Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

onka pięknaaa...no cóż...kiedyś będę mieć wymarzonego owczarka :P

jutro dodam zdjecia na stronę.

Edi, ja wiem, że czasem masz krucho, ale jakby jakimś cudem udało Ci się zrobić choć po 5 zdjęć niektórym psiakom, to byłoby super...bo już nie wiem jak dawać psy na olx żeby mi ogłoszeń nie odrzucało...jest inny tekst, inny tytuł, ale zdjęcia te same i co parę dni odrzuca mi ogłoszenia :( (robię na dwa miasta z różnych kont i niektóre przechodzą bez problemu, a inne wciąż odrzuca)

psiaki, którym przydałyby się zdjęcia:

- Fen, Play, Trevor i Mentor

Suniom też by się przydały, ale nie aż tak koniecznie.

- Fela, Vega i Fryga : Fela ma zdjęcia z zimy, mało ją na nich widać ;), Fryga się cosik na zdjęciach wierciła i też przydałyby się jej zdjęcia na których byłoby widać jaka z niej piękna suczka, Vega ma fajne zdjęcia, ale też zimowe i troszkę mało jest na nich wyraźna :)

A jak się ma Hebanek?

Posted
5 godzin temu, słodkokwaśna napisał:

Marzenko będzie ciężko...ale zrobię..najpierw tym adopcyjnym.

Hebanek dobrze,...tylko pan się wycofał jak usłyszał, że Heban ma w miarę dobre wyniki:(

wiem, że ciężko...ale to choć zrób proszę Trevorowi i Mentorowi, reszta nie ma najgorszych zdjęć to sobie jakoś poradzę, może kilka zmienię graficznie (jakaś ramka czy coś) co by mi olx przyjął :)

Posted
12 minut temu, słodkokwaśna napisał:

Zrobię Trevorowi..bo Mentorowi nie robimy ogłoszeń...

On jest podobny do wielu innych psów , to odświeżam tamte ogłoszenia.

no ok :)

Posted

no, w końcu dodałam nowe zdjęcia i nową sunię na stronę :) niestety rano miałam problem, ostatnio Patryk musiał mi na nowo system na komputerze wgrywać i coś mi nie działało...musiałam poczekać aż mi naprawi :) ale już jest ok więc i strona aktualna :)

Posted

Jeszcze dam Szyszki 5  zdjęć..bo nie miałam czasu na więcej... przyjechał Pan od Vegi...

I Szyszka nie chciała wstać..jak siadła ..tak siedziała.

Wczoraj też ludzie przyjechali ją oglądać i ona wtedy się boi..próbowała schować się do boksu jakiegokolwiek.

Ona tak ma..najgorsze jest to pierwsze poznanie a po kilku godzinach jest cudowną, wchodzącą na kolana sunią..

Poza tym chodzi ładnie na smyczy. 

IMG_2878 (800x533) (2).jpg

IMG_2885 (800x550).jpg

IMG_2890 (800x533).jpg

IMG_2882 (800x533).jpg

IMG_2887 (589x800).jpg

Posted

Marzenko przepraszam...ale wet szczepił Kantę i zapomniałam jak ma na imię ..to podałam Schela do książeczki..

A nie miałam jak sprawdzić, bo laptop mi padł bez prądu:(Dziś Schela była na spacerze i jest cudna:) Pięknie chodzi na smyczy..chociaż obroży się troszkę bała.

Jest wtedy spokojna i umie siad i łapa:)

Na psy też jakoś reaguje spokojnie..ale słabe to było sprawdzanie przy pierwszym spacerze..to później to jeszcze sprawdzimy dokładnie.

Jutro jak mi się uda ..zdjęcia jej zrobię.

a Kanta może być nowa , kochana sunia:) młodziutka ok roku ..mega zaniedbana!!!

Z dredami.

Urocza i piękna ...bardzo chuda:(

Jest troszkę mniejsza niż owczarek, ale go przypomina.

