słodkokwaśna Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 te akurat są śliczne, reszta to kundelki świętokrzyskie. Quote
słodkokwaśna Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Chciałam też zrobić zdjęcia Fenusiowi bez łapy, ale to już moje 3 podejście i za każdym razem coś mi nie da ich robić:( Dziś były co chwile telefony o szczeniaki , ja biegałam do domu, bo telefon się ładował a Krysia poddenerwowana czekała ... potem już musiała iść, to tyle mu zrobiłam, ale nie o takie zdjęcia mi chodziło . Quote
słodkokwaśna Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 on sobie daje świetnie radę bez łapki i jest chyba bardziej radosny a na zdjęciach wyszedł jakby nawet nie mógł się podnieść. Quote
Istar19 Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Jeju jakie czekoladki ! szkoda psiaków z takiego miejsca :( na prawdę nigdy nie zrozumiem takich ludzi..i może dobrze, bo gdybym zaczęła ich rozumieć to byłoby ze mną źle... psiaczki będą mieć imiona? znaczy mają już imiona? szczepienie, odrobaczenie to rozumiem przed nimi? Edi potwierdź proszę na bazarku, że pieniążki dotarły :) nowy bazarek jutro wieczorem będzie czynny...nie wyrobiłam się w tym tygodniu, przepraszam :( wyślę też do Ciebie za moment maila. Quote
słodkokwaśna Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 przepraszam miałam komunię u siostry, to wiadomo masa przygotowań i pracy ...dopiero dziś coś kontaktuje. Szczeniaki bez imion, ale nie muszą mieć, aby być na stronie. Proszę dodawaj nowe psy na stronę bez imion, bo szkoda czasu. Wczoraj na komunii miałam 34 telefonów odebranych o szczeniaki i 14 nieodebranych (pewnie też o szczeniaki) To jakiś koszmar, chyba wyczuli, iż nie mam czasu . Odsyłam w takich wypadkach na stronę . A w sobotę poszły do domku Zizi, 2 grubaski z domu i Sil:) Marzenko zdejm ze strony te, które pojechały tydzień temu. czyli Foster, Blondisia:) Quote
słodkokwaśna Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 11 godzin temu, Istar19 napisał: Jeju jakie czekoladki ! szkoda psiaków z takiego miejsca :( na prawdę nigdy nie zrozumiem takich ludzi..i może dobrze, bo gdybym zaczęła ich rozumieć to byłoby ze mną źle... psiaczki będą mieć imiona? znaczy mają już imiona? szczepienie, odrobaczenie to rozumiem przed nimi? Edi potwierdź proszę na bazarku, że pieniążki dotarły :) nowy bazarek jutro wieczorem będzie czynny...nie wyrobiłam się w tym tygodniu, przepraszam :( Dziewczyno za co Ty mnie przepraszasz? Przecież Jestem Ci wdzięczna za bazarki i w szoku jestem, że tak szybko je robisz. Mega szybko! Może, aż za duże tempo sobie wyznaczyłaś... Piękna pogoda, mnóstwo innej pracy to Marzenko troszkę zwolnij. Kochana nie ma sensu się zabijać a tydzień w tą czy w tamtą stronę nic nie zmieni. Andzia też powiedziała , że spokojnie poczeka....;) Co do gościa-zbieracza , to pewnie mnóstwo jeszcze takich jest miejsc w Polsce, tylko ludzie na to patrzą i nie widzą....dopiero jak psy stają się groźne, to dają znać. Szkoda ludzi-zbieraczy, bo to często są bardzo wrażliwi i dobrzy ludzie, tylko rzeczywistość ich przerasta ,są samotni, ludzie ich nie rozumieją, brakuje im wsparcia i pomocy. Ciebie Marzenko to nie dotyczy, bo wszyscy Cię uwielbiają a wspiera Cię ten, co kocha Cię najbardziej. Mnie chyba też to nie dotyczy;)...chyba. Quote
Istar19 Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Edi Blondi i Forest zostali zdjęci ze strony już w zeszły wtorek bodajże. zaraz zdejmę Zizi i Sila i dopiszę że tylko jeden szczeniaczek szuka jeszcze domu, czekoladki też za moment dodam - o imiona pytam, bo z imionami łatwiej mi się na stronę ich dodaje. Ja zawsze wszystko staram się robić szybko i na już...nie lubię odkładać tego, co muszę (bądź chce) zrobić :) Jakoś nie umiem zwolnić...czasem mam tylko takie dni, co nie chce mi się po prostu nic...siedzę wtedy tylko z książką i oddaje się lenistwu na 100 %...a potem znów wraca wszystko do normy :) Pogoda piękna ! W końcu prawdziwa, ciepła wiosna :) Quote
słodkokwaśna Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 24 minut temu, Istar19 napisał: Edi Blondi i Forest zostali zdjęci ze strony już w zeszły wtorek bodajże. No widzisz gapa ze mnie...a ja ich widziałam w sobotę na stronie, bo pewnie miałam otwartą stronę bez odświeżania. Quote
