piechcia15 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 nawet bez ważenia widać, że przytył:) ciekawa jetem ile:):) majqa nie baw się w donosiciela bo zgłoszę cię do banna:):D:D faaajny ten nasz Basik tylko niezła z niego cholera:) oo fajny tytuł do allegro "Basik terier walijski fajny jak cholera":evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
olalolaa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Cudny jest Basik :):) I to jest terier więc bez charakterku ani rusz !:diabloti: Quote
storozak Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jaka z Basika przystojna chłopaka:) No widać charakterny jest i już:P Quote
majqa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Na fotkach to taka niemal łłłowieczkaaa. :-) Piechcia nie strasz mnie banem, bo się w sobie zamknę i zacznę jąkać. Poza tym to nie donosicielstwo a postawa obywatelska. :eviltong: Quote
Ati Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 a ta malpa Ania jak bylam u niej w sobote nie pokazala mi terierka lobuzerka, i nie zobaczylam jak sie przyokragla Quote
rita60 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='majqa']Na fotkach to taka niemal łłłowieczkaaa. :-) Piechcia nie strasz mnie banem, bo się w sobie zamknę i zacznę jąkać. Poza tym to nie donosicielstwo a postawa obywatelska. :eviltong:[/QUOTE] Nie zamykaj się cioteczko,bo zgubisz klucz i cię nie otworzymy:razz: Witaj terierku z samego rana... Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Ati']a ta malpa Ania jak bylam u niej w sobote nie pokazala mi terierka lobuzerka, i nie zobaczylam jak sie przyokragla[/QUOTE] No nietakt całą gębą. :shake: Jak tak można??? :-o :eviltong: Quote
jumanjiana Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jak nie ten pies :crazyeye: Stonka czy Ty go przypadkiem nie podmieniłaś? :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='jumanjiana']jak nie ten pies :crazyeye: Stonka czy Ty go przypadkiem nie podmieniłaś? :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście, że podmieniony:eviltong: Quote
stonka1125 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Ati']a ta malpa Ania jak bylam u niej w sobote nie pokazala mi terierka lobuzerka, i nie zobaczylam jak sie przyokragla[/QUOTE] No i ledwo kilometr się oddali to już miałam telefon : "TERIERKA NIE WIDZIAŁAM !!!!" :) A nasz terier fajny jak cholera lubi gości, lubi tez bardzo co odkrywcze nie jest, powtarzalność sytuacji, on wie kiedy czesanie, kiedy zabawa i domaga się zdecydowanie spacerków, wie nawet kiedy zakraplamy oczko i wtedy się spina, jest niespokojny i chce gryźć, nienawidzi tego, nie skumał ze to co drugi dzień i mam wściekłego teriera codziennie koło 16:00 :evil_lol: Jezeli chodzi o jego wage to na pewno utył ale ja nie widzę jakiejś wielkiej różnicy, ale to normalne jak mam go codziennie, w końcu jak ja tyje to tez wydaje mi sie wszystko gra, aż nagle spodnie okazują sie jakby nie moje :razz: Nie ukrywam, ze jest cięższy i dobrze, ale on ma apetyt dużo większy od niego samego, zjadłby cały świat, je już trzy posiłki dziennie i to z wielkim apetytem:) Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Apetyt, zjadłby cały świat? Cięższy? I pewno nie wybrzydza? No jak nic, podmieniłaś psa. :angryy: Stonka, gdzie jest właściwy Basik??? :lmaa: Quote
stonka1125 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='majqa'] Stonka, gdzie jest właściwy Basik??? :lmaa:[/QUOTE] No nie wiem, sama tęsknie za tym słodkim i bidniutkim Basikiem ;) Quote
storozak Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 hahahah a już chciałam coś złośliwego napisać, ale się powstrzymałam:) :diabloti:Proszę tylko Basia pozdrowić i ucałować i psa nie denerwować i karmić wszystkim czym chce i ile chce!!!:evil_lol: Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='stonka1125']No nie wiem, sama tęsknie za tym słodkim i bidniutkim Basikiem ;)[/QUOTE] Akurat... Ostatni raz pytam, gdzie jest nasz Basio!!! ;-) A na poważnie... przeogromne podziękowania Stonko. Widać, że psiak u Ciebie kwitnie. :-) Quote
Ati Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 wszystkie psiule u stonki wyczesane, miekkie , garnace sie do ludzi nie dala mi sie tylko zmierzyc z terierkiem i mundkiem ;) Quote
stonka1125 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Ati'] nie dala mi sie tylko zmierzyc z terierkiem i[B] mundkiem[/B] ;)[/QUOTE] A chcesz???????? Teraz to juz nie wiem który większy wariat, ale jakby ich skumulować to byłby super pies :evil_lol: Pro psi Mudek i pro ludzki Baśko, ich nienawiść jest tak samo wielka tylko zupełnie inaczej ukierunkowana i miłość też :) Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Ati']wszystkie psiule u stonki wyczesane, miekkie , garnace sie do ludzi (...)[/QUOTE] Eh... Jak miło się czyta takie opinie. :-) Chwytają za serce. :-) Quote
Ati Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='majqa']Eh... Jak miło się czyta takie opinie. :-) Chwytają za serce. :-)[/QUOTE] nie mowie juz o moim Blacku- ze jestem zazrosna;) jak wodzi za stonka wzrokiem jak sie w nia wtula i za nia oglada jak jakis zakochany amant:) Quote
Selenga Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='storozak']hahahah a już chciałam coś złośliwego napisać, ale się powstrzymałam:) :diabloti:Proszę tylko Basia pozdrowić i ucałować i psa nie denerwować i [B]karmić wszystkim czym chce[/B] i ile chce!!!:evil_lol:[/QUOTE] jajecznicą z herbatnikami też????? Quote
storozak Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Selenga']jajecznicą z herbatnikami też?????[/QUOTE] no właśnie o jajecznicy miałam napisać, ale się w klawiaturę ugryzłam:):evil_lol: Quote
stonka1125 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Herbatniki się skończyły, przyjechały z Basiem, całkiem pokaźna siateczka, potraktowaliśmy je jako miły prezencik dla reszty stadka na nagrody :) Quote
storozak Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 No nie!!!! Mało tego, że Basika podmienili to jeszcze jego ciastka zjedli!!!! ŁOBUZY:evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Ati']nie mowie juz o moim Blacku- ze jestem zazrosna;) jak wodzi za stonka wzrokiem jak sie w nia wtula i za nia oglada jak jakis zakochany amant:)[/QUOTE] Cudne, to się po prostu cuuudnie czyta i aż tak lekko na duszy się robi. :-) Quote
magdyska25 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 hmm Basik i wielki apetyt? To nie Basik !!!! ;) Quote
Recommended Posts