Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Menrzusiowi nic się nie dzieje, to on na mnie pałą macha, a nie odwrornie:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 AgaiTheta napisał(a):Jeszcze była to początek :evil_lol: Tylko synek pod nogami się plątał :loveu: Menrzuś jak coś Ci tam się dzieje to Ty wołaj, ja z odsieczą pośpieszę :loveu: Na razie się jeszcze trzymam - okopałem się :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Menrzusiowi nic się nie dzieje, to on na mnie pałą macha, a nie odwrornie:cool3::evil_lol: To jest...... idę z pieskami na krótkiego sika :cool1: Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Chciałam Julia coś napisać, ale jeszcze nie jest po 23 :evil_lol: i moge na serio bana dostać, hihihihihihihi Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 a od kogo? tzn, od którego moda?:evil_lol:;) Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):NA PW TAKIE WYZNANIA :mad: ..... Asiorku:loveu: dobrze...już nie bede :( Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asiorku, Menrzuś się wstydzi i tyle ale napewno lubi takie wyznania:diabloti::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aga za 2 min. bedziesz mogła napisać:diabloti: bo ja ciekawa jestm:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nie wstydz się, Menrzuś wybaczy:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Menrzusiowi nic się nie dzieje, to on na mnie pałą macha, a nie odwrornie:cool3::evil_lol: Ojjj Imbirka boisz się???? A to ciekawe by było jakby było odwrotnie :evil_lol: Skąd Ty byś tą pałę wzięła, chyba że o czymś nie wiem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ano nie wiem skąd bym wzięła, dlatego nie macham:evil_lol: a ja się menrzusia z pałą i tak nie boję:eviltong::p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):a od kogo? tzn, od którego moda?:evil_lol:;) Jeżeli do mnie ten post - to ode mnie :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asior napisał(a):dobrze...już nie bede :( Nie na forum latająca inaczej :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Asiorku, Menrzuś się wstydzi i tyle ale napewno lubi takie wyznania:diabloti::evil_lol: Zejdźcie z tego tematu, bo mi duszno :oops: :oops: :p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):nie wstydz się, Menrzuś wybaczy:diabloti: hehe, Menrzuś też ciekawy :p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):ano nie wiem skąd bym wzięła, dlatego nie macham:evil_lol: a ja się menrzusia z pałą i tak nie boję:eviltong::p :cry: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :hmmmm: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 oki, ja idę spać, bo zaraz coś znowu chlapnę głupiego:cool3::evil_lol: miłych snów życzę r....ych:diabloti::cool3: acha, umówiłyśmy się z Agą na gg na jutro na poranną kawkę, więc nieśmiało się upominam o ptasie mleczko:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):oki, ja idę spać, bo zaraz coś znowu chlapnę głupiego:cool3::evil_lol: miłych snów życzę r....ych:diabloti::cool3: acha, umówiłyśmy się z Agą na gg na jutro na poranną kawkę, więc nieśmiało się upominam o ptasie mleczko:cool3::evil_lol: Tylko sie pospiesz - Argon też ma ochotę :razz: Miłych snów Wam Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dzińdobrek, wpadłam się przywitać i przyszłam z kawusią:lol: Aguś gdzie jesteś?:roll: Ptasie mleczko jeszcze jest czy Argon wszystko zjadł?:cool3: Quote
Agniest Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 witam was po weekendzie :multi: . Menrzuś, dzięki za wyrazy współczucia ;) ;) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):dzińdobrek, wpadłam się przywitać i przyszłam z kawusią:lol: Aguś gdzie jesteś?:roll: Ptasie mleczko jeszcze jest czy Argon wszystko zjadł?:cool3: Witamy Imbirkę :multi: Piersią zasłaniam. Jeszcze mam, ale tak mi w oczy patrzy i tak mu z fafli kapie że długo nie dam rady :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Agniest napisał(a):witam was po weekendzie :multi: . Menrzuś, dzięki za wyrazy współczucia ;) ;) Tyle dni Ciebie nie było, a tu tyle się zdażyło :razz: Quote
Recommended Posts