Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WPŁATY DLA KANISIA NA KONCIE SKARPETY OWCZARKOWEJ na dzień 24.07.2013r

10.07.2013r - Agnieszka Ewa K. - 100 zł
23.07.2013r - madziakato - 10 zł

Dziękujemy :loveu:

Kanisio to taki przystojny chłopak :)
Że też nikt nie dzwoni - nie rozumiem :shake:
Pewnie z powodu wakacji taki zastój w adopcjach :roll:

Posted

[quote name='egradska']proponuje, zebys sie juz nie nie pograzala. Czlowiek, ktorego tak latwo bylo wam szkalowac, przywiozl wam psa z workiem zabawek, skarpetek i karmy, lekami i mascia na wszelki wypadek. Z wygojona lapka! PLAKAL zegnajac sie z psem. Wy odmowiliscie podania nazwy lekow, ktore (rzekomo) dostawal. Dla mnie wniosek jest prosty. A to, w jakim stanie jest poduszka, swiadczy tylko o zaniedbaniu, tym bardziej, ze calkiem niedawno wyraznie napisalas, ze lapeczka jest ok. Od momentu, jak sie okazalo, ze nie wyludzicie kasy na materialy budowlane, przestaliscie byc mili. Owszem, przyjechalam bez zapowiedzi, swiadomie i celowo. Zeby na wlasne oczy przekonac sie, ze Kanis jest w kojcu, ktorego rzekomo nie ma i o ktory mialam od momentu wpisu kakadu nieustanne bombardowanie smsami i mailami. NIGDY NIE OBEICYWALAM WAM ZADNEGO KOJCA, co jedynie ze zapytam, czy komus jakichs materialow nie zostalo. NIE ZOSTALO. i w sumie dobrze. W odroznieniu od was ja psow nie przechowuje w klatkach i na nich nie zarabiam. Mam rachunki na 600 zl, za dwa miesiace pobytu Kanisa. Rachunki za pozostale 2 wplaty, tj 65 i 80, prosze odeslac do SMONU. Reszty twojej wypowiedzi nie skomentuje. ZAL PL[/QUOTE]

mam pytanie: czy umawialiście się na pobyt psa w domu, czy gdzie Kanis miał spać? nie mam teraz czasu przeczytac calego watku...

Posted

[quote name='Dysnomia']mam pytanie: czy umawialiście się na pobyt psa w domu, czy gdzie Kanis miał spać? nie mam teraz czasu przeczytac calego watku...[/QUOTE]

Z tego co wyczytałam to nie w domu. Wolf jasno pisze ze na zimę będzie mu trzeba szukać schronienia.

Posted

[quote name='LILUtosi']Z tego co wyczytałam to nie w domu. Wolf jasno pisze ze na zimę będzie mu trzeba szukać schronienia.[/QUOTE]
Lilu, pytanie raczej dotyczyło poprzedniego DT, a nie Wolfa.

Posted

Witamy :loveu: Kanisek sapie jak każdy futrzak w te upały :cool3: ale zapewniamy mu cień i daje radę.Ogólnie chłopak w dobrej formie.Apetyt ma,lubi poszczekać na koty i naprawdę świetny psiak z niego.Jest bardzo pogodny choć jego pysio ma często smutny wyraz.Taka uroda lub bagaż przeżyć.Dokuczają mu stawy i łapka,to widać ale żyje z tym i potrafi pobiegać jak młodzik w 100% zdrowiu i formie.Suplementy mu podajemy,na razie nie widziałem potrzeby by dawać mu leki p.bólowe choć kilka razy widziałem u niego oznaki dyskomfortu.Ale nie było to na tyle znaczące by go od razu szprycować chemią.Gdy będą widoczne oznaki dyskomfortu lub bólu nie zawaham się mu podać tabletki.W jego wieku i z jego stanem zdrowia trzeba po prostu z tym funkcjonować i Kanis to potrafi.Jak ma dość biegania to się kładzie i odpoczywa obserwując rezydentów.Pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='wolf122']Witamy :loveu: Kanisek sapie jak każdy futrzak w te upały :cool3: ale zapewniamy mu cień i daje radę.Ogólnie chłopak w dobrej formie.Apetyt ma,lubi poszczekać na koty i naprawdę świetny psiak z niego.Jest bardzo pogodny choć jego pysio ma często smutny wyraz.Taka uroda lub bagaż przeżyć.Dokuczają mu stawy i łapka,to widać ale żyje z tym i potrafi pobiegać jak młodzik w 100% zdrowiu i formie.Suplementy mu podajemy,na razie nie widziałem potrzeby by dawać mu leki p.bólowe choć kilka razy widziałem u niego oznaki dyskomfortu.Ale nie było to na tyle znaczące by go od razu szprycować chemią.Gdy będą widoczne oznaki dyskomfortu lub bólu nie zawaham się mu podać tabletki.W jego wieku i z jego stanem zdrowia trzeba po prostu z tym funkcjonować i Kanis to potrafi.Jak ma dość biegania to się kładzie i odpoczywa obserwując rezydentów.Pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy za nowe wieści i przesyłamy głaski dla Kaniska!

