Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Dzięki Andzia pięknie:loveu:

mam dt dla niej w Krakowie od już - u dziewczyny szurniętej z deczka na punkcie takich kurdupli i amstaffów :) Jakby co to możesz jej spokojnie dawać, a ona już se wybierze domek :)

Posted

A teraz zagadka:diabloti:
Kto jest na tych fotkach?

mała podpowiedź..ta sunia ma nowe imię -Gina.

[FONT=Times New Roman]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Gina jest oddana całym serduchem.[/FONT]

i ten pies ma też nowe imię-Parys.

Ciekawe czy ktoś odgadnie:razz::roll:

Jeszcze mam jednego gościa;)

Pani Edyto!
Bardzo dziękujemy !
Huzek też… już się udomowił J

Zdowia zdrowia i wytrwałości.
Pozdrawiamy !
W.... i Huzar

Posted

Małą cudowna Ociupinka dzięki Andzi jest już szczęśliwa w swoim domku:)
:multi:

MAŁY PROMYCZKU RADOŚCI, ROZŚWIETLAJ SWOIM UROKIEM OTOCZENIE I MIEJ ZAWSZE W SWOJEJ RODZINIE OPARCIE I UWIELBIENIE!!!

Andzia dziękuję:loveu:

Posted

Irysek już pięknie chodzi na smyczy :) Czyli narowisty koń ujarzmiony.
:evil_lol:

A Rey otwiera się coraz bardziej:) Dziś dał się wymiziać Konradowi:multi:
Ma kilka zabawek ,bo je uwielbia ... wszystkie ładnie poukładane na posłaniu.Tylko sprawdza czy wszystkie są :)
Ale pozwala już sobie zabierać z mordki i kocha .....się przytulać:)
Sama nie wiem ,czy go komuś oddam;) Jest cudowny!

Niestety sunia po wypadku u weta ma bardzo nikłe szanse na życie:-( Nawet sterydy nie działają ,to kręgosłup:(
Dziś dostała jeszcze inny lek ....zobaczymy jutro ...
Tak mi jej szkoda,to podobno młodziutka sunieczka:shake:

Posted

Dziś 2 fajne wiadomości:)

Przyjechali moi znajomi z córcią i wybrali sobie Jimiego:)
Tylko go wezmą przed samymi feriami ,aby Milenka miała dla Jimiego mnóstwo czasu:)
Dodam tylko ,że Jimmy będzie miał super!!!
Już nie mogę się doczekać na jego zdjęcia z domu:evil_lol:

A teraz druga niespodzianka :) Dzięki Węgielkowej :loveu:Nasz Kurt jest już w swoim domku:multi:

WIELKI CHŁOPAKU,MEGA PRZYTULAKU ...MIEJ ŻYCIE SZCZĘŚLIWE,BOGATE W PRZYSMAKI, RADOŚCI ....I TYLE MIŁOŚCI ILE ZAPRAGNIESZ!!!

Kasiu dziękuję:loveu:
Dzwonił już pan ...dojechali szczęśliwi ,że go mają a Kurt ....no cóż pokochał ich od pierwszej chwili:p
Już go wyczesali i wyściskali ...na wszystko im pozwolił/
Pani na początku miała troszkę strach w oczach ,bo się nie spodziewała takiej dużej bestii,ale jak pan wziął go na spacer i Kurt podleciał do niej z jęzorem ,to nie miała oporów go wyprzytulać.
Też czekam już na zdjęcia:)

Posted

Właśnie dostałam sms :)cytuje...

Kurt jest wykąpany nawet z domu już nie chce wyjść!
Bardzo dziękujemy za takiego pięknego psa!

Dzwoniła też Pani Joasia od Wojtusia i Ajszy ..malutkich bliźniaków:)
Prosiła przekazać życzenia noworoczne i opowiadała ile szczęścia jej dają psiaki:)
Jedynie sylwester był bardzo ciężki ,źle to znieśli pomimo żelu uspokajającego od weta.
Ajsza ma paraliż łapek ,ale lek pomaga jej na tyle, że panna porusza się sprawnie:)
A Wojtuś jeszcze podsikuje ze strachu na przedpokoju ...szczególnie po wizycie listonosza.

Martwią mnie te petardy!!!:angryy: Jeszcze pacany strzelają:angryy:a mama moja dziś mi mówiła ,że u jej sąsiadów sunia ON-ka odeszła nad ranem w sylwestra:( prawdopodobnie przez wystrzały)
Już sobie narobiłam wrogów,bo codziennie inne pacany strzelają a ja do nich wylatuje i opitalam:mad:ale boję się szczególnie o staruszki ,chociaż Rey też się bidok boi a Rando od rana nic nie jadł :(
Nawet gotowanych serc ,co tak je lubi...:(

Posted

A to już wieści od Buni-Sary:) kiedyś wiejskiej dzikuski a teraz miastowej panienki:p

[FONT=Times New Roman]PS - Sara (Bunia) ma się dobrze. Jest zdrowa, staramy się aby była szczęśliwa. Bardzo lubi spacery, uwielbia wyjazdy samochodem - wystarczy otworzyć drzwi i już jest w środku gotowa do jazdy za miasto. Mniej boi się też ruchu na drodze - spokojnie idzie na chodniku na smyczy. Zaakceptowała wszystkich sąsiadów z bloku -mogą już Ją mijać na klatce (co może jeszcze ok. 0,5 roku temu było nie do pomyślenia). Nie potrafię jeszcze Ją przekonać - zachęcić do zabawy z innymi znajomymi psami - podchodzi nieufnie i może nawet z agresją do innych psiaków; wygląda to tak, że "to moja rodzina" i wszystkich przegania. Nie pozbyła się także jeszcze całkowicie tej bojaźni - strachu przed czymś nieznanym czy gwałtownym - jeżeli coś znienacka zleci np. z stołu, czy wypadnie z ręki - a Sara jest w pobliżu i się tego nie spodziewała to ucieka tak gwałtownie, że czasem myślimy że połamie nogi. Nadal pokazujemy Jej że nic Jej nie grozi, nie podnosimy głosu a i tak jeszcze się boi - może potrzebuje jeszcze czasu, a może to nigdy nie przeminie? Sara uwielbia pieszczoty, nigdy ich nie ma dość, jest psem typowo kanapowym - śpi na kanapie i w łóżku (mnie to nie przeszkadza) co widać na zdjęciach.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sara jest nam wdzięczna (to się czuje) a my Jej za to że z nami jest i daje nam tyle radości, wnuczka Ją wręcz uwielbia.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bardzo za wszystko dobro Pani dziękujemy[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Chrystiana

[/FONT]