słodkokwaśna Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Dzisiaj przyjechały do nas nowe ....okazy matka z 3-ką młodych ok 5-6 miesięcznych przymilaków:) Cała rodzinka bardzo przymilna, przy pierwszym kontakcie wchodzą na kolana z buziakami:) Mama, 2 córcie i jeden synuś. Takie średniaki , troszkę mordki mają po colie ....wydłużone, ale sierść różna . Jak naprawię aparat , to jutro zdjęcia. Karta mi nie chce wejść a jak ją wsadzę mocniej, to aparat jej nie widzi:( No i jeszcze jeden chłopiór przyjechał dropiasto -bury , taki 7-8 miesięczny słodziak. Bardzo fajny:) Marzenko ta mała sunia z białymi łapkami to Erin a druga jokusiowa też ma imię, tylko wet jutro jej książeczkę przywiezie i się dowiem jak sama ją nazwałam :niewiem: Ale najważniejsze dzisiaj było to , iż Nobi znalazł swój domek :jumpie: NOBI MIEJ ŻYCIE SZCZĘŚLIWE ,UDANE , PEŁNE ZABAWY I RADOŚCI A MIŁOŚĆ BLISKICH NIECH ZAWSZE W NIM ZAGOŚCI. Quote
słodkokwaśna Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Marzenko przepraszam ,że Cię zawaliłam worami ciuchów :roll: Pewnie teraz padnięta się przez nie przekopujesz ...wyzywając mnie ile wlezie ;) :D Quote
Istar19 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Oj tam przebieranie ciuchów to fajna zabawa ;) już znalazłam sukienkę jedną i nie oddam! Zapłace ;) Się szczeniakom akurat misie przydadzą ;) Quote
słodkokwaśna Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Misie już się przydały:) A sukienka już jest Twoja bez płacenia...niech Ci się dobrze ją nosi i wyglądaj w niej zawsze pięknie:) Niestety nie mogę im zrobić zdjęć...aparat w naprawie:( Quote
Istar19 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 pff za sukienkę zapłacę i basta..nie dużo :P - ale pójdzie z następnym bazarkiem ;) Mam nadzieje, że aparat szybko wróci :( na razie dodam psice ze zdjeciami które mają, a o szczeniaczkach napisze tylko, że są wraz z mamusią ...ale najpierw obiad, stronę zaktualizuje wieczorem :) Quote
słodkokwaśna Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 W czwartek będę miała pomoc i dziewczyny porobią piękne zdjęcia psiakom. Marzenko Jakbyś mogła napisać na stronie,że sunia jokusiowata to Riva a ta mała co miała byćErin , to Eria( pojechała dziś na sterylkę) A teraz co dzisiaj... Właśnie obie suczki były dziś pierwszy raz na spacerze i Riva chodzi pięknie na lince a mała Eria troszku postrzelona jest na smyczy ...za to bez smyczy grzeczna i usłuchana. Jeszcze Sajmonek wybył na pierwszy spacer:) Niestety jeszcze nie smycz, ale trzymał się nas( lub Skauta ;-) ) i nawet reagował na wołanie:) bawił się i szalał też z Plackiem ...ma chłopak mnóstwo energii, nawet Placek nie dawał mu rady w gonitwach. Przyjechała też nowa sunia z wielkimi cycusiami ....pewnie miała małe... młoda,ok 1,5 roku taka mniejsza wersja Harrego . Był też wet i stwierdził, że szczeniaki są tak zarobaczywione iż nicienie mają nawet w oczach:( Do tego mają jakiś problem z zębami i dziąsłami:( jutro więcej na ten temat, bo ma przyjechać bardziej uświadomiony w tym temacie:) Quote
słodkokwaśna Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 A to zdjęcie Pati i jej łapki po operacji...jeszcze z soboty. Pannica za bardzo jest przyzwyczajona do bólu, to nie czuje jak zbyt gwałtownie się porusza:( i przez to niestety trzeba baaaardzo ją pilnować. Niestety nie mam serca wkładać ją do klatki, ale chyba będę musiała ...chociaż na czas kiedy jest sama w domu. Marzenko a która kiecka Ci się tak spodobała? Chyba wyślesz zdjęcie jak w niej wyglądasz:) Quote
andzia69 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Edi - a skąd byl Nobi? i ile miał? znowu coś Ci pokażę: pan prosi o pomoc w znalezieniu mu domu: http://swietokrzyskie.eadopcje.org/psiak/1298 Quote
słodkokwaśna Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Edi - a skąd byl Nobi? i ile miał? znowu coś Ci pokażę: pan prosi o pomoc w znalezieniu mu domu: http://swietokrzyskie.eadopcje.org/psiak/1298 Andzia zmień fach a sama będę Ci zlecenia detektywistyczne dawała:)ale , to nie on , tylko bardzo podobny. Nobi ma długi ogon i był u nas od lipca ...dopiero wczoraj do doma pojechał. Andzia ...szukaj , szukaj.....bardzo mi się to podoba:)sama też próbuję, ale mam marne efekty :( Quote
andzia69 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ja wiem, ze to nie Nobi bo go "dostałam" dzisiaj - ale moze to brat Nobiego? o tych szczylach zarobaczonych pisalaś? http://olx.pl/oferta/porzucone-pieski-pomocy-CID103-ID7prZz.html Quote
słodkokwaśna Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Nie , te moje to wielgusy w porównaniu z tymi. Większe od tych Dudzikowych lub podobne. Quote