Posted

[quote name='madziakato']Dziękujemy za nowe wieści i przesyłamy głaski dla Kaniska![/QUOTE]

Oj tak choc wirtualnie pogłaszczemy naszego bohatera ;) ja miałam tę przyjemnośc poznac chłopaka na żywo :) i zgadzam się że to fantastyczny psiak :loveu:

Posted

wolf, dzięki za informacje; kanis mimo, że ma ogólnie przechlapane, to jednak ma również szczęście do tak wyjątkowych ludzi jak ty, egradska, martika, cantadorra i wielu wielu innych, których nicki wyleciały mi w tej chwili z głowy; wszystkim bez wyjątku z całego serca dziękuję;

Posted

Nic takiego Kakadu...Zmieniam operatora i mam obawy czy będę miał zasięg :roll: Mieszkam od paru ładnych lat na wsi i dotychczas mialem neostradę.Teraz zamawiamy pakiet z T........i nie wiem czy się to sprawdzi :( Także od 01.08 może być przerwa :lol: Ale u Kanisia jest wszystko ok,można dzwonić ,odwiedzać ...Mam dwa filmiki na Y.T. ale nie wgrywam bo muszę je "ocenzurować" :lol: Pozdrawiam :loveu:

Posted

znam ten ból, od 5 lat w lesie, czasem tęsknię za miastem i kabelkiem z szybkim internetem ;)
to był komfort - klik i wszystko działało - czary po prostu ;)

to cenzuruj i wstawiaj bo my tu nogami przebieramy :)

Posted

[quote name='kakadu']znam ten ból, od 5 lat w lesie, czasem tęsknię za miastem i kabelkiem z szybkim internetem ;)
to był komfort - klik i wszystko działało - czary po prostu ;)

to cenzuruj i wstawiaj bo my tu nogami przebieramy :)[/QUOTE]

Kazdy za czyms tęskni. :-(Oddałabym wszystko aby zamienic smród śląskiego miasta na dom wsród lasów.

Posted

Napisałem się a wcięło:cool3: W skrócie-u Kaniska ok,testuję dalej mobilny net i raz lepiej raz gorzej :roll: Niesnaski na Skarpecie O. nie mają wpływu na nic,także jak Ktoś się martwi,to nie ma o co....To chyba tyle.Pozdrawiamy głośnym hau od Kaniska :loveu:Można się przekonać osobiście,zapraszamy :loveu:

Posted

WPŁATY DLA KANISIA NA KONCIE SKARPETY OWCZARKOWEJ na dzień 07.08.2013r

10.07.2013r - Agnieszka Ewa K. - 100 zł
23.07.2013r - madziakato - 10 zł
06.08.2013r - DONnka - 20 zł (miodzik od egradski :loveu:)

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Martika@Aischa']Bardzo się cieszę że u Kanisa wszystko w porządku [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [SIZE=3][B]oby jeszcze się ktoś w chłopaku zakochał była bym szczęśliwa [/B][/SIZE][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Kanisek do domu !!!!![/QUOTE]

Pracujemy nad tym [SIZE=3][B]Martiko [/B][/SIZE]:razz:
Kanisio znowu zaistniał dzisiaj w Radiu Piekary tym razem wspólnie z Cywilem, Barnabą i Reksem
[URL]http://80.51.113.146/en/node/5987[/URL]

[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/8205/vr0u.jpg[/IMG]