Martika&Aischa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Caragh']Cioteczki kochane... Nie dość że się ze śmiercią Tatusia [*] jakoś godzę, to jeszcze dzisiaj mnie okradli :( Wszystkie dokumenty, kupa kasy, telefon... wszystko przepadło... Mam takiego doła, że nie wiem, czy dam rade zaglądać na dogo :( Misio ściska wszystkie Cioteczki[/QUOTE] Kochana najważniejsze że NIE zrobili Ci krzywdy!!! Głowa do góry kochana nie jesteś SAMA!!! Mam nadzieję że sprawcy zostaną złapani i pociągnięci do odpowiedzialności!!! Quote
Iljova Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Niewiem kiedy Caragh będzie miała na tyle siły żeby tu zajrzeć, ale bardzo Wam dziękuję w swoim i jej imieniu za ciepłe słowa. Quote
Caragh Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='Igiełka']Cioteczko to straszne czym prędzej wybierz się i zgłoś zaistaniałą sytuację do odpowiednich służb- koniecznie przejdz się przedewszystkim do banku i zastrzeż wszystkie swoje karty- Jestem tam z Wami wiem że to trudne ale dacie radę- no co za hieny chodzą po ulicach. Caragh a w jakich dokładnie okolicznościach to się stało? Serdecznie Pozdrawiamy Misia i miziamy za uszkiem[/QUOTE] Cioteczko, policja wiedziała. Dzwoniłam do nich, jak tylko straciłam tych ***** z oczu. Przyjechali, szukali nawet, ale niestety nic :( Tak jak Iljova pisała, szłam do domu i byłam już pod klatką prawie. Rozmawiałam przez telefon, nawet nie wiem, skąd się pojawili, szarpnął mocno torebkę w dół, uchwyt od razu się zerwał i uciekli. [quote name='DONnka']Znaczy wyrwali torebkę i uciekli, tak ??? Mnie kiedyś też facet próbował wyrwać torebkę, ale miałam przewagę, bo był pijany albo naćpany i ledwo trzymał się na nogach. Nie puściłam i tak się szarpaliśmy aż wreszcie to on odpuścił i chwiejnym krokiem odmaszerował... Głowa do góry Caragh :loveu::buzi: Najważniejsze, że Tobie krzywdy żadnej nie zrobili !!! Zrób tak jak radzi Igiełka, zastrzeż karty i zgłoś na Policję kradzież dokumentów!!! To ważne, żeby ktoś na Twoje konto nie nabrał np. kredytów !!! Przytul się do swoich Miziaków i posłuchaj rytmu ich serc :) Mnie to zawsze wycisza i uspokaja :)[/QUOTE] Dokładnie tak zrobili :( Niestety ci sprawcy to gówniarze byli, nie było szans ich dogonić... [quote name='Marycha35']Caragh mocno ściskam, głowa do góry, nie martw się!!!! Ważne, że Tobie śmiecie nic nie zrobili!!! Będzie lepiej, Misio Cię wycałuje i reszt stadka:) My też oczywiście:):):)[/QUOTE] [quote name='Igiełka']Caragh mocno trzymamy kciuki Wszyscy za Ciebie-dasz radę i także wirtualnie przytulam :)[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']Kochana najważniejsze że NIE zrobili Ci krzywdy!!! Głowa do góry kochana nie jesteś SAMA!!! Mam nadzieję że sprawcy zostaną złapani i pociągnięci do odpowiedzialności!!![/QUOTE] Co tam ja, torebki nie mam z ważną zawartością... i bynajmniej nie piszę tu o tych nieszczęsnych 1600zł... :( Mam takiego doła, że... ehh, lepiej nie pisać... Mamuśka, dziękuje, że czuwałaś nad wątkiem Misia :loveu: A Cioteczkom, za wszystkie słowa otuchy :loveu: Rex się ze mną wczoraj oddechem zsynchronizował. Piękne :) Położyłam się na ich wyrku, jeden z jednej strony, drugi z drugiej... Cudne uczucie... I grzeczni byli tacy :D Nie próbowali się na wzajem wyrzucić z wyrka, jak zawsze, gdy jestem i jednego miziam... No ale nie ma się co dziwić, psiaki to czują i wiedziały, że właśnie taki błogi spokój mi potrzebny... Misiu w piątek będzie miał szczepienia na wściekliznę i na wirusówki :) Quote
