Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nawet bez ważenia widać, że przytył:) ciekawa jetem ile:):)

majqa nie baw się w donosiciela bo zgłoszę cię do banna:):D:D

faaajny ten nasz Basik tylko niezła z niego cholera:) oo fajny tytuł do allegro "Basik terier walijski fajny jak cholera":evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Na fotkach to taka niemal łłłowieczkaaa. :-)

Piechcia nie strasz mnie banem, bo się w sobie zamknę i zacznę jąkać.
Poza tym to nie donosicielstwo a postawa obywatelska. :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']Na fotkach to taka niemal łłłowieczkaaa. :-)

Piechcia nie strasz mnie banem, bo się w sobie zamknę i zacznę jąkać.
Poza tym to nie donosicielstwo a postawa obywatelska. :eviltong:[/QUOTE]
Nie zamykaj się cioteczko,bo zgubisz klucz i cię nie otworzymy:razz:
Witaj terierku z samego rana...

Posted

[quote name='Ati']a ta malpa Ania jak bylam u niej w sobote nie pokazala mi terierka lobuzerka, i nie zobaczylam jak sie przyokragla[/QUOTE]
No nietakt całą gębą. :shake: Jak tak można??? :-o :eviltong:

Posted

[quote name='Ati']a ta malpa Ania jak bylam u niej w sobote nie pokazala mi terierka lobuzerka, i nie zobaczylam jak sie przyokragla[/QUOTE]

No i ledwo kilometr się oddali to już miałam telefon : "TERIERKA NIE WIDZIAŁAM !!!!" :)
A nasz terier fajny jak cholera lubi gości, lubi tez bardzo co odkrywcze nie jest, powtarzalność sytuacji, on wie kiedy czesanie, kiedy zabawa i domaga się zdecydowanie spacerków, wie nawet kiedy zakraplamy oczko i wtedy się spina, jest niespokojny i chce gryźć, nienawidzi tego, nie skumał ze to co drugi dzień i mam wściekłego teriera codziennie koło 16:00 :evil_lol: Jezeli chodzi o jego wage to na pewno utył ale ja nie widzę jakiejś wielkiej różnicy, ale to normalne jak mam go codziennie, w końcu jak ja tyje to tez wydaje mi sie wszystko gra, aż nagle spodnie okazują sie jakby nie moje :razz: Nie ukrywam, ze jest cięższy i dobrze, ale on ma apetyt dużo większy od niego samego, zjadłby cały świat, je już trzy posiłki dziennie i to z wielkim apetytem:)

Posted

hahahah a już chciałam coś złośliwego napisać, ale się powstrzymałam:) :diabloti:Proszę tylko Basia pozdrowić i ucałować i psa nie denerwować i karmić wszystkim czym chce i ile chce!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='stonka1125']No nie wiem, sama tęsknie za tym słodkim i bidniutkim Basikiem ;)[/QUOTE]
Akurat... Ostatni raz pytam, gdzie jest nasz Basio!!! ;-)
A na poważnie... przeogromne podziękowania Stonko. Widać, że psiak u Ciebie kwitnie. :-)

Posted

[quote name='Ati']
nie dala mi sie tylko zmierzyc z terierkiem i[B] mundkiem[/B]
;)[/QUOTE]

A chcesz???????? Teraz to juz nie wiem który większy wariat, ale jakby ich skumulować to byłby super pies :evil_lol: Pro psi Mudek i pro ludzki Baśko, ich nienawiść jest tak samo wielka tylko zupełnie inaczej ukierunkowana i miłość też :)

Posted

[quote name='Ati']wszystkie psiule u stonki wyczesane, miekkie , garnace sie do ludzi (...)[/QUOTE]
Eh... Jak miło się czyta takie opinie. :-) Chwytają za serce. :-)

Posted

[quote name='majqa']Eh... Jak miło się czyta takie opinie. :-) Chwytają za serce. :-)[/QUOTE]
nie mowie juz o moim Blacku- ze jestem zazrosna;)
jak wodzi za stonka wzrokiem
jak sie w nia wtula
i za nia oglada
jak jakis zakochany amant:)

Posted

[quote name='storozak']hahahah a już chciałam coś złośliwego napisać, ale się powstrzymałam:) :diabloti:Proszę tylko Basia pozdrowić i ucałować i psa nie denerwować i [B]karmić wszystkim czym chce[/B] i ile chce!!!:evil_lol:[/QUOTE]
jajecznicą z herbatnikami też?????

Posted

[quote name='Ati']nie mowie juz o moim Blacku- ze jestem zazrosna;)
jak wodzi za stonka wzrokiem
jak sie w nia wtula
i za nia oglada
jak jakis zakochany amant:)[/QUOTE]
Cudne, to się po prostu cuuudnie czyta i aż tak lekko na duszy się robi. :-)