Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Spajki :( Cudny psiaczek... mam nadzieję, że ta łapka go nie boli :( 

Ciociu Istar ta obróżka w pajączki to z furkidz? :) 
Bardzo ładna :D ja mam teraz fazę na fioletowe obroże i już dla Leokadii jeden fiolecik zamówiony :D Chyba nigdy się z tej obrożomanii nie wyleczę xD 

Posted

Buńka ta obróżka z furkidz właśnie :) kilka takich trafiło do Słodkopsiaków - musiałam trochę psią garderobę zminimalizować, psiakom się bardziej przydadzą...po co moim psom bo 10 obroży ^^' Niemniej uwielbiam im kupować..ale na razie powiedziałam sobie STOP...mają po 3 obroże i po dwie pary szelek i koniec...plus po trzy smycze :D jeju i tak tego za dużo....

Ale co ja mogę...czasem nie mam co na chleb położyć, ale moje zwierzaki mają jedzenia pod dostatkiem, zabawek multum i "garderobę" jak na pół przytuliska...heh, tak to jest jak psiaki są "jak dzieci " ;)

• Upvote 1
Posted

Wczoraj przyjechała do nas taka maluszka Lola:) ok 3-4 miesięczna

Śliczności jest w typie ratlerka i ma też zadziorny charakterek :) Nie da sobie w kaszę dmuchać .

Nie boi się dorosłej Gigi a wręcz przeciwnie ....kochają się i kłócą się jak prawdziwe przyjaciółki.

Śpią blisko siebie i załatwiają się też razem, ale z jedzonkiem uciekają jak najdalej od siebie.

A to już one:) Cudowne, maluśkie wariatki. Ze spaceru wracając są szybciej na kanapie niż mój tyłek;)

A Giga to prawdziwa gigantka:) Po podrapaniu jej na dupci , dostaje wigoru i biega jak struś pędziwiatr ...mega szybko:)

2ypagp3.jpg

2dlusdh.jpg

x4kp41.jpg

iw8ay8.jpg

2zs1dgg.jpg

Posted

2vaf2w9.jpg

28l9mrd.jpg

2z8213l.jpg

Tu jest z 7-letnią Emilką , którą bardzo polubiła. Wczoraj jak trafiła ta mała ,zapchlona panienka , to troszkę była bojaźliwa i Emilka ją ułaskawiała:)Dziś już tj widać na zdjęciach u góry ,sunia  była całkowicie odstresowana.

29lfpuh.jpg

2z6i15z.jpg

Posted

Zapisuję na nowo.... psiaki śliczne
I czy wam też drogie ciocie zniknęły subskrypcje ? 
Mi zniknęły wszystkie i dopiero jak zaczęłam przegrzebywać zawartości to znalazłam tylko 4 a miałam ich około 70. Zaginęły mi obserwowane bazarki i inne zapisane wątki :/ 
Dogomania po raz kolejny zawodzi -_- chyba czas z niej na prawdę zrezygnować bo to się robi nie do zniesienia :/ wrrr 
Mam nadzieję, że jakoś to przywrócą! W końcu w niektórych przypadkach poszkodowane są też psy bo ludzie obserwują wątki takie jak np słodkopsiaków a jak poznikają suby to nie zawsze każdemu chce się szukać na nowo :/  

Posted

mi też poznikały subskrypcję :( ale cieszę się, że bazarek mi nie zniknął ;)

jutro zdjećia Gigi oraz nowa sunia powędrują na stronę :) niestety przed awarią nie zdążyłam zgrać zdjęć...

Posted

A ja mam subskrypcje jak miałam....

Marzenko nie wiem czy zauważyłaś moje pytanie odnośnie wiedzy do opisów psów....

Jak czegoś nie wiesz to pytaj....

A u nas ostatnio suczki idą do domów:)

Mądra i kochana  Dela :)znalazła swój dom u Weronki:)

dela3.jpg

oraz grzeczna  Mizia też ma już swój domek:)

mizia.jpg

Dziewczyny, wszystkiego co piękne, dobre i smaczne ...BĄDŹCIE KOCHANE I SZCZĘŚLIWE!

Posted

ja mam dosć tych zmian i modernizacji! nic nie mogę znaleźć!

Ja też mam dość tej nowej dogomanii i dlatego wchodzę tylko na nasz wątek .

A na  bazarki wchodzę jak mi Marzenka linka podeślę.

Andzia Reksio wydobrzał już chyba na dobre:) Nie przewraca się w ogóle i chodzi na spacery z werwą ....nawet potrafi nieźle pociągnąć.

Jedynie domek by się przydał.....

Może jutro mu zrobię ładne zdjęcia ,bo wydaje mi się że wyładniał dziadzio:_)

A to już piękny Kanon:) Mądry, grzeczny,bardzo czysty i zrównoważony pies:)Żył  chyba wcześniej w mieszkaniu lub domu. Bo trzyma swoje potrzeby aż do spacerów.

Tylko jest  gadułą,która cicho gada sobie pod nosem czasami a brzmi to jak pomrukiwanie. 

Ale to tylko dogadywanie;)

15flz0y.jpg

vfwozm.jpg

2eunzi8.jpg

2qnbdhy.jpg

miypox.jpg

Posted

Tak dobrze napisałam o Reksiu a teraz jak byłam u niego , to cosik usłyszałam/// tak jakby mu troszkę charczało w płucach:(

Kolację zjadł jak zwykle wybiórczo, ale martwi mnie ten szum...muszę go poobserwować ,   poza tym zachowuje się normalnie.

Posted

Piękny jest Kanon - a to klapnięte uszko dodaje mu mnóstwo uroku :) jutro rano dodam jego zdjęcia .

A jeśli chodzi o opisy, to wezmę się za brakujące w sobotę i w razie czego będę się odzywać - znaczy , jak to ja...nie mam z czego zadzwonić :( czekam na aktywację abonamentu...wtedy nie będę już prosić by ktoś do mnie oddzwaniał ;)

Niestety do soboty mam taki nawał pracy w pracy, że z czasem jest ciężko...ale wszystko nadrobię, obiecuje !

edit: zdjęcia Kanona już na stronie :) a teraz zmykam spać, bo paadam

Posted

W piątek trafiły do nas takie 2 piesy:

Pirat, ok 7 letni  piesek bez oka:(

Bardzo kontaktowy i troszkę żywiołowy. Przypomina mi Asika.

28auyx4.jpg

50gufd.jpg

2dc6d7r.jpg

6swi91.jpg

2q08rkg.jpg

Ma trochę powiększony brzuch...i guzka na szyi.