Justyna Lipicka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Caragh musi Ci być bardzo ciężko, ale zobaczysz, będzie lepiej!! trzymaj się!! a może uda się jeszcze jakoś tych *** namierzyć!! Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ciocia pamiętaj jeśli będziesz czegoś potrzebowała PISZ ŚMIAŁO!!!! O każdej porze dnia i nocy!!! Wybiorę się do Was i osobiście Cię uściskam razem z całym zwierzyńcem :* Głowa do góry kochana!!! Quote
Mysza2 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Caragh, bardzo Ci współczuję, oby już skończyła się ta zła passa, przytul się do Misia i nie daj się :) Quote
Havanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Caragh, wystarczyło, że nie było mnie tu kilka dni, a tu takie wieści ! Strasznie mi przykro z powodu śmierci Twojego Taty i na dodatek jeszcze kradzieży ...Myślę, ze ci złodzieje mieszkają gdzieś w pobliżu i zapewne nie jesteś ich pierwszą ani ostatnią "klientką". Kiedyś wpadną. Dobrze, ze zgłosiłaś to na policje. Trzymaj sie kochana! Quote
Iljova Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Najgorsze w tej kradzieży jest to że ukradli coś co było dla niej bezcenne, bojuż nie może zrobić nowych zdjęć ... - telefon komórkowy jej zmarłego tatusia. W tym telefonie były zdjęcia, i miała nagrany jego głos. Zdarzyło się to w tak krótkim czasie po jego śmierci :( Jest jej tak bardzo ciężko :) a ja martwię się o nią. :( Quote
Igiełka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Iljova']Najgorsze w tej kradzieży jest to że ukradli coś co było dla niej bezcenne, bojuż nie może zrobić nowych zdjęć ... - telefon komórkowy jej zmarłego tatusia. W tym telefonie były zdjęcia, i miała nagrany jego głos. Zdarzyło się to w tak krótkim czasie po jego śmierci :( Jest jej tak bardzo ciężko :) a ja martwię się o nią. :([/QUOTE] Bardzo to smutne:-( bezcenne pamiątki po zmarłym tacie stracone na zawsze Sercem cały czas Jestem z Wami i przesylam dobre myśli by w tych dramatycznych chwilach otulały bladą od żalu i mokrą od łez Caragh Twoją twarz- wirtualnie przytulam. Iljova to zrozumiałe że martwisz się o córcię :) i Tobie życzę mnóstwo wytrwałości Quote
Marycha35 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Buziaki i serdeczności dla Caragh:) Quote
Caragh Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Dziękuję Cioteczki za dobre słowo... Ale jestem realistką,a przy moim szczęściu, to już prawie na pewno nie odzyskam niczego... Misiek wczoraj został zaszczepiony. Zapłaciliśmy 78zł :roll: Ale to już była ostatnia konieczna wizyta :) Misio ma spokój :) Postaramy się dzisiaj o jakieś nowe foteczki Misiowego :) Quote
