Patik Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='Ty$ka']https://lh3.googleusercontent.com/-yBLnMFWFBnw/URe5jsYB8LI/AAAAAAAACTA/BbEvc1Ar1vs/s512/image014.jpg bierz tego :eviltong: Łabądki :loveu::loveu::loveu: Mina Dorisowatej mówi wszystko, na pewno ją w domu głodzisz i specjalnie ją zaprowadziłaś do porcji obiadowej, by ją pokatować troszkę :evil_lol::diabloti: I prawdopodobnie ten będzie :P Dokładnie biedna nie jadła już z tydzień,muszę ja jeszcze pomęczyć,by pies się groźny zrobił :diabloti:i o linie dbać musi haha:evil_lol: [quote name='Sonka95']Jakie piękne psio-ptasie foteczki :loveu: Ta fota jest genialna :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-NRosKIXDXrE/URe5g4DLe7I/AAAAAAAACR0/ixFYsPVt4Fs/s628/image002.jpg Dziękuje:D Nie ukrywam,że też mi się podoba:evil_lol: Quote
phase Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jak dla mnie to wszystkie szczurowate piękne. :loveu: No a Twoje zdjęcia super!;) Quote
Patik Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 phase napisał(a):Jak dla mnie to wszystkie szczurowate piękne. :loveu: No a Twoje zdjęcia super!;) No właśnie ja bym wzięła z chęcia wszystkie 4 :P:P Ale mama nie koniecznie ,a i klateczka za mała dla 4 szczurzych panów :) Bgra napisał(a):Doris jak ładnie obcięta:loveu:super Nie było zlituj się,teraz i tak została jeszcze poprawiona i wygląda jak 100% gremlin :D Quote
#Etna# Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Daaawno mnie tu nie było ale zaglądam i postaram się nadrobić zaległości ;) Piękne zdjęcia ptaków! A Doris śliczna jak zawsze :) Pozdrowionka Quote
Patik Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Witamy,witamy :D Nas u Was też dawno nie było i musimy zaraz zaglądnąć :D Dziękuje też przy okazji i nawzajem :D Quote
Patik Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Witamy się weekendowo i mam Wam do przedstawiania Tofika i Stefana Przepraszam za jakość zdjeć.:P Maluchy są cudowne ,przywiozłam je wczoraj i już wyczaiły idealne miejsce do siedzenia i jedzenia czyli mój kaptur ,albo kark :D:D W ogóle się nie boją ,a Doris w sumie je olewa :P Potrafią ładnie siedzieć na ramieniu i można z nimi chodzić wiec stwierdzam,że jak na pierwszy dzień to jest super :] Quote
Bgra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 weszłam z nadzieją,że może nowe fotki sznupolków...i pomyliłam się przy oddychaniu:crazyeye: łoooo matulu...i jeszcze te czerwony oczy,czy widać te dłuuuugie ogony,nie wiem,bo szybko od nich uciekłam:diabloti: ale,żeby nie było,niech się dobrze chowają:loveu: Quote
Patik Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 haha :evil_lol: ogonów na zdjęciu nie widać niestety,ale one są najlepsze i tak fajnie do głaskania :D psiakowe zdjecia muszę w ogóle wstawić,ale jakoś tak chwilowo nie mam czasu :D i dziękuje mam nadzieje,ze się będą dobrze chować i sprawować przy okazji :evil_lol: Quote
Bgra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Patik napisał(a):haha :evil_lol: ogonów na zdjęciu nie widać niestety,ale one są najlepsze i tak fajnie do głaskania :D psiakowe zdjecia muszę w ogóle wstawić,ale jakoś tak chwilowo nie mam czasu :D i dziękuje mam nadzieje,ze się będą dobrze chować i sprawować przy okazji :evil_lol: na sam widok zdjęcia szczura,myszy mogłabym zemdleć na leżąco a inne gryzonie mogę patrzeć z daleka:razz: Quote
rashelek Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-Is_ZkX0Aw7g/UR8hFwyJX6I/AAAAAAAACUM/acTCqLjcWCs/s600/image004.jpg cudowny :loveu: Czerwone oczy fuuuj :P Chłopcy są z hodowli czy adopcyjni? Quote
phase Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Oooo , no proszę jakie przystojniaki. :):loveu: Quote
Patik Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Cieszę się ,że się większości:evil_lol: podobają :P Na razie szczurowate penetrują mój pokoik, a ja biorę się za zdjecia psowatych :D:D Quote
Bgra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Patik napisał(a):Cieszę się ,że się większości:evil_lol: podobają :P Na razie szczurowate penetrują mój pokoik, a ja biorę się za zdjecia psowatych :D:D żeby tylko cholery gdzieś nie wlazły i się nie zaklinowały:razz:uważaj na te maleństwa Quote
Patik Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 wszystko pozatykane,kable pochowane a dziur też nie mam ,wiec myślę,ze będzie ok i tak potworki siedzą na razie pod łóżkiem i się bawią ze sobą :D Quote
rashelek Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Pamiętam, jak kiedyś tak samopas chomika puściłam po mieszkaniu... Mama nie była zadowolona, kiedy trzeba było odsuwać segment i potwora ratować :diabloti: Quote
Patik Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Dziś jeszcze nie robiłam ,ale jutro im zrobię :P Za to jak dzisiaj biegały,a raczej bawiły się pod łóżkiem, Stefan wolał jednak wejść pod kołderka,a ja wystraszona gdzie ten maluch się podział,ale po 5 minutach wyczaiłam jak mi się kołdra zaczęła ruszać :evil_lol: :p Quote
phase Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 A jako psiaki reagują na szczurki :cool3: Quote
Patik Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Doris po oberwaniu w nos jak je chciała już za bardzo wąchać, już się zbytnio nie interesuje,powącha i tyle , a Kubusiowi nawet nie daje powąchać, bo ze szczurków zostałoby śniadanie ;/ Quote
Ty$ka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Stefan jest moim faworytem :loveu: To Kubuś z Morusem sobie mogą łapki podać 8) Quote
Bgra Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Doris wcale się ich nie bój,musisz te potffffory ustawić od samego początku:mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts