Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:tree1: [FONT=comic sans ms]Kochani, życzę Wam pogodnych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :x-mas:

A wszystkim piesiolkom, żeby w nowym 2014r. znalazły najwspanialsze domy pod słońcem [/FONT]
:tree1:[FONT=lucida console][/FONT]

Posted

Ja też z życzeniami Wesołych Świąt :) Przepraszam, że tak późno ale tyle się ostatnio działo, że na dogo nie miałam czasu...
Coś mi się aparat psuje i zdjecia trochę zamazane.
Miszka świątecznie pozdrawia :)

W czwartek byłam u mojej wetki i Oliwcia też pozdrawia :)

Posted

O jejku :loveu::loveu::loveu:Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Cudowne życzenia:loveu:

jutro ja też wstawię ,bo czasu brakuje...

A tu troszkę spóźnione ....

oraz Ludziskom:cool3:

Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia dla nas i psiaków od przyjaznych ludzi :loveu:
To wspaniałe ,że o nas pamiętacie!

[SIZE=2]Brakuje czasu na odpisywanie ,ale wszystkie są dla nas bardzo miłe i ważne
:loveu:

Posted

A to zaległe wiadomości....tylko część,bo mam mnóstwo sms ,ale wiadomo nie umiem ich tu wkleić:(

Pani EdytoI już prawie po świętach, Szyszka z prezentu zadowolona :)Wysyłam kilka zdjęć Szyszki w Świątecznym wydaniu :)Pozdrawiam
Pani EdytoU nas wszystko w porządku, Szyszka również w porządku, przywiązałasię i my również.Tak króciótko tylko.Pani Edyto życzymy Pani Wesołych i cieplutkich rodzinnie Świąt, Paninajbliższym również i tym innym najbliższym też.Aby szybko znajdywały nowe domki i kochających ludzi.A przede wszystkim, żeby nie musiały ich szukać.Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, jak najmniejdotkniętych przez los zwierzaków.Pani Edyto wzięcie Szyszki to była najlepsza decyzja tego roku, bardzo,bardzo bardzo dziękujemy.(Jest fantastyczna i do tego śliczna, czasem nie mogę się napatrzeć)W załączeniu niespodzianka dla Szyszki świąteczna, a co jej też sięnależy :DPozdrawiam

Posted

[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=comic sans ms] WESOŁYCH BEZTROSKICH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
dla Edyty, Andrzeja, Joanny oraz wszystkich piesków [/FONT]
[FONT=comic sans ms] życzy Andrzej

[/FONT]
[FONT=Arial]
http://ising.pl/kartki-swiateczne/1b3363c821cbdddb[FONT=Times New Roman]Witam![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zdrowych,spokojnych Swiąt zyczy Wam Ania z pieskami :)( Gucci,Azira,Bagira)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Serdecznie pozdrawiam.[/FONT]

[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=comic sans ms]
[/FONT]

Posted

Witam Pani Edyto.Długo nie pisałam, ale przed świętami zawsze jakoś czas pędzi jak szalony :-)Ami zadomowiła się na dobre. To bardzo, bardzo grzeczna sunia :-) Rana posterylkowa w końcu się ładnie zagoiła, jutro dostanie ostatnie półtabletki sterydu zapisane przez weta.Miewa humorki (np. gdy pada deszcz przemiana materii potrafi jej się wstrzymać na cały dzień, byle tylko nie wyjść z domu) ale jest urocza.Przesyłam zdjęcia z porannego spacerku. Przepraszam, że marnej jakości,ale Amusia kompletnie nie chciała współpracować. Pozdrawiamyserdecznie życząc Pani, całej rodzinie i wszystkim podopiecznym w Lisowie spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia.Ela Ż.

Dostaliśmy też kartki z życzeniami PP i puszki w prezencie od Pani Joasi od Boni,ale też była u nas pani Małgosia od Zary z posłankami dla psiaków:loveu:Za wszystko bardzo dziękujemy:loveu:

Posted (edited)

Muszę coś napisać:cool3:
Kilka dni temu poszedł Reks do domu i dziś pani dzwoni ,że Reksowi ktoś otworzył bramę i pobiegł . Było to jakieś 15 minut po zdarzeniu. Po2 h państwo przyjechali na miejsce do mnie czy czasem nie wrócił ....bo to ok 15km jest od nas.
Reksa nie było ,ale jak tylko wyjechali pojawił się zadowolony z siebie Reksio .
Mądre psisko ,tylko czemu zwiał:roll:
Chociaż jak państwo po niego przyjechali ,to cieszył się ogromnie i bez problemu do autka wskoczył.
Pani mówiła ,że się zadomowił i zrobił przytulak...to może brakuje mu towarzystwa lub wrażeń ,bo jak go zabrałam do domu to piszczał ze szczęścia do Jessy:)

Dzisiaj też 2 dziadki miały robione fotki ,to wstawię je później ...teraz muszę Jessy pofocić,bo może coś się szykuje....

Edited by słodkokwaśna
Posted

Jessy jest u mnie w domku na sprawdzeniu ,czy umie zachowywać czystość.
Tylko ,że pan dzwonił iż to już nie ważne ,tylko prosił o zdjęcia .
To mu troszku naszej czarującej suni zrobiłam....jedynie Jessy nie chce do zdjęć się cudownie uśmiechać ...tak jak to robi ciągle.

A to jedno z nich...

Tu dzisiejsze fotki Okeya i Nuli:)

Posted

Edi mam kilka pytań - jak zwykle :oops:

Majk jeszcze u Ciebie? bo teraz tak mi się przypomniało jak mi Okey'a wkleiłaś, że Majka nie mam też...

i chciałam dodać resztę psiaków na stronę ŚA, ale mam za mało inf o niektórych, kilka słów o charakterze w wolnej chwili jakbyś mi mogła napisać :)

Saya - ona lękliwa była prawda? ale już jest lepiej...tylko czy nadaje się do domu z dziećmi? z innymi psami?
Coco - jak wyżej :)
Jantar - stosunek do psów, człowieka
Irys
Ken - stosunek do psów, człowieka
Modi - stosunek do psów, człowieka
Rey- stosunek do psów, człowieka
Kurt- stosunek do psów - poprawił mu się ?:), człowieka

Jessy za duża? przecież to taka kruszynka :(
swoją drogą przydałby się jej nowy opis, to jak mi troszkę o niej napiszesz to jej zrobię

Posted

Marzenko jutro to zrobię i fotki Jessy , Mayka też wkleję.
Może zadzwonię do Ciebie jutro ...będzie mi łatwiej,bo dużo opisywania.A Ty i tak potrafisz z mojej gadaniny zawsze sedno wyłapać ;)

Jessy jest taka słodka i nie ma szczęścia w ogóle kruszynka .Może coś się w końcu odmieni....
Dziś byli ludzie i małą sunię lub psiaka na podwórko chcieli ....... tylko tak jest ciągle :( A wiadomo że takich podwórkowych psów to u nas nie ma.

Posted

i dla Jessy się w końcu dom znajdzie !
Ja dla mojej schroniskowej Sary domu szukam już ponad pół roku :( a to taka fajna, zwariowana psina...

zadzwoń jak najbardziej, tylko proszę ok 16, jak byś mogła, albo wieczorem, do 13 jestem w schronisku, potem spacer z moimi psami, co by nie poczuły się gorsze, a wieczór będzie dla uzupełniania strony i opisów :)