Jak będzie po szczepieniach i po pielęgnacji to zrobię jej ładne zdjęcia:) 

I będą się o nią bić;)

IMG_2798 (800x533).jpg

IMG_2809 (800x533).jpg

IMG_2813 (800x533).jpg

IMG_2822 (800x533).jpg

IMG_2829 (800x533).jpg

IMG_2811 (800x533).jpg

Posted

jutro zaktualizuje stronę, dzięki za zdjęcia Trewora i Mentora :)

hmm już ostatnio się coś ze zdjęciami porobiło, ale zmieniałam to dwa dni temu...znów coś jest nie tak? Jutro rano to sprawdzę i poprawię :)

Posted

Edytko zobacz w wolnej chwili stronę, poprawiłam zdjęcia i już powinno być ok, sprawdzałam na Patryka komputerze i u niego wygląda dobrze, nic się już nie rozjeżdża :)

Posted

Nowa Kanta - kolejny pies, którego człowiek chciałby od razu brać do domu :P Oj obawiam się, że jak Nusia albo Pestka znajdzie dom (oby znalazły, choć na razie cisza...) to i tak kolejny pies do nas trafi wcześniej niż później :)

Posted

Kanta to perełka:) chciałoby się ją ciągle przytulać....ale straszna chudzinka:(

Jest jak kopciuszek...teraz potarganiec i brudasek, ale tak na prawdę to cudnej urody sunia.

A te jej oczka....zjawiskowe!

Patrzyłam na stronę..chyba jest dobrze...

Co do Vegi, to miałaby iść do ośrodka z dziećmi na dogoterapię, ale pojedzie w poniedziałek na sprawdzenie..czy da radę się wyciszyć, bo trochę szalona jest.

Posted

Zaczynam od Wegi:)

Wegusia się sprawdziła...był troszkę problem z końmi. Ale teraz trzyma się od nich na dystans.

Zresztą jest tutaj:

To nowy ośrodek, ale to nawet lepiej, że będzie się zapoznawała ze wszystkimi po trochu.
Z panem chodzi na 20 km spacery a potem śpi we własnym pokoju:)
Będzie szczęśliwa!

Baronek też pojechał do świetnego domu, do rodziny, która brała od nas Pasko:) Ma się świetnie, ale nie będzie mieszkał z Baronem..tylko w innym domu.
Baron będzie mieszkał z kotami.

No i Mentor:)
Będzie psem podwórkowo- domowym...do puki się nie nauczy zachować porządku w domu.

Nowa Eja jest urocza, ale boi się smyczy..i musi ją poznać na razie w boksie, aby bezboleśnie chciała wychodzić na spacer.

A to już nowy piesol...ok 6 letni
Spał zwinięty w kłębek pod biedronką i nie reagował na nic.
Jest w dobrym stanie fizycznym..tylko dziwnie się zachowuje, jest taki otumaniony.
Ale z każdą miską jedzenia i dozą głasków...piesol się otwiera i zaczyna normalnie funkcjonować.
Ale co jest najgorsze..to miał na sobie ok 5 kg obrożę z dodatkami..:( 
Nigdy nic takiego nie widziałam, zdejmowałam mu to ok kilku minut a jak zdjęłam, to widać było jak mu ulżyło i machnął ogonkiem.
Jest bardzo łagodny i spokojny. Kocica sama się sprawdziła na niego...wybierała mu z michy przysmaki a on podszedł, powąchał i tyle.
Jest kochany i taki poczciwy...może będzie.....?

IMG_2932 (800x533).jpg

IMG_2942 (800x533).jpg

IMG_2955 (800x691).jpg

IMG_2966 (800x533).jpg

IMG_2971 (800x533).jpg

Posted

Powodzenia dla Vegi, Barona i Mentora ! :)

Nowy piesio wygląda jakby się z łańcucha urwał :( biedny, 

jak nie masz imienia to może Aster, albo Ron, Roj, albo hmmm mi y do niego ten Ron pasował :)

Posted

Dziś Schela miała sesję zdjęciową:)

Na spacerze jest spokojna i grzeczna. Umie siad i łapa.

Do innych psiaków raczej pozytywna..jedynie przy pierwszym kontakcie nie da sobie w kaszę dmuchać.

Ale jak inny psiak lub sunia jest spokojny..to ona też nie wchodzi mu w paradę.

W piątek będzie wysterylizowana.

IMG_0019 (800x533).jpg

IMG_0028 (800x664).jpg

IMG_0035 (800x534).jpg

IMG_0037 (800x786).jpg

IMG_0039 (800x712).jpg