Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehehe nie no chyba padnę ze śmiechu!! jaki gruby....szczurek:) najlepszy jest ogon:) trzeba mu było jakiś chociaż pędzelek zostawić:eviltong::eviltong: od dziś mówię na niego Wesoły Roman:) chyba pozmieniam w ogłoszeniach:D :evil_lol:
brawa dla odważnych fryzjerów :loveu:

Posted

Oglądam zdjęcia i nie mogę się napatrzeć jaki on śliczny!! Taki się duży i męski wydaje:) hhihihihi Piechcia - zrobiłam przelew za loterie 10zł i 20zł mojej deklaracji.

Posted

[quote name='piechcia15']hehehehe nie no chyba padnę ze śmiechu!! jaki gruby....szczurek:) najlepszy jest ogon:) trzeba mu było jakiś chociaż pędzelek zostawić:eviltong::eviltong: od dziś mówię na niego Wesoły Roman:) chyba pozmieniam w ogłoszeniach:D :evil_lol:
brawa dla odważnych fryzjerów :loveu:[/QUOTE]

ej no może nie Roman, co ... :P ?

Posted

[quote name='piechcia15']oo maryjan tez dobre:) to co ...zmieniamy w ogłoszeniach :loveu: oooo Maryjannoooo....lalala:D[/QUOTE]
Ale cioteczki się rozśpiewały wieczorkiem....:razz:
Witaj terierku,teraz ci chłodniej i lzej bez tej kupy siersci...

Posted

[quote name='piechcia15']Aniu ale wy go w końcu ostrzygliście tak?czy trymowaliście?:)[/QUOTE]

jest ogolony maszynką, jak troche futro podrośnie to będzie trzeba zjechać jeszcze raz albo wtedy bedzie potrzebny fryzjer, nierówno odrastające futro to koszmar, okropnie wygląda, wiem bo wszystkie które obcinałam odrastały nierówno, no fryzjerka psia to ja zdecydowanie nie jestem :/

Posted

[quote name='piechcia15']no a jak on to wogóle zniósł? może nożyczkami po trochu da się go wyrównać?ja swoją sunię strzygłam nożyczkami bo maszynki się bała.[/QUOTE]

Nożyczkami to mu moge najwyżej dziury powycinać :) No mówie ze nie jestem w tym najlepsza :) W poniedziałek jedziemy do śremu na kontrolę, koszty paliwa podzielimy na trzy psy bo jedzie trójka łobuzów.

Posted

Witam u chłopaczka- dzięki Piechcia za zaproszenie :)
Przygotowuję mu bazarek z ciuszkami dla dzieci (niemowląt) i damskimi, oraz książkami, DVD i co tam mam... Jak tylko skończę podlinkuję.