e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Normalnie cud-malina :multi: To chyba dlatego, że Ci się skończyła :diabloti: no nieeeee tylko nie mow ze to ta czerwona herbata mnie wpedzila w depresje:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):no nieeeee tylko nie mow ze to ta czerwona herbata mnie wpedzila w depresje:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: może to barszcz był? :diabloti: pewnie juz sie pocisz na czerwono :crazyeye: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):może to barszcz był? :diabloti: pewnie juz sie pocisz na czerwono :crazyeye: eeeee nieeeeeeeee teraz pije zieloną :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):eeeee nieeeeeeeee teraz pije zieloną :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jeszcze sr......biegunki dostaniesz :shake:.....:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Jeszcze sr......biegunki dostaniesz :shake:.....:evil_lol: po zielonej herbacie sie sikac chce a nie sr.. biegać :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):po zielonej herbacie sie sikac chce a nie sr.. biegać :diabloti: Ale jak się te dwie tam w środku spotkają........to siwy dym, czarne chmury :diabloti: Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 nie robie wstecza nadal u mnie lało mam nie teges humor wypiłam 3 kawy 3 herbaty 1 kompot i 2 piwa :diabloti: miłej nocy :calus: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale jak się te dwie tam w środku spotkają........to siwy dym, czarne chmury :diabloti: u mnieeee????:crazyeye: to az strach pomyslec co u Ali bedzie:diabloti: [quote name='Alicja']nie robie wstecza nadal u mnie lało mam nie teges humor wypiłam 3 kawy 3 herbaty 1 kompot i 2 piwa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja']nie robie wstecza nadal u mnie lało mam nie teges humor wypiłam 3 kawy 3 herbaty 1 kompot i 2 piwa :diabloti: miłej nocy :calus: Boszsz.....to cicho bądź, bo Jak Talibowie usłyszą to Ciebie wynajmą jako bombę :crazyeye: Dobrej :calus: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):u mnieeee????:crazyeye: to az strach pomyslec co u Ali bedzie:diabloti: No przecież nie u mnie - ja pijam piwko :evil_lol: Lepiej nie myśleć - bidulka :shake: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):No przecież nie u mnie - ja pijam piwko :evil_lol: Lepiej nie myśleć - bidulka :shake: znowu pijesz???:razz::razz::razz: :shake::shake::shake: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):znowu pijesz???:razz::razz::razz: :shake::shake::shake: A tak dla spokojności :razz:......i jakie znowu? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):A tak dla spokojności :razz:......i jakie znowu? :crazyeye: no ostatnio nic tylko pijesz i pijesz:diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):no ostatnio nic tylko pijesz i pijesz:diabloti::diabloti: ....ale nie mNięszam :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Iv! Co Ty taka przyczajona??? :crazyeye: Co? Co pffffff? Może kłamię? :mad: eeeeee yyyyyyyy nooooo booooo wiesz, ja tylko cichutko tu zaglądam ;) Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iv_ napisał(a):eeeeee yyyyyyyy nooooo booooo wiesz, ja tylko cichutko tu zaglądam ;) Właśnie widzę.......ciiiiiiiiichuuuuuuutkoooooooo :p Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie widzę.......ciiiiiiiiichuuuuuuutkoooooooo :p no Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iv_']no A Ty co.....pryszcza na nosie masz, że całej twarzy nie pokazujesz? :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty co.....pryszcza na nosie masz, że całej twarzy nie pokazujesz? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iv_'] To co sie porobiło? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):To co sie porobiło? :crazyeye: sama :niewiem: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iv_ napisał(a):sama :niewiem: To kto ma wiedzieć? Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):To kto ma wiedzieć? :roll: brak słów :p Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: brak słów :p Tobie????? :crazyeye: To nie możliwe :shake:.....poszukaj, może znajdziesz :razz: Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Tobie????? :crazyeye: To nie możliwe :shake:.....poszukaj, może znajdziesz :razz: ni ma :shake: Quote
Recommended Posts