Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj miałąm telefon w sprawie adopcji Bruna, Pani miała szczegółowe pytania, więc dałam numer Furciaczka. Wiem, ze Pani chciała jechać obejrzeć bezpośrednio Bruna, i jest z naszego okręgu-śląskie. Więc czekamy...

Posted (edited)

Czekam na telefon i kciuki zaciskam!!

Edit: Pani wlasnie dzwonila, brzmi bardzo fajnie :) Mysle ze bedzie sie z Toba Zosiu kontaktowac w sprawie wizyty przedadopcyjnej. Z tym ze do adopcji mogloby dojsc dopiero w sierpniu ze wzgledu na chaos przeprowadzkowy.

Edited by furciaczek
Posted

furciaczek napisał(a):
Czekam na telefon i kciuki zaciskam!!

Edit: Pani wlasnie dzwonila, brzmi bardzo fajnie :) Mysle ze bedzie sie z Toba Zosiu kontaktowac w sprawie wizyty przedadopcyjnej. Z tym ze do adopcji mogloby dojsc dopiero w sierpniu ze wzgledu na chaos przeprowadzkowy.

Qurcze to nic, trzymam kciuki! A przyjedzie Pani zoabzcyć na Brunka? Mi też brzmiała fajnie:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Z tego co zrozumialam to Pani najpierw chciala zalatwic wizyte PA u niej a dopiero potem Brunkowe odwiedziny.

A ja nie ma do niej numeru!!!Cholera

Posted

[FONT=Times New Roman]wpływy maj: [/FONT]04.05. Tobciu-10zł
04.05. Dorota W. -10zł
07.05. Marzena Sz. -50zł
07.05. beabea -315zł
09.05. mlekowproszku-170zł
10.05. P.Halina Sz. Z Pawłowic-50zł
14.05.- Dominika D. -40zł
14.05. Ewa P. ze Szwecji – 35zł
22.05. joteska-70zł
24.05. asl bazarek-6zł

Razem 756,00zł minus dług 691,50zł , na koncie Bruna mamy 64,50zł na dzień 01.06.2012
Dziękuję !!!

Posted

Sytuacja jest niewesoła , początek miesiąca a na koncie fundacyjnym jest niewiele. A dopiero zaczną schodzić rachunki za hotele, wetów, itd...nie wiem. W tym mc, wpłaciło kilku moich przyjaciół, ale co będzie dalej

Posted

Zofija napisał(a):
Dzisiaj Pani dzwoniła w sprawie Bruna-nowa Pani-ma dzwonić do Furciaczka....chce go zobaczyć...

Oby przygarnęła Bruna...

Zosiu dla Bruna spłynęło z bazarku z ubrankami od Ciebie 29 zł w dniu dzisiejszym od Szarotki.