AgaiTheta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Słupsk! Sprawa zaczęła się przed świętami. Sunię zawiązaną w worku podrzucono pod bramę schroniska w Słupsku. Była w tragicznym stanie. Zawiązana pewnie kilka dni. Karolina zabrała ją do swojego weterynarza ponieważ w schronisku nie ma lekarza, jest tylko eksperymentujący technik weterynarii. Sunia dostała kroplówki, jej stan był stabilny. Musiała wrócić do schroniska. [SIZE=4][COLOR=red]Ona waży 12 kg!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Wróciła do kojca z innymi psami. Została pogryziona Wypadło jej oko!!!!!!! Schroniskowy technik wcisnął je do środka i zaszył. Karolina na szczęście zajechała by zobaczyć jak z sunią. Zabrała ją natychmiast na operację. Sprawa rozbiła się o media, TOZ i inne instytucje. Sunia po operacji, oko udało się uratować. Dzisiaj trzeba ją odebrać. [SIZE=4]ALE NIE MAMY GDZIE!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE] Kto może dać jej tymczas?????? 12 kg śpiącej bokserki!!!!! Bardzo Prosimy! Ona nie może wrócić do schroniska, tam na 100% "jej stan sie pogorszy i umrze". Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Błagam o tymczas, kto może zająć się sunią :placz: Quote
Kar0la Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 To się w głowie nie mieści. Biedactwo. Kto może zaoferować tymczas?? Quote
D0minika Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja moge pomóc tylko podnosząc :placz: Wiecie co tak sobie myślę, że niektórych ludzi się powinno kastrować, żeby się nie rozmnażali przypadkiem :angryy: EDIT: Może w temacie napisać, że KONIECZY TYMCZAS NA JUŻ, BO SUNIA UMRZE? Quote
flatka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ten tymczas to potrzebny w okolicy Słupska??? Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Nie, sunię dowieziemy gdzie będzie trzeba. Fajnie jakby był niedaleko, ale nie mamy wyjścia, nie ma co wybrzydzać. Quote
la_pegaza Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :placz: podobnie ważyła ta staruszka bokserka z Jędrzejowa :placz: to jest szkielet!! Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Błagam Was o pomoc. Sprawa jest tragiczna, ten konował robił suni wszystko bez znieczulenia :placz: Sprawa jest na prawdę poważna, ona ma roczek, miała już szczeniaki. Quote
D0minika Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='AgaiTheta'] Sprawa jest tragiczna, ten konował robił suni wszystko bez znieczulenia :placz: Sprawa jest na prawdę poważna, ona ma roczek, miała już szczeniaki.[/quote] No żesz kurde :angryy: Podbijam! Quote
Kar0la Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Napisz może w tytule, że zagłodzona bokserka podrzucona w worku lub coś takiego. Może więcej osób zajrzy. Quote
D0minika Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sprawdzę na mapie dogo :shake: EDIT: sprawdziłam, na mapie pomocy dogo znalazłam coś takiego dla woj. Pomorskiego: [QUOTE][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#993300][U][B]3.DOM TYMCZASOWY/HOTEL[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][B][COLOR=#008000]*Kojec [/COLOR][/B][COLOR=#000000]BRAK OFERT[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#008000][B]*Dom [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] ●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Tczew - daga_27 ●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Trójmiasto –irma,oliwka,Roti(małe,nieagresywne), [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][B][COLOR=#008000]*Hotele [/COLOR][/B][COLOR=#000000]BRAK OFERT[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#008000][B]*Inne zwierzęta [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] ●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Trójmiasto -Kasia.W [/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#993300][U][B]4.DOM TYMCZASOWY AWARYJNY [/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3] ●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Gańsk - psokot(suki,szczeniaki),Roti,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Starogard Gdański - Famelia ●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Żukowo – Szelk@[/SIZE][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#993300][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT] Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Lekarze którzy ją uratowali jechali sobie do Zakopanego na urlop sylwestrowy, zawrócili z trasy, ale jutro muszą już wyjechać. Sunię trzeba zabrać. Sprawa jest skomplikowana, Karolina walczy ze schronem na ostro. Quote
daga_27 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 o matko!!!:placz: a jest lagodna?? pewnie to glupie pytanie. co tu robic?? moze hotel?? u mnie po tymczasie soni to niebardzo z sukami. moj tz sie nie zgodzi:placz: gdzie ona w ogole jest?? Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Sunia jest w Słupsku. Kto ma czas by powysyłać linki na pw. Trójmiasto, szczecin nie wiem co jeszcze, pomóżcie proszę!!! Quote
dusje Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Podnosze, Boze kochany:-( Zmiencie tytul np 12 kg bokserki cos w tym rodzaju Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :placz: :placz: :placz: Przepraszam cię sunieczko, że nie dałam rady ci pomóc... :placz: :placz: :placz: Karolina! Ciebie też przepraszam.... Jezu, siedzę i ryczę.... :placz: :placz: :placz: A w dodatku zaraz wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do netu co najmniej do jutra wieczór... [SIZE=3]Błagamy o pomoc! Dziewczynka umrze, jak nie trafi natychmiast na tymczas....[/SIZE] Quote
flatka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Coś się stało z sunią, dlaczego płaczesz?? Quote
la_pegaza Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Iza i Avanti']:placz: :placz: :placz: Przepraszam cię sunieczko, że nie dałam rady ci pomóc... :placz: :placz: :placz: Karolina! Ciebie też przepraszam.... Jezu, siedzę i ryczę.... :placz: :placz: :placz:[/quote] ??? :mdleje: Quote
pidzej Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a to- [QUOTE][SIZE=1][FONT=Arial][B][COLOR=#0000ff]SZCZECIN - Moryn[/COLOR][/B] [B][I][COLOR=#008000]Greven[/COLOR][/I][/B][/FONT][/SIZE] [COLOR=#008000][FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][I][B]fundacja ProEquo[/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][B]kom 0 502 309 385 kontakt preferowany[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]NET[/COLOR] roznie[/B] raz codziennie, raz sporadycznie[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][COLOR=#ff0000]DT [/COLOR]- fundacja może przyjąć psy / koty / konie / inne zwierzęta na [B]dom tymczasowy [/B](mile widziani sponsorzy)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][COLOR=#ff0000][B]DOM STALY[/B] -[/COLOR] [B]na stałe[/B], jeżeli zwierzęta mają zapewnionych opiekunów finansowych [/SIZE][/FONT] [/QUOTE] ? Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja o sunieczce dowiedziałam się, jak byłam w drodze na Święta... I nic nie mogłam wykombinować... Nawet cholernego netu nie mialam... A później Karolina wysłała mi sms-a, że jest stabilna i w miarę bezpieczna... I się uspokoiłam... I dlatego ryczę, bo byłam bezsilna i nic nie mogłam zrobić.... [B]I przepraszam, że Was wystraszyłam...[/B] Quote
Recommended Posts