Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochane dokupiłam leki kanisiowi bo sie skończyły , jeszcze trzeba dokupić te na stawy Artretum , ale ogólnie chłopaczek bardzo dobrze sie czuje i trzyma oby tak dalej .

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Basiura']Cioteczki więc tak rozmawialiśmy z Panem Rysiem jeśli chodzi o tą klatkę to się dogadaliśmy i ma nam dowieść zobaczymy co będzie dalej ....[/QUOTE]
super - jedna sprawa zakończona pomyślnie :)

[quote name='Basiura']kochane dokupiłam leki kanisiowi bo sie skończyły , jeszcze trzeba dokupić te na stawy Artretum , ale ogólnie chłopaczek bardzo dobrze sie czuje i trzyma oby tak dalej .[/QUOTE]
a skąd pieniądze na te specyfiki...?
jak w ogóle wyglądają finanse i rozliczenia z hotelem?
bo przecież kanis, mimo najlepszego serca basiura, nie będzie przez nią utrzymywany.... :roll:
to w końcu hotel, a nie przytulisko...

bazarek z butami się skończył, jest z niego 100 złotych, czyli bardzo dużo pieniędzy, za co [B]z całego serca dziękujemy agis[/B], która podarowała buty i zorganizowała wszystko; nie chcę sie wtrącać, bo to może już ustalone, ale nic tu nikt, ani na bazarkowym wątku nie pisze, więc muszę zapytać, żeby była jasnośc: na jaki rachunek mają iśc pieniądze z bazarku? czy nie uważacie, że będzie najlepiej, jeśli wpłata zostanie zrobiona bezpośrednio na konto hotelu?

a może jako osoba, która ma w sumie minimalny wpływ na losy psa, powinnam scedować wątek na kogoś, kto go dalej poprowadzi? może na egradską?
bo ja nie wiem co tam się dzieje w tej rudzie, jestem naprawdę daleko i czuję się jak piąte koło u wozu...
ale z drugiej strony, nie chciałabym tez obciążać egradskiej dodatkowymi obowiązkami...
boże, niechby ten biedny kanis znalazł wreszcie porządny dom na zawsze...

Edited by kakadu
Posted

ciocia gonzalesowa - dzięki wielkie za tę deklarację :kiss_2:
nie wiemy na jakie konto wpłacac pieniążki; jak się wszystko zorganizuje to podamy; zostan z nami proszę...

Posted

[quote name='Basiura']Martika Kochana Cioteczko wielkie dzięki i wielllkiii buziak za pomoc wkońcu mi się udało.[/QUOTE]

drobiazg ;) najważniejsze że się udało :) aby zdjęcie było większe zaznacz koniecznie rozmiar
640x480 :) tam jest taka zakładeczka którą rozwijasz ;)

Posted

[quote name='madziakato']Również wspomogę finansowo ślicznego Kaniska.

Poproszę o nr konta jak wszystko się wyjaśni.[/QUOTE]
bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Droda Kakadu wiec tak Kanisio ma zapłacone do 15 lipca , natomiast ostatnie leki zapłaciła Ewcia ale już się kończyły , i teraz ja dokupiłam przeciwbulowe oraz oczywiście na żołądek Ranigast , dodatkowo podaje Kanisiowi mleczko na osłonę.

Posted

Drogie cioteczki ja również pomogę jeśli ktoś by zechciał kupić Książeczkę zdrowia psa, kota czy króliczka polecamy nasze Firmowe Rancza z naszym logo cena 5zł Spróbuje póżniej wkleić zdjęcie książeczki . Oczywiście cały dochód przeznaczony jest dla Kamisia.

Posted

drogie cioteczki jesli chodzi o numer konta to chyba ciocia Kakadu ma ?? bo wiem że ktoś z cioteczek już przelewał pieniążki ale niestety nie pamiętam kto?

Posted

ciocia kakadu to ma swoj numer rachunku, który podawała jak kanis był pod jej opieką, czyli półtora roku temu; teraz nie przelewałam żadnych pieniędzy kanisa, bo ich nie posiadam; rozliczyłam wszystko co do grosza juz dawno; myślę, że teraz, ponieważ kanis jest w hotelu za który trzeba płacić, wpłaty bazarkowe i inne należy wpłacać bezpośrednio na konto basiura, czyli właśnie konto hotelu;
ja niestety nie mogę znowu użyczyć naszego bo mamy rozliczenia mojej tymczasowiczki i tż się po prostu nie zgodził;

Posted

umowa o finansowanie Kanisa jest pomiedzy basiura i skarpeta owczarkowa i na skarpete byly do tej pory wystawiane rachunki ( dwa razy po 300 zl za miejscowke, 65 za badania i 80 za leki), wiec uwazam, ze pieniadze dla pieska powinnny wplywac do SMONu, pod ktory jest podciagnieta skarpeta, przy wyraznym zaznaczeniu w tytule DLA KANISA. Prosze, zeby darczyncy pisali o potencjalnych wplatach na watku, zeby byla jasnosc sytuacji. Mam nowe chorwackie fanty na bazarek dla pieska. Pozdrawiam znad Adriatyku

Posted

Aleśmy się Ewcia spiknęły ;) Pozdrów Adriatyk :razz:
Jeśli ma byc tak jak pisze egradska, to podaję dane do wpłat dla Kanisa

[B]SMON
ul. Chałubińskiego 22/83
80-807 Gdańsk
Numer konta w formacie IBAN :[/B]
[B]PL 89 2490 0005 0000 4500 1264 5830[/B]
[B]Kod SWIFT:
ALBPPLPW

z dopiskiem: dla KANISA[/B]

Będę na bieżąco starała się podawać stan wpłat dla Kanisa na skarpetowym koncie :)

Posted

[quote name='DONnka']Aleśmy się Ewcia spiknęły ;) Pozdrów Adriatyk :razz:
Jeśli ma byc tak jak pisze egradska, to podaję dane do wpłat dla Kanisa

[B]SMON
ul. Chałubińskiego 22/83
80-807 Gdańsk
Numer konta w formacie IBAN :[/B]
[B]PL 89 2490 0005 0000 4500 1264 5830[/B]
[B]Kod SWIFT:
ALBPPLPW

z dopiskiem: dla KANISA[/B]

Będę na bieżąco starała się podawać stan wpłat dla Kanisa na skarpetowym koncie :)[/QUOTE]
Koniecznie trzeba przenieśc numer konta do wpłat Kaniskowych do pierwszego postu :)

Posted

A oprócz tego?
Bo artretum ma dużo odpowiedników więc może uda się coś załatwić taniej. Często można załapać się na "gratis" na wątku z lekami.

Posted

W aptece pewnie najtańszy. Na dogo rózne rzeczy trafiają się jeszcze taniej :-) Sama się kilkakrotnie przekonałam.
Co jeszcze oprócz tego leku potrzeba?