sacred PIRANHA Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Głosujcie proszę na Rachów: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!! Quote
Andzike Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 panbazyl napisał(a):czyzby Rachów wygrał? Wygrał!!!:multi::multi::multi: Quote
panbazyl Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Andzike napisał(a):Wygrał!!!:multi::multi::multi: no to gratulacje!!!!!! Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Pozwólcie, że i ja dołączę się do tej radości;) Tak, Rachów wygrał, chociaz mnie nie udało się zagłosować... Ale cieszę się i to bardzo:) pzdr. Quote
LadyS Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Serdecznie prosimy o oddanie głosu na schronisko w Zamościu, w konkursie TESCO: http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 W tamtym roku schronisko zajęło trzecie miejsce, dzięki czemu zwierzęta dostały karmę oraz nowe budy, stworzone dzięki funduszom z akcji. Wspomóżcie schronisko, z którego pochodzi nasz podopieczny z tego wątku! Quote
Andzike Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Niespodzianka !!! :) Miałam dziś okazję w końcu poznać Liję, byliśmy na mroźnym spacerze razem z resztą stadka :) Lija z poczatku nieco speszona większymi od siebie psami, cały czas próbowała wprosić się Pańci na rączki ;) Potem już się trochę oswoiła, ale przy Pańci czuła się najpewniej ;) Lija z moją tymczasowiczką - Szirą. I solo :) Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 nasza śliczna damulka!!!!!!! dzięki za foty i pozdrowienia!!! Quote
LadyS Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Super! Dobrze, że ją wypatrzyłam w tym boksie :) Quote
Ty$ka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Faktycznie niespodzianka :). Ślicznie nasza księżniczka prezentuje się na śniegu :) Quote
Asiaczek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dziękujemy za zdjęcia:) cudownie popatrzec na szczęśliwa sunię:) pzdr. Quote
Recommended Posts