Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lija już w drodze do swojego nowego domu w Pruszkowie. Sunia dzisiaj chodziła już o wiele lepiej na smyczy, za pracownikiem krok w krok...najchetniej to by z nim została...musiałam ją wziąc na rece bo pchała się do niego ciągle i nie mogliśmy załatwić formalności;
Dziękuje nowemu domkowi Liji za darmowy transport naszego dzikuska Czarusia (pojechał z nimi do Lublina do swojego bdt).
Co do Liji, to jej sie nie da nie kochać, więc mam nadzieje, że szybko rozkocha w sobie wszystkich łącznie z kociatymi hihihi

no i pożegnalna fotka Liji z nowym pańciostwem, powodzenia suniu!!!!

Andzike liczymy na fotorelacje jakby co:-)

A ja się prawie popłakałam na końcu, choć ten kto mnie zna wie, że ja do tego mało skłonna;-) wiec szybko szybko ich wygoniłam z tymi psiakami:-)

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój TZ poznał dziś Liję i stwierdził, że jest urocza :) co prawda większa niż myślał, ale bardzo delikatniutka, drobna i dystyngowana ;)
Kot nr 1 siedzi pod wanną obrażony na cały świat, kot nr 2 zupełnie nie zwrócił uwagi, że przybył im nowy członek rodziny, a kot nr 3 (młodziutki) - z zapałem poluje na Liję i zachęca ją do zabawy ;)
Reszta rodziny nadal uważa, że sunia jest wprost ... idealna:loveu::loveu::loveu:

Posted

Andzike napisał(a):
Mój TZ poznał dziś Liję i stwierdził, że jest urocza :) co prawda większa niż myślał, ale bardzo delikatniutka, drobna i dystyngowana ;)
Kot nr 1 siedzi pod wanną obrażony na cały świat, kot nr 2 zupełnie nie zwrócił uwagi, że przybył im nowy członek rodziny, a kot nr 3 (młodziutki) - z zapałem poluje na Liję i zachęca ją do zabawy ;)
Reszta rodziny nadal uważa, że sunia jest wprost ... idealna:loveu::loveu::loveu:

Hahaha, takie są koty:)
Dobre wieści z nowego Domku:)

pzdr.

Posted

kot nr 1 nadal obrazony pod wanną;-), kot nr 2 rowniez bez zmian, natomiast kot nr 3 odpuścił polowania, bo Liji cierpliwosc sie skończyła i sunia warknęła pare razy i ma spokoj:-)
Sunia troche świruje jak zostaje sama, ale nowy ds rozumie, że przyzwyczajanie do zostawania amemu musi potrwac, wiec ogolnie wszystko oki;-)
dostalam fote mmsem, ale mi sie tel zepsuł i nie moge zrzucic...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
basenji, czy nie grunt, że w fajnym ds:-)
ja mam teraz tooootalny zawrot glowy z psiakami, nie wie w co rece wlozyc, ale mam nadzieje, ze Andzike strzeli pare fotek moze z synkiem Moniki?:-)

Jak tylko będę miała okazję to na pewno strzelę :)