słodkokwaśna Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Mają...Edi to spaniel a dziadzio to Reksiu( tak mu dali na chrzcie;)) Bunia jutro mu zrobię zdjęcia w pełnej krasie. Jak na razie to słodziak.... Quote
Buńka Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 I oby takim słodziakiem pozostał :) A jak on się zwie? Quote
Buńka Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Leoś był... Leon był... Leo też chyba był więc może w innym kierunku :D Damon [czyt. Dejmon ] <3 Lotek Remik Powyższe mi się bardzo podobają ale wybrać nie umiem :D A tak naprawdę pierwsze co mi przyszło do głowy to Franko - Leośka i Franek ahahha <3 Quote
słodkokwaśna Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Jutro jego charakterek obadam , to imię wtedy dopasujemy. Mnie najbardziej Remik odpowiada....ale do jutra... Quote
słodkokwaśna Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Marzenko już nie wiem kiedy do Ciebie mogę dzwonić:( Proszę wysyłaj mi chociaż sygnał lub sms. Przepraszam za wczorajszą nieobecność, ale mam chrzciny mojej wnusi i bierzmowanie mojego siostrzeńca w tym tygodniu....to oprócz pracy z psami jeszcze pełno innego zamieszania. Dlatego wklejam wczorajsze zdjęcia( część, druga jutro)psiaków nowych...tj Edi , Reksio i Remik, który nota bene jest uroczym i grzecznym psiakiem:) Więcej napiszę jutro , bo dziś ledwo patrzę na oczy:( Quote
słodkokwaśna Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 To część wyciętych kołtunków wariatuńcia Ediego....mega energiczny. Reksiu:) Quote
Istar19 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Pisałam, że popołudniu po 15/16 :( nie miałam za co ostatnio nawet sygnała puścić...musiałam czekać na wypłatę, żeby konto doładować...przepraszam. jak znajdziesz jutro czas wieczorem to dzwoń :) a jak nie jutro to w poniedziałek, ale rano z kolei bo o 13 idę do pracy....niestety początek mają mam ciężki jeśli chodzi o czas wolny ;) Zdjęcia psiaków dodam jutro ! Quote
słodkokwaśna Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Nie ma za co;) Musiałam ich wyciągnąć z kojca, bo Edi nie pozwala w nim na wiele....potrafi swoją osobowością zająć cały boks. Ale przy okazji dowiedziałam się,że nieźle sobie radzą na smyczy. A teraz wyjec wszędobylski;) Onuko i słoneczko Tosia:) Tosia, grzeczniutka i usłuchana . Na jedno wołanie jest przy nodze. Na smyczy też nieźle paraduje.Kocha wszystkich ...ludzi i zwierzęta. W domu zachowuje czystość. Poza tym to sama radość i urocza niewinność. A Onuko, cóż......nieźle chodzi na smyczy, dogaduje się z psiakami .Ciągle płacze za towarzystwem człowieka i ma duszę psa podróżnika. Lubi drapanko , zabawy i ciągłą obecność człowieka. Nie może być sam....:( Quote
słodkokwaśna Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Bandi ok 3 letni psiak . Średni. Przyjaźnie nastawiony do ludzi. Tyle wiem....psiak przebywa na kwarantannie .(adopcja zewnętrzna) Quote
Istar19 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jak wrócę do domu,to dodam zdjęcia na stronę i nowego psiaka też ;) Quote
słodkokwaśna Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Marzenko a gdzie jest na stronie Rudyś? Daty przyjęć się nie zgadzają. Tosia trafiła do nas po kwarantannie u weta. Czyli tylko jutro do południa mogę dzwonić...?mam dużo ważnych spraw. A teraz sunia Nuka, która musi szybko znaleźć dom:( Właściciele jej już nie chcą, bo ucieka i kury sąsiadom dusi. Podobno się przyplątała....jest po sterylizacji . Wg mnie ucieka, bo brakuje jej towarzystwa i atrakcji.Lubi zabawy z psami. Na smyczy chodzi ładnie, trzyma czystość . Nie wyje , nie niszczy. Tylko do mieszkania lub pilnowanego domu....chociaż teraz była psem podwórkowym. Nie słucha się po puszczeniu ze smyczy. Ma ok 5 lat. Quote
Istar19 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Edi jutro do 13, we wtorek do 13 i w środę do 13 ;) albo w te dni po 22 Rudyś...hmm..wczoraj jeszcze był oO, może jak dodawałam zdjęcia to źle kliknęłam..po obiedzie zaraz go przywrócę. To napisz mi proszę jakie powinny być daty przyjęcia Quote
słodkokwaśna Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Marzenko proszę daj Rudysia na stronę, bo znowu ludzie mnie wezmą za kretynkę.... polecam ludziom Rudysia i brak odzewu ...co nas wszystkich tu zastanawiało dlaczego? Taki fajowy pies i nadal tu siedzi . Jeszcze mam prośbę , czuy mogłabyś zrobić coś na wzór collage trzem naszym prawie haszczakom. Quote
Istar19 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 w sensie jakoś ładnie zdjęcia połączyć z podpisami imiennymi ?;) Rudyś przywrócony, na prawdę nie wiem czemu zniknął...znaczy zniknął tylko z psów do adopcji, bo jego karta jest i była...no ale jest już na stronie Quote
Recommended Posts