mlekowproszku Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 serduszko sie raduje ogladajac te piekne zdjecia, ale jednak smutno mi jak pomysle, ze na miejscu Brunka jest piesek, ktory pewnie wiedzie taki sam smutny los, co Bruno w przeszlosci:( Quote
Zofija Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='mlekowproszku']serduszko sie raduje ogladajac te piekne zdjecia, ale jednak smutno mi jak pomysle, ze na miejscu Brunka jest piesek, ktory pewnie wiedzie taki sam smutny los, co Bruno w przeszlosci:([/QUOTE] Daria poszukaj w okolicznych Stowarzyszeniach, Fundacjach. Zrób zdjęcia. [U][B]To podstawa[/B][/U]. Zdjęcia. Nam ciężko z Cieszyna coś zdziałać. A zgłoszenie do różnych organizacji bez zdjęć też .... Podjedź Ty lub siostra i zróbcie. Quote
mlekowproszku Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Zofija']Daria poszukaj w okolicznych Stowarzyszeniach, Fundacjach. Zrób zdjęcia. [U][B]To podstawa[/B][/U]. Zdjęcia. Nam ciężko z Cieszyna coś zdziałać. A zgłoszenie do różnych organizacji bez zdjęć też .... Podjedź Ty lub siostra i zróbcie.[/QUOTE] Zosiu, sama wiesz najlepiej jak zakonczyly sie moje kontakty z wyszkowskim TOZem....na niego liczyc na pewno nie moge, zreszta nawet i nie chce. Nie wiem, czy sa jakiekolwiek inne stowarzyszenia w najblizszej okolicy (pewnie dopiero w Warszawie). Nie ma mnie w Polsce i to w zasadzie uniemozliwia mi jakiekolwiek dzialania osobiscie:( Moge poprosic kolezanke, ale jesli ktos nie jest jakos szczegolnie zaangazowany w ,,te,, sprawy, to ciezko kogokolwiek jednak zmuszac. Ale sprobuje. Quote
Zofija Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='mlekowproszku']Zosiu, sama wiesz najlepiej jak zakonczyly sie moje kontakty z wyszkowskim TOZem....na niego liczyc na pewno nie moge, zreszta nawet i nie chce. Nie wiem, czy sa jakiekolwiek inne stowarzyszenia w najblizszej okolicy (pewnie dopiero w Warszawie). Nie ma mnie w Polsce i to w zasadzie uniemozliwia mi jakiekolwiek dzialania osobiscie:( Moge poprosic kolezanke, ale jesli ktos nie jest jakos szczegolnie zaangazowany w ,,te,, sprawy, to ciezko kogokolwiek jednak zmuszac. Ale sprobuje.[/QUOTE] Wiem, ale nie chodzi mi o TOZ tylko warszawskie i z innych okolic fundacje-jeszcze raz uderzyć. Ale wiem, ze dużo by dały zdjęcia. Nie masz nikogo na miejscu kto by podjechał i cyknął fotki? Quote
Recommended Posts