Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mlekowproszku']serduszko sie raduje ogladajac te piekne zdjecia, ale jednak smutno mi jak pomysle, ze na miejscu Brunka jest piesek, ktory pewnie wiedzie taki sam smutny los, co Bruno w przeszlosci:([/QUOTE]

Daria poszukaj w okolicznych Stowarzyszeniach, Fundacjach. Zrób zdjęcia. [U][B]To podstawa[/B][/U]. Zdjęcia. Nam ciężko z Cieszyna coś zdziałać. A zgłoszenie do różnych organizacji bez zdjęć też .... Podjedź Ty lub siostra i zróbcie.

Posted

[quote name='Zofija']Daria poszukaj w okolicznych Stowarzyszeniach, Fundacjach. Zrób zdjęcia. [U][B]To podstawa[/B][/U]. Zdjęcia. Nam ciężko z Cieszyna coś zdziałać. A zgłoszenie do różnych organizacji bez zdjęć też .... Podjedź Ty lub siostra i zróbcie.[/QUOTE]

Zosiu, sama wiesz najlepiej jak zakonczyly sie moje kontakty z wyszkowskim TOZem....na niego liczyc na pewno nie moge, zreszta nawet i nie chce. Nie wiem, czy sa jakiekolwiek inne stowarzyszenia w najblizszej okolicy (pewnie dopiero w Warszawie). Nie ma mnie w Polsce i to w zasadzie uniemozliwia mi jakiekolwiek dzialania osobiscie:( Moge poprosic kolezanke, ale jesli ktos nie jest jakos szczegolnie zaangazowany w ,,te,, sprawy, to ciezko kogokolwiek jednak zmuszac. Ale sprobuje.

Posted

[quote name='mlekowproszku']Zosiu, sama wiesz najlepiej jak zakonczyly sie moje kontakty z wyszkowskim TOZem....na niego liczyc na pewno nie moge, zreszta nawet i nie chce. Nie wiem, czy sa jakiekolwiek inne stowarzyszenia w najblizszej okolicy (pewnie dopiero w Warszawie). Nie ma mnie w Polsce i to w zasadzie uniemozliwia mi jakiekolwiek dzialania osobiscie:( Moge poprosic kolezanke, ale jesli ktos nie jest jakos szczegolnie zaangazowany w ,,te,, sprawy, to ciezko kogokolwiek jednak zmuszac. Ale sprobuje.[/QUOTE]

Wiem, ale nie chodzi mi o TOZ tylko warszawskie i z innych okolic fundacje-jeszcze raz uderzyć. Ale wiem, ze dużo by dały zdjęcia. Nie masz nikogo na miejscu kto by podjechał i cyknął fotki?