azalia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Kokunia wygląda wspaniale i tak też się czuje. Quote
Vlk Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Koka bryka i chce bryknąć do nowego domku :) Quote
_gos_ Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Piękne zdjęcia. A czy nie było gdzieś napisane, że ona nie lubi innych psów? Czy coś mieszam? Quote
Vlk Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 lubi inne psy :) na wątku na malamutach są nawet filmiki z szalonych zabaw ;) chwilowo nie mam czasu ich szukać Quote
_gos_ Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Vlk napisał(a):lubi inne psy :) na wątku na malamutach są nawet filmiki z szalonych zabaw ;) chwilowo nie mam czasu ich szukać Nie szukaj. Jak lubi to lubi:-) Mi się pokręciło. Śliczna mordka. Quote
Vlk Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 ale głupio teraz z podpisami na dogo :/ da się w sumie mieć ino jeden przy dobrych wiatrach... musiałam Kokunię na chwilę stamtąd wyjąć, bo otworzyłam bazarek. Ale na pewno tam malutka wróci znów :) Sobowtórom swoich psiaków się nie odmawia :D Quote
Recommended Posts