Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zalapalas sie na Jocka spiacego na Kanisku:)
[quote name='kakadu']wszystko wcielo z ostatniego tygodnia :angryy::angryy::angryy:
stracone zostały posty oraz niestety jak widze rowniez wszelkie pw; nie mozna wejsc w swoim profilu w swoje posty i watki; linki nie działają, zakładki/ulubione nie działają; nic qrwa nie można znaleźć; ciekawe jak my sie teraz w tym burdelu pozbieramy :pissed:;
admin napisal, ze nie mozna odzyskac tych danych; serweruś im sie "zepsiuł" :cool3:

ale akurat zdjecia sa - uff - chociaż tyle :cool3:
chyba, ze kasiajock wstawiła jeszcze jakies na ktore sie nie załapałam?[/QUOTE]

Posted (edited)

bardzo dziekujmy egradskiej za nadpłate na bazarku kanisa w wysokości 19,00 złotych :loveu:
jeszcze dwie wpłaty i wreszcie zamkniemy bazarek

Edited by kakadu
Posted

dzwoniła do mnie pani kasia; ma zepsuty komputer i dlatego sie nie odzywa, ale pod koniec przyszłego tygodnia jak dobrze pójdzie, wstawi rachunki za zakup materiałów do budowy kojca;
kojec powolutku powstaje; ostatni bazarek sie skończył, wczoraj nie udało mi sie wydębic od tza, żeby wszystko sprawdził, dziś go przycisne i uzbierane pieniązki najpóźniej w piątek czyli 27.04 wpłacimy na konto kasiajock z przeznaczeniem na środki przeciwbólowe;
u kaniska wszystko w porządku, śierść ma lśniącą, ogonek ładnie mu zarósł po moich wycinankach jeszcze ze schroniska, jest wesoły i bardzo kochany, ale niestety nie może sie obejść bez tabletek...; boję się o jego żołądek...; może lepszy byłby ten trocoxil?
z bazarku bedzie 167,40 plus 190,50 które już mamy to będzie 357,90 - na trocoxil by było...
może uda mi się kupić tu przez koleżankę po 70 za tabletkę? może niech sie kasiajock skonsultuje jeszcze raz ze swoim wetem..? to by bylo na 5 tabletek czyli jakies 4 miesiące, a tego się nie bierze ciągle, chyba po 2 miesiącach trzeba zrobić przerwe, to by wystarczyło na dlugo...

Posted (edited)

ok, bazarek rozliczony, uzbierało sie 171,40 i razem z poprzednią kwotą 190,50 mamy 361,90;
zaraz zrobimy przelew i tym samym [B]wszystkie środki uzbierane na kanisa zostały na niego rozdysponowane;[/B]

pozostaje nam jeszcze uzbierać 270,00 na ten zniszczony kennel, ale to już naprawdę nie ma histerii; kropce sie nie spieszy; powoli porobię bazarki (jeszcze mam troszke przedmiotów) i sie uzbiera; to nie jest jakaś porażająca kwota;
[COLOR=#b22222][B]dziękuję wszystkim przeogromnie [/B][/COLOR]:kiss_2::kiss_2::kiss_2:[COLOR=#b22222][B] - bez was to by się nie udało...[/B][/COLOR]

Edited by kakadu
Posted

[quote name='wolf122']Żeby nie było,że Kakadu pisze do siebie,to się odezwę za innych:cool3:Pozdrawiam Kaniska:razz:[/QUOTE]
bardzo dziekuje :)
nie powiem - miałam przez chwilę taka myśl, ale po twoim wpisie już mi lepiej ;)

Posted

[quote name='kejciu']ja tez się melduję :)zaglądam :)[/QUOTE]
dziekuję, że jesteście :)
kejciu! jakie masz odjazdowe banerki! kto ci takie zmontował?

miło mi poinformować, że od dziś jestem tu tylko gościem, wypatrującym wieści od kasiajock; wątek kanisa został przeniesiony do "juz w nowym domu" i naprawde płakać mi się chce, że sie udało; wyrobiliśmy sie w pół roku :)

Posted

lubię szczęśliwe zakończenia :) wszystkiego dobrego w nowym domu Kanisku :)
Kakadu, a dla Ciebie wielkie podziękowania za wszystko, co zrobiłaś dla Kanisa :)
Teraz, to już tylko będę czekać na same dobre wieści z nowego domu.

