Istar19 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 piękni oboje :) jutro po pracy dodam zdjęcia na stronę :) dziś mi coś internet krzaczy...niby jest, sygnał super, ale komputer się buntuje...taaak to w sumie mi komputer krzaczy, eh znooowu, mam talent do psucia elektroniki - przynajmniej mojemu Patrykowi się nie nudzi - przynajmniej raz w miesiacu pomaga mi postawić komputer "na nogi" :diabloti: Quote
słodkokwaśna Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> A to jego k..a:cool3: na spacerze( specjalnie na życzenie Andzi wstawiam:evil_lol:) i w boksie " class="ipsImage" alt=""> kiedyś robił ich ok 15 -20 dziennie a teraz ok 10 Quote
słodkokwaśna Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Kira właśnie pojechała na sterylkę, to Hektorek znowu musi zmienić towarzystwo na spacerach. Kirunia:) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
słodkokwaśna Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
słodkokwaśna Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
andzia69 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 bardzo dziękuje za zdjęcia :) szczegolnie qpy :) :) Quote
słodkokwaśna Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 andzia69 napisał(a):bardzo dziękuje za zdjęcia :) szczegolnie qpy :) :) No widzisz , spełniam życzenia qpowe...jak będziesz chciała więcej to bez krępacji ...poproś:evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 słodkokwaśna napisał(a):No widzisz , spełniam życzenia qpowe...jak będziesz chciała więcej to bez krępacji ...poproś:evil_lol: spoko :) :) a jak będziesz miala zdjęcia qp to możesz bez krępacji wstawić na jego osobisty wątek ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/256879 Quote
słodkokwaśna Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Nowa sunia Jana już się przekonała do nas ...tzn.do mojej Asi:) Zaczepia ją do zabawy i pozwala nawet na przytulanie:) To była dobra wiadomość a teraz gorsze:( Był wet i wyznaczył termin operacji Pati oraz przebadał Asa, bo widać że psisko ma się już trochę gorzej :( niestety stwierdził przerzuty do płuc:( No i sensacja !!! Wrócił do nas połamaniec Lesio-Jack.Podobno kobitka się rozmyśliła i go oddała z adopcji:( że niby idzie do szpitala:roll: Przywiózł go poprzedni wet, który go operował i wydał do adopcji. Widać, że psiak ma się lepiej i chodzi na tylną łapkę...tylko to jeszcze nie jest rewelacyjnie, tak jakbym chciała. Wet mówił,że mu robił dodatkowe zabiegi...dużo tego wyszczególnił, ale nie pamiętam dokładnie nic z wrażenia. Jedynie zapamiętałam, że ma zakładaną też jakąś opaskę. Zobaczymy....jak będzie sobie radził, bo w tej chwili jest wystraszony i nie chce chodzić. Nawet nie pozwolił się dotknąć nowemu wetowi. Gryzł ze strachu bidok. Jutro mu cyknę jakieś zdjęcia. Quote
Istar19 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 biedny Lesio :( Wrócę go na stronę, jutro, jak będzie mieć nowe zdjęcia. Quote
ania68 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 słodkokwaśna napisał(a):Aniu, to dobrze, że nie przyjechałam:evil_lol: Następnym razem wpadnę bez zapowiedzi:evil_lol: w ciągu dnia. Tym razem miałam dodatkowo pasażerów na gapę i nie chciałam Cię nimi obarczać. Edytko, o każdej porze dnia i nocy jesteś mile widziana :) I to bez uprzedzenia :) Quote
Istar19 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 trzymam kciuki za Asa, utul go ode mnie :) biedny z niego psiak, dobrze, że was ma. A Pati po operacji pewnie szybko się pozbiera, młode toto jest :) Quote
słodkokwaśna Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 ania68 napisał(a):Edytko, o każdej porze dnia i nocy jesteś mile widziana :) I to bez uprzedzenia :) :loveu: Marzenko, bardzo jest biedny :( Przytulę.... Quote
słodkokwaśna Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Asik ma się gorzej ...już trochę widać jego chorobę po zachowaniu. Męczy się szybko i dłużej leżakuje:( No i oko jest paskudne:-( Natomiast Lesio vel Jack troszkę się jeszcze boczy, ale daje się już głaskać i miziać. A to on nasz lisek: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
słodkokwaśna Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Lato się kończy, ale dziś było jeszcze cieplutko i dlatego cyknęłam zdjęcia słodkiej Greci:) Troszku przytyła i wygląda już lepiej, ale nadal miska fruwa przy jedzeniu. Jest impulsywna , dużo spala energii to i musi dużo jeść. Jest urocza:) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
