Istar19 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Katar to mordęga, mnie męczy od niedzieli...Oby u ciebie szybciej minął :) Z bazarkami nie ma źle,ja lubię nawet te rzeczy ogarniać,najgorsze mnie czeka dopiero... Czyli wklepywanie tego na dogomanie :) ale myślę że jak się dziś za to zabiorę to jutro,najdalej w sobotę bazarek ruszy ;) Quote
słodkokwaśna Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Jednak robienie zdjęć nowym aparatem nie jest łatwe. Muszę go lepiej poznać i poćwiczyć. No i brakuje obiektywu...dziwne to , ale obiektyw jest droższy od aparatu (600 zł).... muszę poszukać na allegro. A to już łobuziak , co się żywił kurami itp ptaszkami w Lisowie.Ma ok 10 miesięcy i mega dużo energii. Poza tym to pozytywny, lekko zwariowany piesio. Ma szczepienia i czipa ....przed kastracją. Quote
słodkokwaśna Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Do suczek w porządku a do psów jak to młody gniewny, troszkę zadziorny ale do wyuczenia. Quote
Istar19 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 słodki psiaczek ! a imię ma ? ja się powoli biorę za wpisywanie fantów na bazarek, ale mi to chwilę zajmie, bo na prawdę mam dużo drobiazgów :) jak tam Biżu? ma jakieś zainteresowanie? Patryk prosił bym spytała ;) Quote
słodkokwaśna Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Teraz piesio ok 3-4 letni Sticz, który miał niby paraliż ale okazało się to zapaleniem nerwu kulszowego i udało się go wyleczyć , ale zdjęcia ma fatalne":(do poprawy. Krysia go nie mogła okiełzać a ja zlokalizować do zdjęć. Jest fajowy i trochę energiczny. Z psami się dogaduje ,ale tylko z uległymi i spokojnymi. Smycz opanowuje... Quote
słodkokwaśna Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Krysia mu uśmiech nawet zrobiła;) Quote
słodkokwaśna Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 No i prawie jamniczek odjamniczony, bo jakiś kretyn lub kretynka mu obcięła uszy tzn. nawet nie obcięła tylko ,,ukształtowała'':( Jest słodki ma 1,5 roku i tak jak Sticz ma wszystkie wetowskie zabiegi itp ...za sobą. Może Ricz mu będzie? Smycz polubił. i Celika polubił ...wzajemnie , bo Celik go nawet bardzo polubił. Quote
Buńka Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 O matkuchno jedyna :O Chyba ślepy się za nożyczki złapał i psinę okaleczył :O Biedny piesio.. :( A ten pierwszy wesołek jeśli bez imionka to skojarzył mi się z bajkowym Olafem :D więc może Olaf? Chyba że cioteczki wymyślą coś innego. Dzisiaj wydarzenie Marcelka powędrowało na wydarzenie trójłapków szukających domków :) Może ktoś go wypatrzy i się zakocha w cudaku <3 :) Quote
słodkokwaśna Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Celik trochę się lepiej poczuł, bo dziś nawet pogonił łobuziary Margolcię z trikolorką:) Teraz przyjechały dzikawe szczeniory ..jutro może reszta ich dojedzie i dzika mamusia, która już się złapała do klatki , ale ją rozwaliła i uciekła:( Jutro zdjęcia i jeszcze jednemu chłopakowi dziś nie zrobiłam...jutro nadrobię . Quote
słodkokwaśna Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Celik trochę się lepiej poczuł, bo dziś nawet pogonił łobuziary Margolcię z trikolorką:) Teraz przyjechały dzikawe szczeniory ..jutro może reszta ich dojedzie i dzika mamusia, która już się złapała do klatki , ale ją rozwaliła i uciekła:( Jutro zdjęcia i jeszcze jednemu chłopakowi dziś nie zrobiłam...jutro nadrobię . Quote
Istar19 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 zdjęcia psiaków ściągnęłam już sobie, ale na stronę dam ich rano, teraz już mi się literki mieszają ;) dobranoc! Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 A ja znowu nie dałam rady z nowym piesem. Jak mu chciałam zrobić zdjęcia, to wchodził do budy:( Może jutro z Krysią... Ale zrobiłam nowe zdjęcia nowym szczeniorom. Jest 7 a zaraz będzie jeszcze 8 dziewczynka.Są odrobaczone ,będą zaszczepione i zaczipowane. Mają ok 10 tyg,będą docelowo średnie, około kolan lub większe. Są jeszcze wystraszone, ale z każdą chwilą nabierają pewności siebie. Mama dzika do łapania...rozwaliła klatkę łapkę i zwiała. Dziewczynki mają czerwone kokardy. Ta ciemna jest najmniejsza z miotu. Znowu zdjęcia marne...ciężko przy bojaźliwych szczeniakach uczyć się aparatu. Quote
Istar19 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Zrobiłam !!! zapraszam, podrzucanie również mile widziane ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/333519-nie-pytaj-co-tu-jest-spytaj-czego-nie-ma-mega-bazar-dla-dzieci-pa%C5%84-pan%C3%B3w-zwierz%C4%85t-i-domu-dla-s%C5%82odkopsiak%C3%B3w-do-1112015-r-godz-2100/?p=16581813 PS. szczeniaczki słodkie ! Quote
andzia69 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Margolcia jakolbrzym wyszła:) :) może ona jednak wielka będzie ?Bo pani z Raciborza boi się,ze wyrosnie wielgachna Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Margolcia jakolbrzym wyszła:) :) może ona jednak wielka będzie ?Bo pani z Raciborza boi się,ze wyrosnie wielgachna A na którym zdjęciu? Jutro ją zmierzę, ale wg mnie ma nie więcej niż 20cm. Nie dzwoniłam do tej pani, bo jeszcze Andrzeja nie ma...czyha na sunie matkę.No i nie wiem co mówić odnośnie transportu. A mnie się szykuje Katowice, Siemianowice. Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Te szczeniaki są wielkości Margolci lub większe. A są młodsze. Quote
Istar19 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 kiedy się szykują Katowce ?;) Nasza propozycja DT (z możliwością DS...)dla Biżu aktualna ;) albo innej psinki, jeśli Biżu ma już dom zaklepany :) dam chwilę odpocząć oczom od komputera i dodam szczeniaczki na stronę Quote
słodkokwaśna Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Marzenko jutro zadzwonię...w niedzielę jedzie Andrzej a Biżu jeszcze nie ogłaszałam...chociaż mam już Panią z Krakowa na nią chętną. Nie wiem co robić....ma dzwonić na dniach potwierdzić, bo teraz ma wesele. Quote
Recommended Posts