bela51 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 I tak najwiekszy kłopot mają organizatorzy bazarkow i skarbnicy. Jesli nie zapisywali wszystkiego w innym miejscu niz dogo... Quote
kakadu Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 oj tak, nie wyobrażam sobie odtwarzania tego wszystkiego; na szczescie kanisowy bazarek zdazyl sie skonczyc w pore... Quote
egradska Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nie zalapalas sie na Jocka spiacego na Kanisku:) kakadu napisał(a):wszystko wcielo z ostatniego tygodnia :angryy::angryy::angryy: stracone zostały posty oraz niestety jak widze rowniez wszelkie pw; nie mozna wejsc w swoim profilu w swoje posty i watki; linki nie działają, zakładki/ulubione nie działają; nic qrwa nie można znaleźć; ciekawe jak my sie teraz w tym burdelu pozbieramy :pissed:; admin napisal, ze nie mozna odzyskac tych danych; serweruś im sie "zepsiuł" :cool3: ale akurat zdjecia sa - uff - chociaż tyle :cool3: chyba, ze kasiajock wstawiła jeszcze jakies na ktore sie nie załapałam? Quote
kasiajock Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Wsadzam jeszcze raz zdjęcie Kanisa i Jocka. Quote
kakadu Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 (edited) bardzo dziekujmy egradskiej za nadpłate na bazarku kanisa w wysokości 19,00 złotych :loveu: jeszcze dwie wpłaty i wreszcie zamkniemy bazarek Edited April 16, 2012 by kakadu Quote
Asiaczek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Tez współczuję tym, którzy mieli bazarki w toku.... Pzdr. Quote
kakadu Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 dzwoniła do mnie pani kasia; ma zepsuty komputer i dlatego sie nie odzywa, ale pod koniec przyszłego tygodnia jak dobrze pójdzie, wstawi rachunki za zakup materiałów do budowy kojca; kojec powolutku powstaje; ostatni bazarek sie skończył, wczoraj nie udało mi sie wydębic od tza, żeby wszystko sprawdził, dziś go przycisne i uzbierane pieniązki najpóźniej w piątek czyli 27.04 wpłacimy na konto kasiajock z przeznaczeniem na środki przeciwbólowe; u kaniska wszystko w porządku, śierść ma lśniącą, ogonek ładnie mu zarósł po moich wycinankach jeszcze ze schroniska, jest wesoły i bardzo kochany, ale niestety nie może sie obejść bez tabletek...; boję się o jego żołądek...; może lepszy byłby ten trocoxil? z bazarku bedzie 167,40 plus 190,50 które już mamy to będzie 357,90 - na trocoxil by było... może uda mi się kupić tu przez koleżankę po 70 za tabletkę? może niech sie kasiajock skonsultuje jeszcze raz ze swoim wetem..? to by bylo na 5 tabletek czyli jakies 4 miesiące, a tego się nie bierze ciągle, chyba po 2 miesiącach trzeba zrobić przerwe, to by wystarczyło na dlugo... Quote
kakadu Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 (edited) ok, bazarek rozliczony, uzbierało sie 171,40 i razem z poprzednią kwotą 190,50 mamy 361,90; zaraz zrobimy przelew i tym samym wszystkie środki uzbierane na kanisa zostały na niego rozdysponowane; pozostaje nam jeszcze uzbierać 270,00 na ten zniszczony kennel, ale to już naprawdę nie ma histerii; kropce sie nie spieszy; powoli porobię bazarki (jeszcze mam troszke przedmiotów) i sie uzbiera; to nie jest jakaś porażająca kwota; dziękuję wszystkim przeogromnie :kiss_2::kiss_2::kiss_2: - bez was to by się nie udało... Edited April 26, 2012 by kakadu Quote
wolf122 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Żeby nie było,że Kakadu pisze do siebie,to się odezwę za innych:cool3:Pozdrawiam Kaniska:razz: Quote
kakadu Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 wolf122 napisał(a):Żeby nie było,że Kakadu pisze do siebie,to się odezwę za innych:cool3:Pozdrawiam Kaniska:razz: bardzo dziekuje :) nie powiem - miałam przez chwilę taka myśl, ale po twoim wpisie już mi lepiej ;) Quote
