KaRa_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 komar napisał(a):ano działo sie bedzie napewno:D Oby moja chałupka wszystko wytrzymała:evil_lol: :lol: :lol: no i zeby sasiedzi i inni rowniez:diabloti: :lol: Quote
Agga Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Patrzac na zdjęcie powiem tylko brat blizniak. Quote
komar Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 no no... teraz blisko siebie mieszkamy wiec prawie codziennie na piwko:D... a swoja drogą... Misiek sie pytal ile krat piwa ma kupic:P Quote
Patikujek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Jak dla mnie może w ogóle piwa nie kupować:evil_lol: i bez tego zabawa będzie:D A twojego "brata" jeszcze tatusiu nie widziałam, jak możesz rodziny córce nie przedstwaiać:shake:??? Quote
KaRa_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja tez chce tego "brata" Komara zobaczyc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
komar Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 nie Komary dwa tylko ^i^Komar^i^ ^*^Gacek^*^ A te znaczki to znaki internetowe:) Quote
KaRa_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 A gacki chyba jedza komary:evil_lol: :evil_lol: Quote
komar Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ale ten Gacek jak i równierz Komar to wyjątkowe okazy bardzo mile nastawini do ludzi i wszystkiego innego;D Quote
KaRa_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 komar napisał(a):ale ten Gacek jak i równierz Komar to wyjątkowe okazy bardzo mile nastawini do ludzi i wszystkiego innego;D wysysacze kwri:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 komar napisał(a):taaa wredne pasozyty z nas:D Wyszło szydło z worka:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A nie mówiłam, że brat komara fajny facet. Zoabczymy jaki jest na zywo. Quote
Patikujek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Zobaczymy:D Ale naprawdę podobny Efra teraz będzie miała 2 Komarów do wyżywania się:evil_lol: Quote
Diana14 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Agga']A nie mówiłam, że brat komara fajny facet. Zoabczymy jaki jest na zywo. Przeciez Komar ma siostre a nie brata:roll: :niewiem: Quote
komar Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 oj a kto powiedxzial ze on jest moim prawdziwym bratem:P... jak to było:) on jest PRAWIE jak brat:P Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 komar napisał(a):oj a kto powiedxzial ze on jest moim prawdziwym bratem:P... jak to było:) on jest PRAWIE jak brat:P Prawie robi wielka różnice Quote
Agga Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Diana14']Przeciez Komar ma siostre a nie brata:roll: :niewiem: Ma też przyszywnego brata. Kara a ty kochana oswajaj Delte, że ciocia będzie z nią na spacery chodzić. Musze znowu nabrać w prawy. Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Agga'] Ma też przyszywnego brata. Kara a ty kochana oswajaj Delte, że ciocia będzie z nią na spacery chodzić. Musze znowu nabrać w prawy. Spoko jak za łatwo będzie Ci szło wychodzenie z Deltą, to dam Ci Spike żebyś pogimnastykowała się troche;) A właśnie najprawdopodobniej w dniu sylwestra będę odbierać poród:eviltong: Gdyż chcę aby pierwszy miot mojej hodowli urodził się tego dnia:lol: Quote
efra-husky Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): Efra teraz będzie miała 2 Komarów do wyżywania się:evil_lol: Patrzcie jaka wredota jedna, no :mad: Aż tak bardzo wyżywać na nikim się nie zamierzam ;) Quote
Bogarka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 KaRa_TC napisał(a): Gdyż chcę aby pierwszy miot mojej hodowli urodził się tego dnia:lol: Hodowli czego? Quote
komar Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no to uwazajcie zebysmy my sie na kims nie wyrzyli:D Quote
Recommended Posts