Menrzuś Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 szyszka.fr napisał(a)::multi: Dziendoberek!:multi: nadal czekam na fotki:diabloti: Z mały dziób masz ptasiorze jeden :diabloti: :evil_lol: Cześć Szyszka :multi: Quote
szyszka.fr Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Danusia12 napisał(a):Z mały dziób masz ptasiorze jeden :diabloti: :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: nie wiem czemu ale ciagle wyrzuca mnie z dogo:shake: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 szyszka.fr napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: nie wiem czemu ale ciagle wyrzuca mnie z dogo:shake: :siara: :siara: :siara: :eviltong: mnie też - nie przejmuj się Quote
Asior Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 na dogo tez się za bardzo gadac nie da :( ehhh chyba wszystkich to dopadło Quote
Imbirka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Dzieńdoberek:multi: dogo muli, zjadło nasz post:angryy: , znowu cuuda się dzieją:angryy: miłego dnia życzymy i uciekamy na grila:p Quote
Imbirka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 no i znowu nie ma mojego postu:angryy: uwziłęło się to dogo na mnie czy co?:razz: Dzieńdoberek:lol: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Bo Admin jest uczulony na imbir :evil_lol: Witaj :) Quote
Agniest Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 witam wszystkich :) o widzę, że nikogo nie ma - znaczy majówkujecie się ........ no to do zobaczenia za tydzień :) Quote
Imbirka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Danusia12 napisał(a):Bo Admin jest uczulony na imbir :evil_lol: Witaj :) ja też już zaczynam dostawać wysypki na dogo:angryy: i post mój się pojawił, czary jakieś czy cucuś:diabloti: Agniest napisał(a):witam wszystkich :) o widzę, że nikogo nie ma - znaczy majówkujecie się ........ no to do zobaczenia za tydzień :) cześć Agniest:multi: , ja jestem:p .... jeszcze Quote
Agniest Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć Imbirko :) rzeczywiście nam dogo podupadło na zdrowiu....... ciągle mu się cuś dzieje :evil_lol: a może naszego szanownego Admina na urlop trzeba by wysłać ? Quote
Imbirka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Agniest napisał(a):Cześć Imbirko :) rzeczywiście nam dogo podupadło na zdrowiu....... ciągle mu się cuś dzieje :evil_lol: a może naszego szanownego Admina na urlop trzeba by wysłać ? Admin właśnie chyba jest na majówce już i już od jakiegoś czasu, bo jest coraz gorzej:cool3: posty znikają i się pojawiają, koszmar:angryy: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Servis dogomanii staje sie nie do zniesienia - Admini nic nie robią, właściciel się ośmiesza, "cudowni i wszystkowiedzący" informatycy nie potrafią skonfigurować systemu,albo może im sie nie chce. Przepraszając Was wszystkie znikam stąd na jakiś czas :loveu: Quote
Asior Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=58CZcCvwND4&NR=1 :D Quote
halbina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A oto latający Platon... Nie mylić z latającym Holendrem... czy znikającym postem... :mad: Quote
Imbirka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 chyba zrobiła się na dogo niezła nagonka na naszych Adminów:diabloti: :diabloti: :diabloti: widzieliście to?:cool1: Quote
shirrrapeira Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Witajcie kochani, caly tydzien leniuchowalam, a teraz jutro od 16:30 trzymajcie kciuki, bo mam kolokwium z statystyki matematycznej i od tego zalezy jak cwiczenia zalicze i czy bede musiala zaliczac egzamin, wiec ttrzymajcie a jak tam psiaki wasze, moje mialy w srode atrakcje przyszla kolezanka z goldenem i Oskar chcial Go zjesc, ciagle na niego szczekal i ustawial a tamten cholernik maly nie dal sie Oskarowi zdominowac. W czwartek za to byla przesliczna sunia pinczerek i oba sie w niej zakochaly, lizaly po nozkach,pyszczku i wogle. Pozdrawiam serdecznie i milego weekendu. Quote
shirrrapeira Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jakie cuda czy ro jest tchorzofretka czy cus? Quote
halbina Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Elitarny pies dla inteligentnego właściciela :roll: :oops: :evil_lol: Asior... WNUCZĘTA prześliczne! Menrzusiu, gdzie jesteś?...:-( :-( :-( Quote
Agniest Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 halo, halo czy wszyscy już wrócili z majówki ? :) cisza taka wszędzie................. Quote
Asior Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 To może ja żarcik zapodam na rozerwanie towarzystwa :) Jasio wysłał list do swoich dziadków. Dziadek czyta list babci na głos: "Kochani dziadkowie, wczorej poszedłem pierwszy raz do szkoły i miałem godzine wychowawczą. Wychowawczyni powiedziała, że musimy zawsze mówić prawdę więc się Wam do czegoś przyznam. W te wakacje jak byłem u was to zszedłem do piwnicy nasrałem do słoja z kompotem i odstawiłem z powrotem na półkę. Jasio" Dziadek skończyl czytać, chlasnął babkę w ryj i mówi: - A mówiłem ci "Gówno"! Ale ty, nie!!! "zcukrzyło sie, zcukrzyło sie"!!! :D:D:D popłakałam się ze śmiechu :D Quote
halbina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No... śmieszne jest, to fakt... :evil_lol: :oops: Quote
Recommended Posts