mari23 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia pamiętaj jeśli będziesz czegoś potrzebowała PISZ ŚMIAŁO!!!! O każdej porze dnia i nocy!!! Wybiorę się do Was i osobiście Cię uściskam razem z całym zwierzyńcem :* Głowa do góry kochana!!![/QUOTE] ja osobiście nie mogę, ale "duchowo" tulę Cię mocno do serca, i jeśli mogę na coś się przydać - pisz! i mam cichutka nadzieje, że może jednak uda się odzyskać ten telefon.... Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Caragh']Cioteczki kochane... Nie dość że się ze śmiercią Tatusia [*] jakoś godzę, to jeszcze dzisiaj mnie okradli :( Wszystkie dokumenty, kupa kasy, telefon... wszystko przepadło... Mam takiego doła, że nie wiem, czy dam rade zaglądać na dogo :( Misio ściska wszystkie Cioteczki[/QUOTE] Takim to bym :angryy::angryy::angryy: Uściski od tyskich mruczków i nie tylko ... Quote
Martika&Aischa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Myślami jestem cały czas z Wami ....czekamy na zdjęcia naszego Miśkowatego :) Ciocia głowa do góry!!! Wierzę że dokumenty uda się odzyskać! Quote
Caragh Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-J6tvtTvb0Bc/Tsg__JcCd4I/AAAAAAAAAZ8/aacHbHx69ME/s640/19112011444.JPG[/IMG] Quote
Caragh Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Tak Misiek kręcił łepkiem jak usłyszał szczekanie na filmie :lol: Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dzień dobry śliczny Misiaczku :) uroczy jest :) Quote
DONnka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Śliczna mordka :loveu: Taka do schrupania ;) [B]Caragh[/B], trzymasz się jakoś ? Quote
Havanka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Misiaczek cudo !!! Myślę, że zwierzęta pomagają nam przeżyć trudne chwile w życiu. Mam nadzieję, że Tobie Caragh również złagodzą i ukoją choć trochę ból, jaki przeżywasz. Trzymaj się i pamiętaj, że masz mnóstwo przyjaciół ! Quote
Mysza2 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 piękności [url]https://lh3.googleusercontent.com/-J6tvtTvb0Bc/Tsg__JcCd4I/AAAAAAAAAZ8/aacHbHx69ME/s640/19112011444.JPG[/url] Co u Ciebie Caragh? Cioteczki, zapraszam na bazarki w moim podpisie:) Quote
Caragh Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Dzień dobry śliczny Misiaczku :) uroczy jest :)[/QUOTE] [quote name='DONnka']Śliczna mordka :loveu: Taka do schrupania ;) [B]Caragh[/B], trzymasz się jakoś ?[/QUOTE] [quote name='Havanka']Misiaczek cudo !!! Myślę, że zwierzęta pomagają nam przeżyć trudne chwile w życiu. Mam nadzieję, że Tobie Caragh również złagodzą i ukoją choć trochę ból, jaki przeżywasz. Trzymaj się i pamiętaj, że masz mnóstwo przyjaciół ![/QUOTE] [quote name='Mysza2']piękności [url]https://lh3.googleusercontent.com/-J6tvtTvb0Bc/Tsg__JcCd4I/AAAAAAAAAZ8/aacHbHx69ME/s640/19112011444.JPG[/url] Co u Ciebie Caragh? Cioteczki, zapraszam na bazarki w moim podpisie:)[/QUOTE] Misiaczek bardzo cieszy sie z tylu komplementów, a ja dziękuję w jego imieniu Wszystkim Cioteczkom :) Havanko, tak, gdyby nie moje futerka, już dawno bym zwariowała. Moje Słoneczka kochane :loveu: :loveu: :loveu: U mnie jakoś leci, uraz pozostał, ale ogólnie ok. Quote
BERKANO Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 wiesz [B]CARAGH[/B] na tyle znam przewrotność i cudowność LOSU, ze nie zdziwiłabym się, gdybyś ten telefon z nieskasowaną najważniejszą dla Ciebie zawartością odzyskała. Przykro mi,że przez taką traume musiałaś przejść, ale nic się we wszechświecie nie dzieje bez konkretnej, ODGÓRNEJ przyczyny - GŁOWA DO GÓRY Quote
Marycha35 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Caragh buziale z Łodzi dla Was:):):) Quote
Recommended Posts