Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słupsk!
Sprawa zaczęła się przed świętami.

Sunię zawiązaną w worku podrzucono pod bramę schroniska w Słupsku. Była w tragicznym stanie. Zawiązana pewnie kilka dni.
Karolina zabrała ją do swojego weterynarza ponieważ w schronisku nie ma lekarza, jest tylko eksperymentujący technik weterynarii.
Sunia dostała kroplówki, jej stan był stabilny. Musiała wrócić do schroniska.

[SIZE=4][COLOR=red]Ona waży 12 kg!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

Wróciła do kojca z innymi psami.

Została pogryziona
Wypadło jej oko!!!!!!!
Schroniskowy technik wcisnął je do środka i zaszył.
Karolina na szczęście zajechała by zobaczyć jak z sunią.

Zabrała ją natychmiast na operację.
Sprawa rozbiła się o media, TOZ i inne instytucje.

Sunia po operacji, oko udało się uratować.
Dzisiaj trzeba ją odebrać.

[SIZE=4]ALE NIE MAMY GDZIE!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE]

Kto może dać jej tymczas??????

12 kg śpiącej bokserki!!!!!

Bardzo Prosimy!
Ona nie może wrócić do schroniska, tam na 100% "jej stan sie pogorszy i umrze".

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Ja moge pomóc tylko podnosząc :placz:

Wiecie co tak sobie myślę, że niektórych ludzi się powinno kastrować, żeby się nie rozmnażali przypadkiem :angryy:

EDIT: Może w temacie napisać, że KONIECZY TYMCZAS NA JUŻ, BO SUNIA UMRZE?

Posted

[quote name='AgaiTheta']
Sprawa jest tragiczna, ten konował robił suni wszystko bez znieczulenia :placz:

Sprawa jest na prawdę poważna, ona ma roczek, miała już szczeniaki.[/quote]

No żesz kurde :angryy: Podbijam!

Posted

Sprawdzę na mapie dogo :shake:

EDIT: sprawdziłam, na mapie pomocy dogo znalazłam coś takiego dla woj. Pomorskiego:

[QUOTE][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#993300][U][B]3.DOM TYMCZASOWY/HOTEL[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][B][COLOR=#008000]*Kojec [/COLOR][/B][COLOR=#000000]BRAK OFERT[/COLOR]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#008000][B]*Dom [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]
●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Tczew - daga_27
●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Trójmiasto –irma,oliwka,Roti(małe,nieagresywne),
[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][B][COLOR=#008000]*Hotele [/COLOR][/B][COLOR=#000000]BRAK OFERT[/COLOR]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#008000][B]*Inne zwierzęta [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]
●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Trójmiasto -Kasia.W

[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#993300][U][B]4.DOM TYMCZASOWY AWARYJNY [/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3] ●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Gańsk - psokot(suki,szczeniaki),Roti,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Starogard Gdański - Famelia
●[/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Żukowo – Szelk@[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#993300][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Posted

Lekarze którzy ją uratowali jechali sobie do Zakopanego na urlop sylwestrowy, zawrócili z trasy, ale jutro muszą już wyjechać. Sunię trzeba zabrać.

Sprawa jest skomplikowana, Karolina walczy ze schronem na ostro.

Posted

o matko!!!:placz: a jest lagodna?? pewnie to glupie pytanie. co tu robic?? moze hotel?? u mnie po tymczasie soni to niebardzo z sukami. moj tz sie nie zgodzi:placz: gdzie ona w ogole jest??

Posted

:placz: :placz: :placz: Przepraszam cię sunieczko, że nie dałam rady ci pomóc... :placz: :placz: :placz: Karolina! Ciebie też przepraszam.... Jezu, siedzę i ryczę.... :placz: :placz: :placz: A w dodatku zaraz wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do netu co najmniej do jutra wieczór...

[SIZE=3]Błagamy o pomoc! Dziewczynka umrze, jak nie trafi natychmiast na tymczas....[/SIZE]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:placz: :placz: :placz: Przepraszam cię sunieczko, że nie dałam rady ci pomóc... :placz: :placz: :placz: Karolina! Ciebie też przepraszam.... Jezu, siedzę i ryczę.... :placz: :placz: :placz:[/quote]

??? :mdleje:

Posted

a to-
[QUOTE][SIZE=1][FONT=Arial][B][COLOR=#0000ff]SZCZECIN - Moryn[/COLOR][/B]
[B][I][COLOR=#008000]Greven[/COLOR][/I][/B][/FONT][/SIZE]
[COLOR=#008000][FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][I][B]fundacja ProEquo[/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][B]kom 0 502 309 385 kontakt preferowany[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][B][COLOR=#ff0000]NET[/COLOR] roznie[/B] raz codziennie, raz sporadycznie[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][COLOR=#ff0000]DT [/COLOR]- fundacja może przyjąć psy / koty / konie / inne zwierzęta na [B]dom tymczasowy [/B](mile widziani sponsorzy)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1][COLOR=#ff0000][B]DOM STALY[/B] -[/COLOR] [B]na stałe[/B], jeżeli zwierzęta mają zapewnionych opiekunów finansowych [/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]

?

Posted

Ja o sunieczce dowiedziałam się, jak byłam w drodze na Święta... I nic nie mogłam wykombinować... Nawet cholernego netu nie mialam... A później Karolina wysłała mi sms-a, że jest stabilna i w miarę bezpieczna... I się uspokoiłam... I dlatego ryczę, bo byłam bezsilna i nic nie mogłam zrobić.... [B]I przepraszam, że Was wystraszyłam...[/B]