słodkokwaśna Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Dziewczyny nie mogły dziś przyjechać:( Aparat mam w naprawie i kicha....bez zdjęć a mam znowu nowego psa . Taki średniak czekoladowo biały , raczej też średni wiekowo. A panienka Afra doczekała się w końcu domowych pieleszy :jumpie: AFRUNIU, BĄDŹ KOCHANA I ROZPIESZCZANA:) Quote
Istar19 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Bez aparatu to jak bez ręki :( może chociaż komórką jakieś poglądowe zdjęcie? nie będę narzkać na jakość! byleby psa było widać ;) głowę chociaż...a mogłabym na stronę powstawiać ;) a spodobała mi się ta sukienka https://picasaweb.google.com/111282781860439347988/Desktop#6071183178151171410 i jeszcze tunika https://picasaweb.google.com/111282781860439347988/BAZAREKListopad#6070872025064470674 i ta bluzka https://picasaweb.google.com/111282781860439347988/BAZAREKListopad#6070872045781791922 plus dla mamy jedną bluzkę wzięłam, taką z rękawem 3/4...ale nie zrobiłam jej zdjęcia - i jak mi nie podasz za ile te rzeczy to sobie sama jakieś ceny ustawię i doliczę do następnego bazarku ;) Quote
słodkokwaśna Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Hihii Marzenko nie sprzedawaj moich butów do wody 2pary....sorki, ale przez pomyłkę się tam znalazły. Pożyczyłam je Ani i Marcinowi jak mieli jechać na wczasy i ona mi je oddała wsadzając do odłożonych rzeczy.... na sprzedaż. I tak nie wiem która sukienka itp...bo mi się wszystkie zdjęcia pokazują. Co do zdjęć psiaków, to jutro mają dziewczyny przyjechać a mój aparat dopiero w środę i do tego 150 zł naprawa:( Jeszcze nie rób bazarku wyślę Ci część zdjęć mojej Asi ...może się przydadzą. Niestety tylko część, bo tyle nam się udało zrobić przed popsuciem aparatu. Ładne są te Twoje zdjęcia w sepii. Quote
Istar19 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Hehe to buty zostają ;) Kiedyś przy okazji oddam. bazarku nie wystawiam jeszcze...zdjęcia są podglądowe, siostra chciała ciuchy zobaczyć a się małpie nie chce z domu ruszać by mnie odwiedzić ^^. część muszę zrobić na nowo - chyba, że szczęśliwym trafem akurat będą od was te zdjęcia co muszę poprawić ;) Poza tym najpierw muszę mój bazarek dokończyć..tylko czekam aż ludzie skrzynki poczyszczą i na ostatnie wpłaty sobie pewnie poczekam :) ale początek listopada myślę jest optymalnym terminem otwarcia ! może teraz się otworzy ;) https://picasaweb.google.com/111282781860439347988/Desktop#6071183178151171410 Quote
Istar19 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Za to Holusia bardzo mi pomagała kiedy się bawiliśmy w robienie zdjęć...to jest jej karton! I nie odda z niego niczego ;) Za to tu sprawdza miękkość sweterków...tak więc nie musisz się martwić, że była na nich kocia sierść...teraz jest głównie psia - a ja się pobawię w czyszczenie, jak dojdzie do wysyłki ;) a to wszystko dlatego, że Sol zajęła Holi fotel A Masza Holusiową budę (co widać na pierwszym zdjęciu) ja to mam wesoło ;) Quote
słodkokwaśna Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Dobry wybór! pięknie w niej wyglądasz:) Już lubię Twoją Holusię:) Moje też tak robiły...jak tylko coś rozkładałam lub kładłam to one myślały ,że to robię dla nich i od razu się ładowały do leżenia:) Moje słoneczka kochane...tak mi ich brakuje..... Quote
słodkokwaśna Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 A ta beżowa z bawełny tunika (12) jest pod tą przezroczystą, beżową sukienkę (19) ...to jedna całość. Quote
Istar19 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 to wiele wyjaśnia :D się właśnie zastanawiałam do czego to ;) Quote
Istar19 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 I jeszcze raz HOP, ostatnie 30 minut ;) Quote
Istar19 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 taaa, bo mnie ciągle wywala :D ja już sił nie mam z tym wiecznym error 502... wybacz ;) Quote
słodkokwaśna Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Porobiłam nowym psiakom zdjęcia z telefonu męża, ale to jakaś masakra przy ruszających się psach. Ale potrzebujemy zdjęć chociaż takich poglądowych, bo następne psy mają tu trafić:( Podobno dziki rotek jakiś atakujący kury i dziki pies amant oraz sunia z cieczką;;;;;;ło Jesu!!! Jak w środę odbiorę aparat , to w czwartek cyknę im jakieś lepsze foty . A to już nowe psice... Młoda sunia ok roku, przesłodka prawdopodobnie dopiero co miała maluszki ...jest średnia przed kolano. tu razem z Dropsikiem, też młodym ok rocznym psiakiem...wesołym i kontaktowym. Quote
Recommended Posts