apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Century Gothic]Widziałam dwie sarny :diabloti: http://img260.imageshack.us/img260/5321/p3190003tc3.jpg I piesiolki też:loveu: http://img260.imageshack.us/img260/7352/p3190007pw1.jpg Buziolki dla was niedzielne...szybciutkie i spadam :loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 AgaiTheta napisał(a):Fajne te Wasze boksie :) A Twoje - mniód-malina :razz: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Widziałam dwie sarny :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img260.imageshack.us/img260/5321/p3190003tc3.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]I piesiolki też:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img260.imageshack.us/img260/7352/p3190007pw1.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buziolki dla was niedzielne...szybciutkie i spadam :loveu:[/FONT] Sarny? :crazyeye:.....chyba oczu nie domyłaś :eviltong: Szybko cuś spadłaś....no tak - każdemu do dzioba :evil_lol: Quote
apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Menrzuś napisał(a): Sarny? :crazyeye:.....chyba oczu nie domyłaś :eviltong: [FONT=Century Gothic]A to nie sarny były :roll:[/FONT] Szybko cuś spadłaś....no tak - każdemu do dzioba :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Już jestem...pogoniłam towarzycho:eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Już jestem...pogoniłam towarzycho:eviltong:[/FONT] Prędzej dziki jakoweś, albo inne bestyje :roll: A ja na spacerku w lesie byłem - szybko śnieg topnieje i troszku grząsko się zrobiło :shake: co oczywiście psom, a w szczególności Sylwie kompletnie nie przeszkadzało. W jakim stanie wróciły do domu możesz się tylko domyślać :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 czy ciebie do reszty pogieło??:razz: zimowe foty w srodku wiosny dawac:stupid::stupid::stupid: Quote
Menrzuś Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Medorowa napisał(a):Przybyłam i zobaczyłam śniegowe foty;):p Ty to wiesz kiedy przyjść :evil_lol: evaxon napisał(a):czy ciebie do reszty pogieło??:razz: zimowe foty w srodku wiosny dawac:stupid::stupid::stupid: No cooooo.....to fotki z czwartku:roll: Quote
apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Prędzej dziki jakoweś, albo inne bestyje :roll: A ja na spacerku w lesie byłem - szybko śnieg topnieje i troszku grząsko się zrobiło :shake: co oczywiście psom, a w szczególności Sylwie kompletnie nie przeszkadzało. W jakim stanie wróciły do domu możesz się tylko domyślać :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha.......se wyobrażam..................u nas wiosna w pełni:loveu::multi:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha.......se wyobrażam..................u nas wiosna w pełni:loveu::multi:[/FONT] na osiedlu to są tylko plamy śniegu, ale w lesie jest go jeszcze sporo :roll: Quote
halbina Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 a u nas już słoneczko i to coraz lepiej przygrzewa! Quote
Menrzuś Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 halbina napisał(a):a u nas już słoneczko i to coraz lepiej przygrzewa! Wczoraj było pierwszy raz jak mocniej przygrzało, a tak to cały czas w pobliżu zera Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Menrzusiu........u nas nadal wiosna..........piekna............słoneczna........zaczynają się drzewka zielenić......pięknie jest:loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Cze Menrzusiu Koffffffffffffffffffffffany! Buziam mocno! Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze Menrzusiu Koffffffffffffffffffffffany! Buziam mocno! [FONT=Century Gothic]Menrzuś ona fotóf nie dała i przyszła się podlizywać :diabloti:;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Menrzusiu........u nas nadal wiosna..........piekna............słoneczna........zaczynają się drzewka zielenić......pięknie jest:loveu:[/FONT] jeszcze trochę i zaczniesz wiersze pisać :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cze Menrzusiu Koffffffffffffffffffffffany! Buziam mocno! z tym jak mocno, to na PW :evil_lol: Czeeeeeeeść Izuniu :multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Menrzuś ona fotóf nie dała i przyszła się podlizywać :diabloti:;)[/FONT] Nie no....obiecała. Spoko:p Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Menrzuś']jeszcze trochę i zaczniesz wiersze pisać :loveu: [FONT=Century Gothic] Noooo słuchaj ty mnie lepiej nie podpuszczaj :razz::evil_lol:[/FONT] Nie no....obiecała. Spoko:p [FONT=Century Gothic]No ja nie wiem obiecała że da foty i nie dała:roll::eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ja nie wiem obiecała że da foty i nie dała:roll::eviltong:[/FONT] podpusza się podpuszczką serek, a nie Jabłuszka :eviltong: no właśnie.....ma cały dzionek, a jak nie, to odwłok bity będzie :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Menrzuś napisał(a):podpusza się podpuszczką serek, a nie Jabłuszka :eviltong: no właśnie.....ma cały dzionek, a jak nie, to odwłok bity będzie :diabloti: no to już możesz lać mój "odwłok" :mad: Bo aparatu zapomniałam :placz: Auć, auć, auć! Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):no to już możesz lać mój "odwłok" :mad: Bo aparatu zapomniałam :placz: Auć, auć, auć! Jak mogłaś?!?!?!?.....a ja tak czekałem :placz:......zraniłaś moje uczucia :placz::placz: ......... buuuuuuuuuuu Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak mogłaś?!?!?!?.....a ja tak czekałem :placz:......zraniłaś moje uczucia :placz::placz: ......... buuuuuuuuuuu Przepraszam... Nie pakaj!:buzi: Oć potaniać :cunao: Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Przepraszam... Nie pakaj!:buzi: Oć potaniać :cunao: Nie umiem tańczyć :oops:.........:placz: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie umiem tańczyć :oops:.........:placz: Ja też nie..... Ale taniam! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja też nie..... Ale taniam! :evil_lol: Cuś takiego......nie wierzę :shake: :roll: Quote
GoniaP Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Heloł!!! Przesyłam Wam słoneczne buziaki :eviltong: I czekam na życzenia urodzinowe :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts