wieso Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ja bym juz go nie oddala, za zadne skarby swiata......zycze spokojnej nocy i jutro przyjde w odwiedzinki.......on jest dlugowlosy, pies marzenie.....dobrze ze juz bezpieczny..... Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 I jeszcze wieczorny uśmieszek zaserwujemy Cioteczkom :D [img]https://lh6.googleusercontent.com/--66NUQ7muJU/TqsLK-2fIbI/AAAAAAAAASY/J087JpqaiWY/s600/28102011306.JPG[/img] Quote
mari23 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Iljova']:eviltong: W końcu mam czas i siły żeby też pojawić się na tym wątku :lol: ślicznego psiaka :loveu:[/QUOTE] ja czasu za bardzo nie mam, weszłam, żeby podać wpłaty, a tu takie miłe zaproszenie..... Misiek cudny, podobny do "mojego" Reksa, który tez ma 5 lat i na łańcuchu czeka na domek... wrócę do Misia, bo cudny i jego wybawicielka to wspaniała osoba.... no i jeszcze widzę tu znajome kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Mari23, witamy w naszy skromnych progach zabieganą Cioteczke :) :) Misiak nie chce jesc przy ludziu, podchodzi do michy jak juz widzi, ze sie zaczynam cofac. Ale z każdym posiłkiem czeka ciut krócej nim podejdzie :) Quote
necianeta89 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 będzie z niego wspaniały pies! już zazdroszczę przyszłym właścicielom!! mój tatko "choruje" na takie cuda, więc myślę, że prędzej czy później znajdę jakiegoś biedaka na DT z możliwością DS ;) Quote
zozolina Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Witam sie , zapisuje,jutro wpadne,miłej nocki !!!! Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Witamy również Cioteczke Zozoline :) Quote
Martika&Aischa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Caragh']I jeszcze wieczorny uśmieszek zaserwujemy Cioteczkom :D [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--66NUQ7muJU/TqsLK-2fIbI/AAAAAAAAASY/J087JpqaiWY/s600/28102011306.JPG[/IMG][/QUOTE] Ależ słodki pychol:loveu::loveu::loveu: Cudny psiak!!! Quote
Justyna Lipicka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 widać że super z niego psiak:) do smyczy w końcu się przekona jak i do tego podchodzenia do miski, trzeba czasu który Ty mu kochana cioteczko zaoferowałaś:):loveu: Quote
zozolina Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To jeszcze ja ,jak by zrobic mu banerek podczepic i reklamowac bo on piekny jest !!!!!!!!tylko ja nie naumiałam sie jescze.....wstyd:wallbash: Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Witamy Justyna :) No ja też myśle, że z czasem "wytępią" mu się te zachowania :) Na razie niepewny jest... Szkoda, że nie może mi powiedzieć co przeżył biedul... Quote
Havanka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Caragh']Witamy Justyna :) No ja też myśle, że z czasem "wytępią" mu się te zachowania :) Na razie niepewny jest... Szkoda, że nie może mi powiedzieć co przeżył biedul...[/QUOTE] Może to i lepiej, że nie umie mówić... Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Nie będziemy skąpić Misiem - proszę bardzo: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-tsswUpMcyE0/TqsS-riLmAI/AAAAAAAAASw/n0wEWXajk8c/s450/28102011310.JPG[/IMG] Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='Havanka']Może to i lepiej, że nie umie mówić...[/QUOTE] Może i masz racje :roll: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Caragh']Nie będziemy skąpić Misiem - proszę bardzo: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-tsswUpMcyE0/TqsS-riLmAI/AAAAAAAAASw/n0wEWXajk8c/s450/28102011310.JPG[/IMG][/QUOTE] Powaliło mnie to zdjęcie :) Bedzie teraz juz tylko lepiej , taki piekny pies powinien szybko znaleźć dom :) Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Justa, ja wiem jaka Ty zabiegana jestes... Dziękuje, że zajrzałaś :loveu::loveu::loveu: Quote
