak to nie wołał :roll: Bila Cię wołała przeca, czytaj Ty dokładniej :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Dziewczyny :loveu: :loveu: cud maliny :cool1: :multi:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']:-o:-o:-o:-oCo się stało?[/quote] Nic takiego, chyba:diabloti: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Dziewczyny :loveu: :loveu: cud maliny :cool1: :multi:[/quote] JA to dziś taka malina, że szok:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Fryz tragiczny, muszę do fryzjera, lump na fioletowym ciele straszny, bo spacerowy:diabloti:. Normalnie szok:evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] no co :roll: :roll: :roll: chciałam być miła :eviltong: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']no co :roll: :roll: :roll: chciałam być miła :eviltong:[/quote] I udało Ci się. No wiecie co, emotikonki mi kompletnie nie chodzą:angryy::multi: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: jak to nie wołał :roll: Bila Cię wołała przeca, czytaj Ty dokładniej :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] NU, ale Wy tyle pypłacie, że ja nie nadążam czytać i musiałam przeoczyć :niewiem: Poza tym ja się boję widoku krwi:oops: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']JA to dziś taka malina, że szok:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Fryz tragiczny, muszę do fryzjera, lump na fioletowym ciele straszny, bo spacerowy:diabloti:. Normalnie szok:evil_lol:[/quote] e tam :razz: ten obraz jaki tu roztaczasz brzmi bardzo interesująco :cool1: gdybym była facetem to koniecznie chciałabym Cię obejrzeć :diabloti: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']Nic takiego, chyba:diabloti:[/quote] No niech to Menrzus przeczyta:evil_lol::evil_lol:, że nic:evil_lol::evil_lol:. Prawie palec stracił, ale się tak nie przejął bardzo, ponoć to seksowne:cool3: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']no co :roll: :roll: :roll: chciałam być miła :eviltong:[/quote] Noooo właśnie i to mnie strasznie zaskoczyło:diabloti: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']e tam :razz: ten obraz jaki tu roztaczasz brzmi bardzo interesująco :cool1: gdybym była facetem to koniecznie chciałabym Cię obejrzeć :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grin::grin::grin::grin::grin: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']I udało Ci się. No wiecie co, emotikonki mi kompletnie nie chodzą:angryy::multi:[/quote] u mnie też :roll: wieki trwa zanim je zauważe w poście :mad: i w dodatku avatarkow nie widać :shake: tylko Selketowej widzę, reszty nie :roll: durne dogo jak zwykle :angryy: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']No niech to Menrzus przeczyta:evil_lol::evil_lol:, że nic:evil_lol::evil_lol:. Prawie palec stracił, ale się tak nie przejął bardzo, ponoć to seksowne:cool3:[/quote] To jest jedna z odmian "filii" sexualnych:crazyeye::crazyeye: O matulu gdzie ja trafiłam :splat: :splat: Quote
Recommended Posts