Istar19 Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Godzinę temu, słodkokwaśna napisał: No widzisz gapa ze mnie...a ja ich widziałam w sobotę na stronie, bo pewnie miałam otwartą stronę bez odświeżania. ze mnie też nie raz gapa - np wprowadzam zmiany na stronie i zapominam ich opublikować ...ale akurat psiaki były zdjęte i zostało to zapisane ;) nowe czekoladki już na stronie. mam pytanie, bo albo odkleiła mi się cenówka, albo staniczek się przemknął bezcenny ;) jaka cena wywoławcza? Quote
Istar19 Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Zapraszam :) w razie jakby coś było nie tak - napisz mi, tymczasem zmykam na dłuuugi spacer...wrócę późnym popołudniem :) Quote
słodkokwaśna Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 7, 50 cw Marzenko rzeczy z dużą literą C to marka Cubus. Czy sama sprawdzisz czy chcesz abym Ci napisała które to nr. Napisz,że nowe przy każdej nowej rzeczy, chyba że łatwiej będzie podzielić na nowe i używane. bluzka 27 Laura scott jest używana. tunika różowa z cekinami jest z Francji firmy La redoute. spódnica 67 jest marki top sekret. spodnie 68 marki Layla spodnie 69 chyba BPC i inne już nie będę wpisywać tu Marzeńciu powpisuj marki, bo ludzie lubią wiedzieć co kupują. Quote
Istar19 Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 dobra, markę Cubus dopiszę po spacerze - wiem, które ciuszki, bo specjalnie karteczki z C dawałam w widocznym na zdjeciu miejscu :), do tuniki i spódniczki tez markę dopiszę W pierwszym pości bazarku napisałam, że większość ciuszków jest nowych, chyba że pisze inaczej w opisie...choć faktem jest, że pewnie mało kto to doczyta..w takim razie wieczorem wszystko podopisuje :) w międzyczasie może już coś zostanie zakupione, grunt, że ceny się zgadzają ;) Quote
słodkokwaśna Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 29 minut temu, Istar19 napisał: w międzyczasie może już coś zostanie zakupione, grunt, że ceny się zgadzają ;) Marzenko chiba cosik nie...;) nie wiem może byłam zbyt zmęczona, albo metki się pomieszały...ale niektóre są za drogie z ceną mojego zakupu a inne tańsze niż kupiłam (tylko1 szt)...lepiej do Ciebie zadzwonię...kiedy mogę? Coś se nic nie wybrała??? Quote
Istar19 Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 hmm wyższe ceny ewentualnie mogą być o 50 groszy - nie lubię takich końcówek w rozliczeniach - wybacz. chyba, ze kiedy robiłam zdjęcia to coś źle napisałam, ale to chyba nie problem....nie powinno być różnic większych niż złotówka chyba? za to niższa cena już jest problemem, więc napisz proszę, co źle oceniłam - jak nikt nie licytuje to cenę zmienię :) Parę marek jeszcze nie dopisałam, nie umiem przeczytać moich zapisków i muszę ciuszki wyjąć z szafy i sprawdzić :) a nie wybrałam, bo ja już mam szafę zapchaną do granic możliwości i choć ciuszki śliczne, to po prostu wiem, że większy pożytek będzie jak się sprzedadzą...a jak się nie sprzedadzą, to wtedy może coś wybiorę z tego co zostało - bardzo dziękuje ;) Quote
słodkokwaśna Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 To niech już tak zostanie Marzenko....wyrównało się:) Dziś będzie zdjęciowo, to muszę być grzeczna abyś się nie złościła;) Quote
Istar19 Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Godzinę temu, słodkokwaśna napisał: To niech już tak zostanie Marzenko....wyrównało się:) Dziś będzie zdjęciowo, to muszę być grzeczna abyś się nie złościła;) ja złościła? ^^ja się rzadko kiedy złoszczę :P czasem tylko wyrażam swoje niezadowolenie ! ot co ja dziś do pracy wychodzę o 13, to zdjęcia dodam albo po pracy (po 22) albo jutro jakoś przed pracą :) Quote
słodkokwaśna Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 To na początek nowa dziewczyna;) sunia Gaja jest u nas tymczasowo. Do adopcji zewnętrznych daj ją Marzenko. Nie znam jej wieku, ale wg mnie ok 3 lat. Jest po sterylizacji, miała przypalaną 3 powiekę, troszkę chudziutka, ale jak widać na zdjęciach bardzo urocza:) Dziś na dwóch smyczkach, ale sobie nieźle radzi to jutro już normalnie na jednej będzie chodziła na spacerze. Troszkę bojaźliwa, bała się aparatu, ale do ludzi w porządku. Tylko na początku jest z dystansem, po kilku głaskach sunia się otwiera. Do psów na razie neutralna . Quote
słodkokwaśna Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 Jeszcze kochany Taylor:) Już jest zdrowy i pełen pozytywnej energii. Cudny jest :)Z psami się dogaduje, kocha cały świat i bawił by się , przytulał, bawił, przytulał .....cały czas:) Ma ok 1, 5 roku i pięknie umie trzymać swoje potrzeby na wodzy. Na smyczy też sobie już radzi . Bardzo kontaktowy psiak. Quote
Recommended Posts