kakadu Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Asiaczek']Czy to oznacza, że oczyszczono gruczoł (wycisnięto)...? czy zastosowano jakąs inną metode leczenia? Bo my tutaj nic nie wiemy... pzdr.[/QUOTE] przepraszam, ale nie znam szczegółów; egradska ma czasem kontakt, ale też nie będzie nachodziła ludzi bez przerwy; trzeba poczekać cierpliwie, może się czegoś dowiemy... Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 to ja czekam cierpliwie ...nieustannie trzymając kciuki za zdrowie Kaniska :) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Cantadorra']Z tego co jest napisane wyżej,to dostał Kanis antybiotyk. A jak często jest u weta Kanis i co robi wet, to tego nie wiemy :( Ja martwię się o Kanisa.[/QUOTE] Antybiotyk to jedno, a wycisnięcie gruczołów tez może byc pomocne... No nic. Kanis jest pod opieką. pzdr. Quote
kakadu Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 no jest... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... Quote
Asiaczek Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Jak taka cisza, to rozumiem, że wsio OK, tak? Nie było nawrotu zapalenia gruczołów? pzdr. Quote
kakadu Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 mam nadzieję, że wszystko w porządku... Quote
bela51 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Wiesci z domu Kanisa są niestety wiecej niz oszczedne. I gdyby nie to, ze tak wiele tam sie dzialo i dzieje ( chyba ), to moglibysmy sie nie martwic. W koncu nie ze wszystbich domów są biezące wiesci. Ale w tym przypadku ciągle drązy nas niepewnosc czy jest dobrze ? Quote
kasiajock Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Witam wszystkich i przepraszam że tak długo nic nie pisałam ,ale duzo sie pozmienialo u nas w domu.ja obecnie jestem juz po rozwodzie i niedługo sie wyprowadzam.kaniska miałam zabrać ze soba ,ale jednak zostanie tu z jockiem.sa do siebie bardzo przywiązani i nie chce ich rozdzielać.z kaniskie jest dobrze ,udalo sie go wyleczyć .łapke ma wyleczona ,ładnie się zrosła,ale cały czas chodzi w skarpetce albo w buciku.dostaje cały czas witaminki i co dwa dini tabletke od bólu.jest kochanym psem i krzywda mu się nigdy nie stanie. Quote
Martika&Aischa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='kasiajock']Witam wszystkich i przepraszam że tak długo nic nie pisałam ,ale duzo sie pozmienialo u nas w domu.ja obecnie jestem juz po rozwodzie i niedługo sie wyprowadzam.kaniska miałam zabrać ze soba ,ale jednak zostanie tu z jockiem.sa do siebie bardzo przywiązani i nie chce ich rozdzielać.z kaniskie jest dobrze ,udalo sie go wyleczyć .łapke ma wyleczona ,ładnie się zrosła,ale cały czas chodzi w skarpetce albo w buciku.dostaje cały czas witaminki i co dwa dini tabletke od bólu.jest kochanym psem i krzywda mu się nigdy nie stanie.[/QUOTE] Pani Kasiu życie niestety jest okrutne :( proszę się dzielnie trzymać!!! W miarę możliwości prosimy również o choć kilka słów o zdrowiu Kaniska ....bardzo Pani współczuję :( Quote
kakadu Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-prosz%C4%99-podpiszcie"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...zę-podpiszcie[/URL] podpiszcie proszę petycję i powysyłajcie do znajomych - to bardzo ważne... Quote
kakadu Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 wszystkiego dobrego na święta dla wszystkich odwiedzających wątek kaniska :) [IMG]HTTP://zalacznik.wp.pl/d672/image003.gif?p=4&t=IMAGE&st=GIF&ct=QkFTRTY0&wid=11005&POD=1&type=&zalf=Nowe&tsn=136454046823578542&sid=cda171f986a7bec5d904300fabb333e9[/IMG] Quote
wolf122 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Dziękuję i wzajemnie Kakadu :loveu: Mam nadzieję,że u Kaniska i Rodziny jakoś się poukłada .Spokojnych Świąt :-) Quote
Iljova Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [COLOR=#000000][COLOR=#000000]Witam po długiej nieobecności na dogo niestety rzadko teraz będę zaglądać [/COLOR][/COLOR]:-( [COLOR=#000000][COLOR=#000000]Ale cały czas myślę o tych wszystkich zwierzakach i pamiętam o nich jak również o Was :smile:[/COLOR][/COLOR] Quote
egradska Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ekipo kaniskolubna, musimy znalezc pieskowi nowy dom... Sprawa nie jest megapilna, ale trzeba sie juz zaczac rozgladac Quote
bela51 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='egradska']Ekipo kaniskolubna, musimy znalezc pieskowi nowy dom... Sprawa nie jest megapilna, ale trzeba sie juz zaczac rozgladac[/QUOTE] A niech to....:-( Quote
kakadu Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 wiadomo co się stało? no bo coś się musiało zadziać przecież... Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 :( rany boskie :( nie wierzę !!!!!!!!!!!!! Quote
egradska Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='kakadu']coś po prostu wisi nad tym psem...[/QUOTE] cóż ludzie miewają swoje problemy, a psy w nich uczestniczą... czasami dla dobra czworonogów dom trzeba znaleźć inny. Dla Kaniska najlepiej bez schodów zbyt wielu. To przyjazny i kochany piesek, łapinka już wygojona. Po 4 maja spróbuję się umówić na spotkanie i może jakieś nowe fotki się uda zrobić Quote
Martika&Aischa Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 niestety życie jest pełne "niespodzianek" :(:(:( Quote
Iljova Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 co takiego spowodowało że nie chcą go dłużej?!?!?! jestem w szoku!!!! czy nawet te które znalazł dom nie są do końca bezpieczne?!?! Kanisku. <3 <3 <3 :'(:-( Quote
kakadu Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 (edited) [quote name='egradska']cóż ludzie miewają swoje problemy, a psy w nich uczestniczą... czasami dla dobra czworonogów dom trzeba znaleźć inny. Dla Kaniska najlepiej bez schodów zbyt wielu. To przyjazny i kochany piesek, łapinka już wygojona. Po 4 maja spróbuję się umówić na spotkanie i może jakieś nowe fotki się uda zrobić[/QUOTE] tego nie kwestionuję; ale przyznasz, znając wszystkie szczegóły historii kanisa, że bywają szczęśliwsze adopcje... szczęście w nieszczęściu, że pan ryszard zwrócił się do nas; może znowu coś zaradzimy; zaraz napiszę do maupa4 prośbę o przeniesienie wątku do pwp na woj. śląskie, bo zgadzam się z tobą, że trzeba mu szukac domu gdzieś niedaleko, żeby go znowu nie wozić przez pół polski... boże, biedny pies... Edited April 29, 2013 by kakadu Quote
kakadu Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 wątek przeniesiony; kanis na poważnie wraca do gry... juz wtedy było ciężko z domem; teraz jest dwa lata starszy... Quote
Martika&Aischa Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='kakadu']wątek przeniesiony; kanis na poważnie wraca do gry... juz wtedy było ciężko z domem; teraz jest dwa lata starszy...[/QUOTE] mnie pociesza tylko fakt że zdrowie Kaniska się poprawiło i łapina zaleczona ....strasznie mi go szkoda :( i bardzo żałuje ze Państwo czy razem czy osobno nie znajdą nawet kawałeczka podłogi dla Kanisa pod swoim dachem :( Quote
Recommended Posts