sacred PIRANHA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Lija już w drodze do swojego nowego domu w Pruszkowie. Sunia dzisiaj chodziła już o wiele lepiej na smyczy, za pracownikiem krok w krok...najchetniej to by z nim została...musiałam ją wziąc na rece bo pchała się do niego ciągle i nie mogliśmy załatwić formalności; Dziękuje nowemu domkowi Liji za darmowy transport naszego dzikuska Czarusia (pojechał z nimi do Lublina do swojego bdt). Co do Liji, to jej sie nie da nie kochać, więc mam nadzieje, że szybko rozkocha w sobie wszystkich łącznie z kociatymi hihihi no i pożegnalna fotka Liji z nowym pańciostwem, powodzenia suniu!!!! Andzike liczymy na fotorelacje jakby co:-) A ja się prawie popłakałam na końcu, choć ten kto mnie zna wie, że ja do tego mało skłonna;-) wiec szybko szybko ich wygoniłam z tymi psiakami:-) Quote
panbazyl Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pieknie :) a beda jakies foty z nowego domu? Quote
sacred PIRANHA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 napewno:-) nowy domek, to znajomi ciotki Andzike, wiec fotorelacje mamy obiecane:-) Quote
panbazyl Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 no to super!!!!! Nie tak żeby od razu, ale za jakis czas :) Quote
Andzike Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Monika już dzwoniła z drogi z informacją, że Lija jest idealna ( co prawda byl mały pawik w samochodzie, ale to bez znaczenia ;) ) Będzie dobrze! :) Quote
sacred PIRANHA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ide się przejsc z futrzastym, bo sie porycze normalnie ze szczescia;-P Quote
evel Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Tak się cieszę :):):) Brawo! Kolejne psisko grzeje dupkę w DS :) Quote
panbazyl Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 no i chyba "awans" do centrum z kresów? zawsze to bliżej cywilizacji. Quote
Andzike Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Mój TZ poznał dziś Liję i stwierdził, że jest urocza :) co prawda większa niż myślał, ale bardzo delikatniutka, drobna i dystyngowana ;) Kot nr 1 siedzi pod wanną obrażony na cały świat, kot nr 2 zupełnie nie zwrócił uwagi, że przybył im nowy członek rodziny, a kot nr 3 (młodziutki) - z zapałem poluje na Liję i zachęca ją do zabawy ;) Reszta rodziny nadal uważa, że sunia jest wprost ... idealna:loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 bardzo się cieszę, że wszystko oki jak na razie ale nadal trzymam kciuki;-) rozmawiałam juz dzis z Moniką (nowa pani Lijuni), sunia bardzo grzecznie chodzi na smyczy, nawet synek pomaga ją trzymać;-) Quote
Asiaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Andzike napisał(a):Mój TZ poznał dziś Liję i stwierdził, że jest urocza :) co prawda większa niż myślał, ale bardzo delikatniutka, drobna i dystyngowana ;) Kot nr 1 siedzi pod wanną obrażony na cały świat, kot nr 2 zupełnie nie zwrócił uwagi, że przybył im nowy członek rodziny, a kot nr 3 (młodziutki) - z zapałem poluje na Liję i zachęca ją do zabawy ;) Reszta rodziny nadal uważa, że sunia jest wprost ... idealna:loveu::loveu::loveu: Hahaha, takie są koty:) Dobre wieści z nowego Domku:) pzdr. Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 kot nr 1 nadal obrazony pod wanną;-), kot nr 2 rowniez bez zmian, natomiast kot nr 3 odpuścił polowania, bo Liji cierpliwosc sie skończyła i sunia warknęła pare razy i ma spokoj:-) Sunia troche świruje jak zostaje sama, ale nowy ds rozumie, że przyzwyczajanie do zostawania amemu musi potrwac, wiec ogolnie wszystko oki;-) dostalam fote mmsem, ale mi sie tel zepsuł i nie moge zrzucic... Quote
Andzike Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 To ja jeszcze dodam, że Lija wyjada z miseczki mięsko i kaszę (ryż) a warzywa ma poważaniu ;) ew. rybkę skubnie... Suche też ma w nosie ;) Quote
Asiaczek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Wybredna Paniusia się z niej zrobiła;) Szkoda, że z tym zdjęciem nie wyszło, ale czekamy na następne:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Królewna, taka dumna:) I naprawdę na tej fotce jest podobna do basenji:) https://lh3.googleusercontent.com/-psgf6uXF6lI/Ts-9P59MXgI/AAAAAAAAHiI/IVDtUr53GKo/s500/Lija%252520w%252520ds_zmie%2525C5%252584%252520nazw%2525C4%252599.jpeg pzdr. Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 basenji, czy nie grunt, że w fajnym ds:-) ja mam teraz tooootalny zawrot glowy z psiakami, nie wie w co rece wlozyc, ale mam nadzieje, ze Andzike strzeli pare fotek moze z synkiem Moniki?:-) Quote
Andzike Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):basenji, czy nie grunt, że w fajnym ds:-) ja mam teraz tooootalny zawrot glowy z psiakami, nie wie w co rece wlozyc, ale mam nadzieje, ze Andzike strzeli pare fotek moze z synkiem Moniki?:-) Jak tylko będę miała okazję to na pewno strzelę :) Quote
as_ko Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):udało sie:-) Własciwy pies na właściwym miejscu :) super Quote
Recommended Posts