Buńka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Biedny Spajki :( Cudny psiaczek... mam nadzieję, że ta łapka go nie boli :( Ciociu Istar ta obróżka w pajączki to z furkidz? :) Bardzo ładna :D ja mam teraz fazę na fioletowe obroże i już dla Leokadii jeden fiolecik zamówiony :D Chyba nigdy się z tej obrożomanii nie wyleczę xD Quote
Istar19 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Buńka ta obróżka z furkidz właśnie :) kilka takich trafiło do Słodkopsiaków - musiałam trochę psią garderobę zminimalizować, psiakom się bardziej przydadzą...po co moim psom bo 10 obroży ^^' Niemniej uwielbiam im kupować..ale na razie powiedziałam sobie STOP...mają po 3 obroże i po dwie pary szelek i koniec...plus po trzy smycze :D jeju i tak tego za dużo.... Ale co ja mogę...czasem nie mam co na chleb położyć, ale moje zwierzaki mają jedzenia pod dostatkiem, zabawek multum i "garderobę" jak na pół przytuliska...heh, tak to jest jak psiaki są "jak dzieci " ;) 1 Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Wczoraj przyjechała do nas taka maluszka Lola:) ok 3-4 miesięczna Śliczności jest w typie ratlerka i ma też zadziorny charakterek :) Nie da sobie w kaszę dmuchać . Nie boi się dorosłej Gigi a wręcz przeciwnie ....kochają się i kłócą się jak prawdziwe przyjaciółki. Śpią blisko siebie i załatwiają się też razem, ale z jedzonkiem uciekają jak najdalej od siebie. A to już one:) Cudowne, maluśkie wariatki. Ze spaceru wracając są szybciej na kanapie niż mój tyłek;) A Giga to prawdziwa gigantka:) Po podrapaniu jej na dupci , dostaje wigoru i biega jak struś pędziwiatr ...mega szybko:) Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Tu jest z 7-letnią Emilką , którą bardzo polubiła. Wczoraj jak trafiła ta mała ,zapchlona panienka , to troszkę była bojaźliwa i Emilka ją ułaskawiała:)Dziś już tj widać na zdjęciach u góry ,sunia była całkowicie odstresowana. Quote
Buńka Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Zapisuję na nowo.... psiaki śliczne I czy wam też drogie ciocie zniknęły subskrypcje ? Mi zniknęły wszystkie i dopiero jak zaczęłam przegrzebywać zawartości to znalazłam tylko 4 a miałam ich około 70. Zaginęły mi obserwowane bazarki i inne zapisane wątki :/ Dogomania po raz kolejny zawodzi -_- chyba czas z niej na prawdę zrezygnować bo to się robi nie do zniesienia :/ wrrr Mam nadzieję, że jakoś to przywrócą! W końcu w niektórych przypadkach poszkodowane są też psy bo ludzie obserwują wątki takie jak np słodkopsiaków a jak poznikają suby to nie zawsze każdemu chce się szukać na nowo :/ Quote
Istar19 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 mi też poznikały subskrypcję :( ale cieszę się, że bazarek mi nie zniknął ;) jutro zdjećia Gigi oraz nowa sunia powędrują na stronę :) niestety przed awarią nie zdążyłam zgrać zdjęć... Quote
słodkokwaśna Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 A ja mam subskrypcje jak miałam.... Marzenko nie wiem czy zauważyłaś moje pytanie odnośnie wiedzy do opisów psów.... Jak czegoś nie wiesz to pytaj.... A u nas ostatnio suczki idą do domów:) Mądra i kochana Dela :)znalazła swój dom u Weronki:) oraz grzeczna Mizia też ma już swój domek:) Dziewczyny, wszystkiego co piękne, dobre i smaczne ...BĄDŹCIE KOCHANE I SZCZĘŚLIWE! Quote
andzia69 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 ja mam dosć tych zmian i modernizacji! nic nie mogę znaleźć! Quote
słodkokwaśna Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 ja mam dosć tych zmian i modernizacji! nic nie mogę znaleźć! Ja też mam dość tej nowej dogomanii i dlatego wchodzę tylko na nasz wątek . A na bazarki wchodzę jak mi Marzenka linka podeślę. Andzia Reksio wydobrzał już chyba na dobre:) Nie przewraca się w ogóle i chodzi na spacery z werwą ....nawet potrafi nieźle pociągnąć. Jedynie domek by się przydał..... Może jutro mu zrobię ładne zdjęcia ,bo wydaje mi się że wyładniał dziadzio:_) A to już piękny Kanon:) Mądry, grzeczny,bardzo czysty i zrównoważony pies:)Żył chyba wcześniej w mieszkaniu lub domu. Bo trzyma swoje potrzeby aż do spacerów. Tylko jest gadułą,która cicho gada sobie pod nosem czasami a brzmi to jak pomrukiwanie. Ale to tylko dogadywanie;) Quote
słodkokwaśna Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Tak dobrze napisałam o Reksiu a teraz jak byłam u niego , to cosik usłyszałam/// tak jakby mu troszkę charczało w płucach:( Kolację zjadł jak zwykle wybiórczo, ale martwi mnie ten szum...muszę go poobserwować , poza tym zachowuje się normalnie. Quote
Istar19 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Piękny jest Kanon - a to klapnięte uszko dodaje mu mnóstwo uroku :) jutro rano dodam jego zdjęcia . A jeśli chodzi o opisy, to wezmę się za brakujące w sobotę i w razie czego będę się odzywać - znaczy , jak to ja...nie mam z czego zadzwonić :( czekam na aktywację abonamentu...wtedy nie będę już prosić by ktoś do mnie oddzwaniał ;) Niestety do soboty mam taki nawał pracy w pracy, że z czasem jest ciężko...ale wszystko nadrobię, obiecuje ! edit: zdjęcia Kanona już na stronie :) a teraz zmykam spać, bo paadam Quote
słodkokwaśna Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Reksiu ma się dobrze:) Oprócz tego,że skrzypi jak stara szafa;) i troszku już nie widzi, to trzyma się dziarsko:) Quote
andzia69 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Śliczne zdjęcia dziadzia Reksia :) :) Dzięki Edi- ale nie licz na to, ze ktoś go zechce :( Quote
słodkokwaśna Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 W piątek trafiły do nas takie 2 piesy: Pirat, ok 7 letni piesek bez oka:( Bardzo kontaktowy i troszkę żywiołowy. Przypomina mi Asika. Ma trochę powiększony brzuch...i guzka na szyi. Quote
Recommended Posts