Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']https://lh3.googleusercontent.com/-yBLnMFWFBnw/URe5jsYB8LI/AAAAAAAACTA/BbEvc1Ar1vs/s512/image014.jpg bierz tego :eviltong:

Łabądki :loveu::loveu::loveu:

Mina Dorisowatej mówi wszystko, na pewno ją w domu głodzisz i specjalnie ją zaprowadziłaś do porcji obiadowej, by ją pokatować troszkę :evil_lol::diabloti:

I prawdopodobnie ten będzie :P
Dokładnie biedna nie jadła już z tydzień,muszę ja jeszcze pomęczyć,by pies się groźny zrobił :diabloti:i o linie dbać musi haha:evil_lol:

[quote name='Sonka95']Jakie piękne psio-ptasie foteczki :loveu:
Ta fota jest genialna :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-NRosKIXDXrE/URe5g4DLe7I/AAAAAAAACR0/ixFYsPVt4Fs/s628/image002.jpg

Dziękuje:D
Nie ukrywam,że też mi się podoba:evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

phase napisał(a):
Jak dla mnie to wszystkie szczurowate piękne. :loveu:
No a Twoje zdjęcia super!;)

No właśnie ja bym wzięła z chęcia wszystkie 4 :P:P
Ale mama nie koniecznie ,a i klateczka za mała dla 4 szczurzych panów :)
Bgra napisał(a):
Doris jak ładnie obcięta:loveu:super

Nie było zlituj się,teraz i tak została jeszcze poprawiona i wygląda jak 100% gremlin :D

Posted

Witamy się weekendowo i mam Wam do przedstawiania
Tofika

i Stefana

Przepraszam za jakość zdjeć.:P

Maluchy są cudowne ,przywiozłam je wczoraj i już wyczaiły idealne miejsce do siedzenia i jedzenia czyli mój kaptur ,albo kark :D:D
W ogóle się nie boją ,a Doris w sumie je olewa :P
Potrafią ładnie siedzieć na ramieniu i można z nimi chodzić wiec stwierdzam,że jak na pierwszy dzień to jest super :]

Posted

weszłam z nadzieją,że może nowe fotki sznupolków...i pomyliłam się przy oddychaniu:crazyeye:
łoooo matulu...i jeszcze te czerwony oczy,czy widać te dłuuuugie ogony,nie wiem,bo szybko od nich uciekłam:diabloti:
ale,żeby nie było,niech się dobrze chowają:loveu:

Posted

haha :evil_lol:
ogonów na zdjęciu nie widać niestety,ale one są najlepsze i tak fajnie do głaskania :D
psiakowe zdjecia muszę w ogóle wstawić,ale jakoś tak chwilowo nie mam czasu :D
i dziękuje mam nadzieje,ze się będą dobrze chować i sprawować przy okazji :evil_lol:

Posted

Patik napisał(a):
haha :evil_lol:
ogonów na zdjęciu nie widać niestety,ale one są najlepsze i tak fajnie do głaskania :D
psiakowe zdjecia muszę w ogóle wstawić,ale jakoś tak chwilowo nie mam czasu :D
i dziękuje mam nadzieje,ze się będą dobrze chować i sprawować przy okazji :evil_lol:

na sam widok zdjęcia szczura,myszy mogłabym zemdleć na leżąco
a inne gryzonie mogę patrzeć z daleka:razz:

Posted

Patik napisał(a):
Cieszę się ,że się większości:evil_lol: podobają :P
Na razie szczurowate penetrują mój pokoik, a ja biorę się za zdjecia psowatych :D:D

żeby tylko cholery gdzieś nie wlazły i się nie zaklinowały:razz:uważaj na te maleństwa

Posted

wszystko pozatykane,kable pochowane a dziur też nie mam ,wiec myślę,ze będzie ok i tak potworki siedzą na razie pod łóżkiem i się bawią ze sobą :D

Posted

Dziś jeszcze nie robiłam ,ale jutro im zrobię :P
Za to jak dzisiaj biegały,a raczej bawiły się pod łóżkiem, Stefan wolał jednak wejść pod kołderka,a ja wystraszona gdzie ten maluch się podział,ale po 5 minutach wyczaiłam jak mi się kołdra zaczęła ruszać :evil_lol: :p

Posted

Doris po oberwaniu w nos jak je chciała już za bardzo wąchać, już się zbytnio nie interesuje,powącha i tyle , a Kubusiowi nawet nie daje powąchać, bo ze szczurków zostałoby śniadanie ;/