Iljova Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No to teraz mogę zobaczyć to o czym slyszałam :lol::multi: Super to zdjęcie Rexa i Miśka Quote
DONnka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Jestem na zaproszenie yolanovi :) No piękny jest :loveu: I znowu Reks :) To będzie już trzeci :) W najbliższych dniach niewiele mnie będzie na dogo, ale wrócę tu na pewno :) Pomogę rozsyłać wątek, a jak chłopak będzie gotowy zrobię mu akcję ogłoszeniową :) Wielkie dzięki Caragh, ze go przygarnęłaś :modla: Dobra z Ciebie duszyczka :loveu: Aha, i zgadzam się z "diagnozą" postawioną przez Martikę i BERKANO :):):) Quote
Iljova Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='DONnka']Jestem na zaproszenie yolanovi :) No piękny jest :loveu: I znowu Reks :) To będzie już trzeci :) W najbliższych dniach niewiele mnie będzie na dogo, ale wrócę tu na pewno :) Pomogę rozsyłać wątek, a jak chłopak będzie gotowy zrobię mu akcję ogłoszeniową :) Wielkie dzięki Caragh, ze go przygarnęłaś :modla: Dobra z Ciebie duszyczka :loveu: Aha, i zgadzam się z "diagnozą" postawioną przez Martikę i BERKANO :):):)[/QUOTE] Rex to pies Caragh a ten zabrany i uratowany to Misiek Quote
Caragh Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Witamy DONnko :) Rex to akurat mój rezydent ;) Nie oddam za żadne Skarby :P Tymczasik dostał na imie Misiek, no tak się jakoś utarło, bo on jest taki miś :D Hyhy, "diagnoza" myślę do opanowania :) Jestem dobrej myśli, będzie coraz lepiej :) Misiek jest bardzo kochany, choc widać, że wiele sytuacji nowych jest dla Niego, jakoś sobie radzi. Aha, nie umiałam inaczej, wyciełam mu dwie najwieksze kule zfilcowanego futra. I na nowy początek dostał porządną obróżkę, a nie to takie stare coś, co miał na sobie ;) Quote
DONnka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Caragh']Witamy DONnko :) [B]Rex to akurat mój rezydent ;) Nie oddam za żadne Skarby :P[/B] [B]Tymczasik dostał na imie Misiek, no tak się jakoś utarło, bo on jest taki miś :D [/B] Hyhy, "diagnoza" myślę do opanowania :) Jestem dobrej myśli, będzie coraz lepiej :) Misiek jest bardzo kochany, choc widać, że wiele sytuacji nowych jest dla Niego, jakoś sobie radzi. Aha, nie umiałam inaczej, wyciełam mu dwie najwieksze kule zfilcowanego futra. I na nowy początek dostał porządną obróżkę, a nie to takie stare coś, co miał na sobie ;)[/QUOTE] OOps, nie doczytałam, ale nie szkodzi :) Misiek czy Reks - imię nie ma znaczenia :) Pomogę jak tylko będę mogła :) Mam słabość do wszystkich ONków Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='DONnka']OOps, nie doczytałam, ale nie szkodzi :) Misiek czy Reks - imię nie ma znaczenia :) Pomogę jak tylko będę mogła :) Mam słabość do wszystkich ONków[/QUOTE] Misiek i ja dziękujemy :) Ja też :oops: no mają to coś w sobie :D Quote
Caragh Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 I na dzień dobry - zdjęcia jeszcze cieplutkie ;) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-HbNFqHWdfLA/TquMtLNYCBI/AAAAAAAAAS4/nrBgJGCZZEY/s500/29102011313.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-N21Qg3B3zrI/TquMs8JStGI/AAAAAAAAAS0/gTBdWLOAV2U/s500/29102011312.JPG[/IMG] Quote
nika28 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ale śliczny... :loveu: Aż dziw, że ktoś go wyrzucił... A może jednak się zgubił ? :( Quote
Recommended Posts