Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kropeczka to przemiła sunia, ma ok 2 m-ce, jest bardzo przyjazna i garnie sie do ludzi. Potrzebny jej pilnie domek, obecnie mieszka w stajni z konikami i innymi psami na tymczasówce, ale tam już nie ma miejsca... Została zabrana z przytuliska, gdzie mieszkała z w kojcu przepełnionym psami... Malutkiej pilnie jest potrzebny domek, ona nie może siedzieć w stajni z dużą grupą psów - miejsce Kropci jest w kochającym domku...
Kropka mieszka w okolicach Tarnobrzega w województwie Podkarpackim.

tel. 509 512 059

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec Kropeczka to przemiła sunia, ma ok 2 m-ce, jest bardzo przyjazna i garnie sie do ludzi. Potrzebny jej dom tymczasowy w którym bedzie mogła poczekac na prawdziwy ponieważ z racji tego że idzie zima nie może przebywać w kojcu ktory i tak jest juz zapełniony po brzegi...Najodpowidniejsze osoby były by z okolic tarnobrzega...

Posted

225 km :( Szkoda, że to tak daleko, bo jak sprawa pilna, to chętnie bym ją wzięła. A Wy dziewczyny nie możecie jej zabrać, chociaż na święta?

Poszukajcie w mapie dogo jakiś Dogomaniaków z podkarpackiego, może ktoś się zgodzi zabrać sunię.

Posted

U mnie w ostateczności znalazłoby się miejsce, tylko, ze sunia musiałaby dojechać do mnie osobiście do Rzeszowa. Moze sie w Tarnobrzego znajdzie ktos, kto ją weźmie na tymczas.

Posted

No właśnie w Tarnobrzegu jeszcze nikt się nie znalazł... :(
ja mogłabym ją wziąść ale dopiero po świętach i po nowym roku...
ale jej potrzebny domek teraz....

g_o_n_i_a tak sobie własnie pomyślałam ze może bede jeszcze w tym tygodniu w Rzeszowie to bym zabrała Kropke i byśmy się gdzies umuwiły i bym Ci ją dała ... tylko pytanie... czy będe....

Posted

kazdy zajęty świetami i nowym rokiem a o psiakach zapomniają...:-( U mnie była kilka dni ale moja mama na wiecej sie nie zgodziła:angryy: ...a tymczas jest jej potrzebny praktycznie już teraz bo to jest kruszynka wiec na zimnie nie powinna być....

Posted

Ponawiam swoją propozycje, mała mogłaby zostać u mnie aż do znalezienia domku, o ile mi mojej Łaciatej nie pożre i będzie grzeczniutką dziewczynką. :evil_lol:
Prosze mi nie wychwalać jej kropeczek, bo jeszcze mała zostanie u nas, bo niestety ciotka gonia jest baaardzo zakochana we wszystkich kropeczkach - tych malutkich i dużutkich. :evil_lol:

Posted

Oczywiście Gonia jakby sunia byla u Ciebie było by wspaniale. Tylko ze ja nie bede w tym tyg w Rzeszowie... może trzeba sie rozglądnąć za wątkiem transportowym...
Gonia wziełabyś ja na stałe.... ?

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Oczywiście Gonia jakby sunia byla u Ciebie było by wspaniale. Tylko ze ja nie bede w tym tyg w Rzeszowie... może trzeba sie rozglądnąć za wątkiem transportowym...
Gonia wziełabyś ja na stałe.... ?

Edytko, ja na razie oferuje tymczasówkę, ponieważ nie jestem pewna czy rodzice zakochają się w Kropce czy nie. Biorę pod uwagę jeszcze fakt, ze jeżeli Kropka zamieszka u nas na stałe, to nie będę mogła oferowac domku tymczasowego.