słodkokwaśna Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Na pierwszy ogień idzie dziś Arczi :lol: Bardzo przytulaśny ...taki podobny w zachowaniu do Santira i w wyglądzie troszkę też. Quote
słodkokwaśna Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Teraz Tyćka -Demolka i nowe bliźniaki Olli i Olla:evil_lol: Quote
słodkokwaśna Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Wreszcie Kronosek ,który nota bene dziś zapoznał Baję ...piękną sąsiadeczkę:loveu: Quote
Fiołek Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Oj...śliczności...:loveu: całuję noski:sweetCyb: całuję noski :sweetCyb: bardzo, bardzo :sweetCyb: całuję śnupki :sweetCyb: Quote
słodkokwaśna Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 (edited) Nasza największa słodziara ,foczka Marika jedzie już do swojego domu :multi: MARICZKO,BYŁAŚ TU LEKIEM NA CAŁE ZŁO >>>>>>BĄDŹ NIM ZAWSZE DLA WSZYSTKICH ZACZARUJ WŁASNĄ RODZINĘ SWOJĄ URODĄ I CHARAKTEREM< NIECH WIELBIĄ CIĘ I POKOCHAJĄ MOCNO!!! Edited May 30, 2013 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Wieści od Queenie:lol: [FONT=Tahoma]Witam[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Queenie czuje się u nas coraz swobodniej i mam nadzieję że damy jej wszystko czego potrzebuje. Jest super pieskiem.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Pozdrawiamy i dziękujemy [/FONT] Quote
BlackShadow Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Arczi, mój kochany. Gdyby nie rodzice, już dawno byłby u mnie! Queenie wreszcie znalazła domek :multi: Strasznie się cieszę, chociaż będzie mi brakowało tej kochanej wariatki ;) Mam nadzieję, że Mariczka też trafi na tak wspaniałą rodzinkę, jaką ma teraz Queenie ;) Quote
słodkokwaśna Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 (edited) Niom ,Arczi słodziak :lol: A Marika ma rewelacyjny domek . Już pani Lucynka dzwoniła 2 razy i opowiadała ,że Marika to przegrzeczny aniołek:loveu:. Ma apetyt i słucha się jej bardzo . Chodzi za nią krok w krok. Tylko nie chce wchodzić do domu ....woli leżeć na tarasie ,to p.Lucynka i p. Ryszard siedzą tam z nią cały czas . Obydwoje wczoraj się nią zachwycali i cieszyli się z każdego jej gestu. Traktują ją jak dziecko , na co Marika jest w 7 niebie.:lol: A teraz dzisiejsze zdjęcia dwóch małych łobuzek Tyci i Olli ....oczywiście jedna jest większa ...TYCIUNIA:razz::evil_lol: Edited May 31, 2013 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Ojjj ma...nawet podwójnie;) Wiadomości od Zuzoli:) i Pani Ali:) Witam Pani Edytko!!Znów się do Pani muszę odezwać bo nie pozwoli mi o Pani zapomnieć to nasze szczęście ,które dzięki Pani mamy a na imię ma zuzka. To jest anioł a nie pies.Mąż i syn strasznie ją rozpieszczają a ona wcale nie stara się tego wykorzystać .Jest zawsze taka sama i zero agresji w stosunku do nas .Jest wspaniała i wymarzona . Spacerujemy o 24:00 po osiedlu i wiem ,że mnie nikt nie zaczepi .Osiedlowe lumpy już ją znają.Brak mi słów by określić jaki to wspaniały pies.Syn tak się z nią wita po przyjściu a mąż tak bawi:-))Pozdrawiam serdecznie zapraszam do nas Alicja Quote
słodkokwaśna Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Wiadomość od Mariki :loveu: za którą bardzo tęsknię:-( tak jej tu brakuje.... [FONT=Times New Roman]Witamy-Marika jest cudowna ,nabiera zaufania. Dzisiaj pokonała opór drzwi,poznała tylko jeden pokój.Pozdrawiamy. [/FONT] A to biedny ,nieodżałowany Kuba ,poprzedni psiak państwa ...niestety miał raka kości:-( Quote
słodkokwaśna Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Czas na Vigusia :0)Trzeba mu zrobić ogłoszenia.....To pies co jest uchachany 24/dobę. Ostatnio się trochę uspokoił(mniej szczeka i skacze)....tzn.Gaga go wychowała:eviltong: Quote
Buńka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja to się jakaś "rasistka" robię... W Heyce vel Inwazji widziałam Basenji a w tym nowym rodzeństwie widzę Rosyjskie toy teriery:oops: Quote
słodkokwaśna Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Niom, toy terrier jak dąb:evil_lol: Wczoraj nic nie pisałam ,bo się mnóstwo u nas działo aż za dużo:shake: Czasu brakło. To dziś będę musiała wszystko nadrobić:roll: Na początek list od Queenie:) [FONT=Times New Roman]Witam Pani Edyto[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pragnę donieść, że Queenie to już zupełnie inny psiak. Przygnębienie i smutek zniknęły, jest pogodna i wesoła, chętnie biega i wygłupia się z dzieciakami, a jej zabawa z piłeczką doprowadza nas do łez. Oczywiście cały czas potrzebuje uwagi i wiele czułości i nawet siatki z zakupami nie są usprawiedliwieniem, żeby jej od razu nie pogłaskać, jak wracamy z pracy, włazi pod nogi i macha ogonem, który wywołuje prawie tornado. Troszkę bała się mojego taty, może jego postura i tembr głosu przywołały złe wspomnienia, ale dała się pogłaskać i myślę, że przy każdym następnym spotkaniu będzie lepiej. Wiem, że mąż wysłał Pani parę zdjęć, w miarę możliwości i ciekawych przeżyć w życiu psiaka będziemy dosyłać następne.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Times New Roman]Asia[/FONT] Quote
Recommended Posts