Posted

Wszystkiego najlepszego Kanisku, bardzo się cieszę, że znalazłeś swoją przystań.
Kakadu, trocoxil przerywa się po 5-6 dawkach. Robi się badania, głównie wątrobowe. Oczywiście też się przerywa jak pies źle to toleruje, ale dopiero po ok. miesiącu oczyszcza się organizm z leku.

Posted

[quote name='Cantadorra']Wszystkiego najlepszego Kanisku, bardzo się cieszę, że znalazłeś swoją przystań.
Kakadu, trocoxil przerywa się po 5-6 dawkach. Robi się badania, głównie wątrobowe. Oczywiście też się przerywa jak pies źle to toleruje, ale dopiero po ok. miesiącu oczyszcza się organizm z leku.[/QUOTE]
dzieki za info - to już pani kasia zadecyduje jak najlepiej rozdysponowac te środki, ja sie nie wtrącam, a juz na pewno nie bardziej niż pozostali; pani kasia napisala w smsie, ze kanis dostaje te tabletki co przesłałam co drugi dzień, plus osłonę na żołądek w postaci ranigastu;

Posted

[quote name='kakadu']dziekuję, że jesteście :)
kejciu! jakie masz odjazdowe banerki! kto ci takie zmontował?

miło mi poinformować, że od dziś jestem tu tylko gościem, wypatrującym wieści od kasiajock; wątek kanisa został przeniesiony do "juz w nowym domu" i naprawde płakać mi się chce, że sie udało; wyrobiliśmy sie w pół roku :)[/QUOTE]

Nie wiem czy mogę ujawnić :) ale dostałam bannerek w prezencie od zoja. :)za co bardzo jeszcze raz dziękuję :)
Powodzenia Kanisku :)

Posted

Bardzo sie ciesze z tego szczęsliwego zakonczenia.
Nie byłoby go, gdyby nie p.Kasia i Wy wszyscy, ktorzy tak bardzo wspieraliscie Kanisa, na czele z kakadu.
Zycze szczescia Kaniskowi i jego Rodzinie.:lol:

Posted

To są chwilę które dają siłę i doładowują energią.
Kanisek na szczęście trafił mu się wspaniały dom, a Kasiajock ma szczęście że ma Kaniska ;-)

Posted

:thumbs::bye::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Caluniej Kanisiowej rodzince domenkowej- zdrowenka :loveu: najlepsiunkiego wszystkiego kochani, ale wiesciiiiiiiiiiiiii:iloveyou::iloveyou:sercem calym dziekujemyyyyyyyyyy i kciuki trzymamy za calunia ekipe

Posted

Witam wszystkich !
Przepraszam, że nic nie pisałam, ale miałam zepsuty komputer. U Kanisa wszystko ok ! :mdrmed: Jest kochany i pocieszny :loveu:. Na prawdę nie żałujemy, że został z nami na stałe. Wklejam rachunki za materiał na kojec, zdjęcia z książeczki od Kanisa, że dostał dwie dawki kropelek na te robaki oraz kilka zdjęć. Prawie na wszystkich jest z Jego ulubioną zabawką - piszczącym kręglem.
Pozdrawiam ;-) .

[IMG]http://images35.fotosik.pl/1356/691ac0469a724fd6gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/1553/974de57d32aac818gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/1553/c241e7a6f870a22egen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1536/f97cc43e3b5bdc16gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/1553/465b7bbb0da61804gen.jpg[/IMG]