słodkokwaśna Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
słodkokwaśna Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Przypomina mi ona troszkę Afię:) o której mam prawie codziennie wiadomości. Marcel wysyła jej zdjęcia na tel mojej Asi i dzwoni z wiadomościami. Afia jest bardzo grzeczna i ułożona. Zostaje sama w mieszkaniu przez 3h dziennie i wyczekuje swojej rodzinki a po ich powrocie radości i czułości nie ma końca:) Dała się wykąpać i chodzi pachnąca dumnie po Krakowie przy samej nodze:) Bała się na początku troszkę aut, ale i to ma już prawie za sobą:) Co do Hektorka, to apetyt mu już wrócił i qpy też troszkę lepsze . Nawet dziś była jedna wyjątkowo ,,ładna'':eviltong: Quote
andzia69 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 słodkokwaśna napisał(a): Przypomina mi ona troszkę Afię:) o której mam prawie codziennie wiadomości. Marcel wysyła jej zdjęcia na tel mojej Asi i dzwoni z wiadomościami. Afia jest bardzo grzeczna i ułożona. Zostaje sama w mieszkaniu przez 3h dziennie i wyczekuje swojej rodzinki a po ich powrocie radości i czułości nie ma końca:) Dała się wykąpać i chodzi pachnąca dumnie po Krakowie przy samej nodze:) Bała się na początku troszkę aut, ale i to ma już prawie za sobą:) Co do Hektorka, to apetyt mu już wrócił i qpy też troszkę lepsze . Nawet dziś była jedna wyjątkowo ,,ładna'':eviltong: cieszę sie z wieści od Afi oraz z qp Hektora :) :) Quote
słodkokwaśna Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Dzisiaj trafiły do nas 2 chłopaki . Jeden to ten: http://olx.pl/oferta/znaleziony-pies-z-niebieska-obroza-paskiem-czy-komus-zaginol-CID103-ID6Zdjw.html#40a5a3df21 ok 3-4 letni impulsywny i ujadający jak beagle. Do ludzi przyjazny...chociaż na Krysię podwarkiwał. a drugi młodszy ze śladem na szyi po obroży lub czymś podobnym:cool3: Jest bardzo kontaktowy i łagodny:) Wygląda jak chuda Simka ....wydaje mi się ,że widziałam gdzieś ogłoszenie z Kielc z takim zaginionym psem(jak idzie z jakąś panią)....tylko już go nie mogę odnaleźć.:roll: Jutro zdjęcia. Quote
andzia69 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Edi - ten 'beagiel" to nie ma nic wspolnego z beaglem :) a ja juz widzialam gdzieś zdjecie tego psa - ktos szukał dla niego pomocy - wiec nie licz na to,z e sie wlaściciel odnajdzie :) no chyba, ze to notoryczny uciekinier już wiem - dostaliśmy taką wiadomosc na FB: " KIELCE Ślichowice/Malików szuka go ktoś? Może ktoś go zna??? Błąkał się po Ślichowicach II. Ulica Fałdowa i Raciborskiego, Malików. Bardzo fajny pewny siebie , ale przyjazny psiak. " Edited September 8, 2014 by andzia69 Quote
słodkokwaśna Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Oba nowe psiaki nie mają czipów:( Był wet i zbadał Hektorka oraz inne piesy. U Hektora jest lepiej , ale u Szona potwierdził wcześniejszą diagnozę ....z zespołu przedsionkowego (hornera)zrobiła się niewydolność krążenia i już mu się zbiera płyn w brzuchu:( U wodnika pojawiają się raz na jakiś czas qpy z krwią, to badanko też dziś zaliczył.Nie dał się wybadać ten szaleniec, tak się kręcił i nawet próbował weta podryzać. Mieliśmy wrażenie, iż go coś boli, ale nie wiadomo co ...tym bardziej ,że miał całe tyły badane(podejrzenie zwyrodnienia stawów) Na razie jest wstępna diagnoza, że te qpy to może być wina jelita grubego i ma dostać leki podstawowe (przeciwzapalne i antybiotyk)a jak się będzie powtarzało to zrobimy szczegółowe badania. Quote
Istar19 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 działa! działa mi dogo! to jak się ogarnę dodam wreszcie te nowe zdjęcia ;) i od razu pomęczę o zdjęcia i info o nowych psiakach! Quote
słodkokwaśna Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Jesu jak to odnalazłam.....sama nie wiem :laola: Co tu się dzieje i jak!!!? Tylko czy lepiej czy gorzej teraz będzie nam się tu działo///////? Jutro już wkleję nowe zdjęcia. Będę próbowała :PROXY5: Quote
Istar19 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 czy lepiej..nie odpowiem, ale jakbyś miała jakieś trudności to pisz, razem się je rozwieje :D ja zmykam spać, jutro znów na rano do pracy, a przeziębienie mnie bierze...ale około 16 wezmę się za porządki na stronie - obiecuje :) Quote
słodkokwaśna Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Nie widzę zdjęć :lmaa: o co chodzi???? Quote
Recommended Posts