kakadu Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 kejciu napisał(a):ja tez się melduję :)zaglądam :) dziekuję, że jesteście :) kejciu! jakie masz odjazdowe banerki! kto ci takie zmontował? miło mi poinformować, że od dziś jestem tu tylko gościem, wypatrującym wieści od kasiajock; wątek kanisa został przeniesiony do "juz w nowym domu" i naprawde płakać mi się chce, że sie udało; wyrobiliśmy sie w pół roku :) Quote
agis Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 lubię szczęśliwe zakończenia :) wszystkiego dobrego w nowym domu Kanisku :) Kakadu, a dla Ciebie wielkie podziękowania za wszystko, co zrobiłaś dla Kanisa :) Teraz, to już tylko będę czekać na same dobre wieści z nowego domu. Quote
Cantadorra Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Wszystkiego najlepszego Kanisku, bardzo się cieszę, że znalazłeś swoją przystań. Kakadu, trocoxil przerywa się po 5-6 dawkach. Robi się badania, głównie wątrobowe. Oczywiście też się przerywa jak pies źle to toleruje, ale dopiero po ok. miesiącu oczyszcza się organizm z leku. Quote
kakadu Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Cantadorra napisał(a):Wszystkiego najlepszego Kanisku, bardzo się cieszę, że znalazłeś swoją przystań. Kakadu, trocoxil przerywa się po 5-6 dawkach. Robi się badania, głównie wątrobowe. Oczywiście też się przerywa jak pies źle to toleruje, ale dopiero po ok. miesiącu oczyszcza się organizm z leku. dzieki za info - to już pani kasia zadecyduje jak najlepiej rozdysponowac te środki, ja sie nie wtrącam, a juz na pewno nie bardziej niż pozostali; pani kasia napisala w smsie, ze kanis dostaje te tabletki co przesłałam co drugi dzień, plus osłonę na żołądek w postaci ranigastu; Quote
Kejciu Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 kakadu napisał(a):dziekuję, że jesteście :) kejciu! jakie masz odjazdowe banerki! kto ci takie zmontował? miło mi poinformować, że od dziś jestem tu tylko gościem, wypatrującym wieści od kasiajock; wątek kanisa został przeniesiony do "juz w nowym domu" i naprawde płakać mi się chce, że sie udało; wyrobiliśmy sie w pół roku :) Nie wiem czy mogę ujawnić :) ale dostałam bannerek w prezencie od zoja. :)za co bardzo jeszcze raz dziękuję :) Powodzenia Kanisku :) Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Bądź szczęśliwy ze swoimi ludźmi Kanisku :*:*:* Bardzo się cieszę że chłopak ma swoje miejsce na ziemi :) Quote
bela51 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Bardzo sie ciesze z tego szczęsliwego zakonczenia. Nie byłoby go, gdyby nie p.Kasia i Wy wszyscy, ktorzy tak bardzo wspieraliscie Kanisa, na czele z kakadu. Zycze szczescia Kaniskowi i jego Rodzinie.:lol: Quote
Iljova Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 To są chwilę które dają siłę i doładowują energią. Kanisek na szczęście trafił mu się wspaniały dom, a Kasiajock ma szczęście że ma Kaniska ;-) Quote
Beatkaa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Dawno mnie tu nie było...a tu takie wieści :multi: Suuuper !!! :cool: Quote
Nadziejka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 :thumbs::bye::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Caluniej Kanisiowej rodzince domenkowej- zdrowenka :loveu: najlepsiunkiego wszystkiego kochani, ale wiesciiiiiiiiiiiiii:iloveyou::iloveyou:sercem calym dziekujemyyyyyyyyyy i kciuki trzymamy za calunia ekipe Quote
Asiaczek Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ja z doskoku, ale ciesze się bardzo:) Dla kaniska, jego nowej Rodziny - samych usmiechniętych dni:) Pzdr. Quote
kasiajock Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Witam wszystkich ! Przepraszam, że nic nie pisałam, ale miałam zepsuty komputer. U Kanisa wszystko ok ! :mdrmed: Jest kochany i pocieszny :loveu:. Na prawdę nie żałujemy, że został z nami na stałe. Wklejam rachunki za materiał na kojec, zdjęcia z książeczki od Kanisa, że dostał dwie dawki kropelek na te robaki oraz kilka zdjęć. Prawie na wszystkich jest z Jego ulubioną zabawką - piszczącym kręglem. Pozdrawiam ;-) . Quote
Recommended Posts